Güncel World Heavyweight Şampiyonunun Reignini Nasıl Buluyorsunuz?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Son PPV'de gayet iyi ve extreme bir maç çıkardı. Şirket değişikliğinin ardından aldığı büyük risklerle kendi irtifasını da fazlaca yükseltti ve insanlara oldukça keyifli bir kemer saltanatı izletiyor bugün. Ben gayet memnunum Mike Santana'nın World Heavyweight Şampiyonluğu reigninden...

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
CM Punk’ı izlemek büyük bir şans kendisini çok seviyorum ancak istemeden de olsa 2011 NOC’da onu yenen Triple H’e döndüştüğünü düşünüyorum. CM Punk vs Roman Reigns maçından şikayetçi değilim ama bu maç CM Punk’ın temsil ettiği değerlerin dışında bir maç.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Promoları, AEW'deki promolarına kıyasla anaokulu seviyesinde. Zaten rakipleri de etkileyici değil. 600bin yaşındaki Punk'ın iyi güreşmesini de beklemek hata. Kötünün iyisi.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Ring içi olarak yetersiz geliyor bana bir türlü toparlayamadı. Bir Edge ya da Bryan gibi uzun yıllar aradan dönüp iyi performans veremedi bana göre. Onun dışında iyi. Eski toprak.

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Ring içi kapasitesi sınırlı da olsa 40 yaş üstü ve izlediğim dönemdeki güreşçilerin WWE'de görünmesi izlenmesi açısında ben de merak uyandırıyor.
Kemeri kazanması bence büyük olay. Ama getirisi çok büyük olmadı benim nazarımda. Mirasını tamamlamak istiyor, ayrılışındaki kaos döneminin, açıklamalarının halen belirli bir etkisi var. Bu run, gençliğin enerjisi ziyadesinden öte bir ustanın soğukkanlı duruşuna evrilmiş gibi ilerliyor. Ben şayet daha Punk'a biraz özgürlük tanırım özellikle bu RTWM döneminde. Sonuçta bu onun zafer hikayesi değil, bir hafıza savaşı, ben buradayım diyor. WWE, WM öncesi onu son kurşunun atan bir silahşör konumuna koydu. Muhtemelen son manşeti olacak. Bir de dikkat çeken vurgusuda şu: kemeri taşıyan bir şampiyon gibi durmuyor, kemerin ağırlığını bilinçli şekilde hissettiriyor. Reigns'le olan mücadelesinde biraz daha özgürlük tanınmalı daha güzel şeyler izlettirebilir bize. Dönem feudu tadında bize bir şeyler izletmesi gerekiyor, halen güreşe borçlu.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi