Lan sen nasıl yoksun bu ekipte be@The Mandalorian hacı noluyor yaa
Lan sen nasıl yoksun bu ekipte be@The Mandalorian hacı noluyor yaa
Beyefendiler'e alım hiçbir zaman olmadı güzel kardeşim. Bero, Eren'i kızdırmak istedi konu açarak o kadar. İstesen de giremezsin. İstemem deme, o başka mevzu. Ben sana olanı söylüyorum.Böyle bir oluşum varsa adım olmak zo run da. Ne pashanation’u ne beyfendileri be
Beyefendiler'e girmek istemezdim ya. RVD tayfa kalın geliyor.Beyefendiler'e alım hiçbir zaman olmadı güzel kardeşim. Bero, Eren'i kızdırmak istedi konu açarak o kadar. İstesen de giremezsin. İstemem deme, o başka mevzu. Ben sana olanı söylüyorum.
Biz vurgu yapıyoruz, RVD fanatizminin büyüklüğünü gösteriyoruz, seninki lafügüzaf. Hadi anam pembe taytlı Bret Hart'ı izlemeye....Beyefendiler'e alım hiçbir zaman olmadı güzel kardeşim. Bero, Eren'i kızdırmak istedi konu açarak o kadar. İstesen de giremezsin. İstemem deme, o başka mevzu. Ben sana olanı söylüyorum.
Sen üç gün sonra RVD tayfayı unutursun ama Uncensored baki kalır ya, o hesap işte. Girişi yok size zaten.Beyefendiler'e girmek istemezdim ya. RVD tayfa kalın geliyor.
Hahahahahaha RVD tayfa abime de ağır gelmiş. Bu arada uncensored'ı okuyunca tüyler ayağa zıpladı hasımları okurken düşünemiyoruz.Sen üç gün sonra RVD tayfayı unutursun ama Uncensored baki kalır ya, o hesap işte. Girişi yok size zaten.
Sen daha agucuk gugucuk Berat iken biz sanal ortamda RVD övüyorduk maalesef. Şu grup, adama hakaret içinde Gloom var baksana.Hahahahahaha RVD tayfa abime de ağır gelmiş. Bu arada uncensored'ı okuyunca tüyler ayağa zıpladı hasımları okurken düşünemiyoruz.
Laf atmayacaksın o zaman lale, peluş oyuncak gibi yararım seni. Bilmediğin şeyleri ağzına almayacaksın.Biz vurgu yapıyoruz, RVD fanatizminin büyüklüğünü gösteriyoruz, seninki lafügüzaf. Hadi anam pembe taytlı Bret Hart'ı izlemeye....
Sen 30 yaşında RVD översin ben 12 yaşımdayken... Biz aynı değiliz maalesef. (dede şakasıdır)Sen daha agucuk gugucuk Berat iken biz sanal ortamda RVD övüyorduk maalesef. Şu grup, adama hakaret içinde Gloom var baksana.