- Konular
- 27
- Beğeni sayısı
- 988
- PG Nakit
- 220
- RPG Karakteri
- Sami Zayn
mal venis yine bir şeyler yapıp ayağımızı kaydırmış. bu adamdan kurtulamayacaz bu gidişle. benden önceki dönemde, başladığım dönemde ve şimdiki zamanda sürekli aynı karedeyiz adamla. kağıt işleri vs okey de rock'ın da onaylamış olması... yoksa ben bir hain miyim? dustin'le kimya bozuldu, fena tokat yemişiz, intikamını rumble'da alacağız. oyyy wirtz hayranıydım leverkusen'de, pl zordur ama yavaştan o da ağırlığını koymaya başladı gelecekte daha da iyi olacak. okada vs. rock. okada kemer maçı mağlubiyetinden sonra gelebilecek en iyi şekilde işlendi diye düşünüyorum. patronla ufak bir çekişme ve maçta onu temiz bir şekilde yenmesi önünün açık olduğunu gösteriyor oyuncuya da. ama stg çok ters adam be. en çok eleme bu ikisinden birinden gelecek mesajı da verildi ama ben ikisinden de eşit sayıda eleme ve sonrasında triple threat maçı görmeyi ardından wyatt'ın kemer teslim törenini görürüz diye düşünüyorum ama bir yandan da wyatt is wyatt abi. bilmiyorum çok zor, bu zagan da fena rahatsız edici bir tip. ortalığı karıştırabilir dikkat edin bu adama. cena önce ayağımızı kaydırdı sonra dream wm me hayalimizi çaldı şimdi de rollenmelere başlamış. ega saflarında olucaz bu gidişle. haddini de bildirmiş cena efendiye. maçta da fark yaratan isimlerden biri olacaktır ega. carlitp-finn ikilisini seviyorum. geçen sezon bayağı başarısız bir ekipti dom dışında ama bu sene fena bar koyuyorlar. dom'un me potasının dışında kalmasıyla onlar da farklı yollara yöneldiler ve şampiyonluklarından memnunum, keyif veren ekip. cardona yine her şeyi yapabilecek ama hiçbir şey yapamayan adam moduna girmiş, üzüyor... hardy'ler de ufak bir aranın ardından geri döndüler. jeff'in gidişatı çok seviyorum kaybetse de kazansa da modu değişmiyor adamın. matt'de jeff'de tekli kariyer yapsalar daha iyi ilerlerler gibi geliyor ama birlikte olmalarından da rahatsız değilim. normalde çok hoşuma gitmez aşk meşk işleri rpg'de ama iyi kimyaları vardı liv ve dom'un. bitmesi de bir yandan iyi oldu. perry- dom dostluğu ve devamında olanlara zemin hazırladı. sonrasında dragon t fena ragebait atmış dom'a. dom'da yemiş... üstüne maçı kaybetmesi üzdü biraz ama dom'dan da en uzun ringde kalan hatta son 4 bile bekliyorum. devamında uso-london-lashley ve sonunda ega sekansı rumble öncesi iyi gözüktü. ega burayı da ayakta kapattı, adam bar attı şova. ama... dominik ''dirty dom'' mysterio iki elimiz kanda olsa da elbet bir gün @jaques . lkjshdhfglkjhsdflkjghsdfljkghsjkldf bu adamın sexual tension'lar yarıyor. bam güm sapıklıktansa bu şekilde ufak yanlamalar daha güzel kılıyor karakteri çok beğendim o açıdan. röportaja gelirsek jackie redmond hoş kadın cidden. beyaz bandana kombosuyla daha da güzel olmuş. venis kendini zor tutsa da diyeceğini demiş. keşke ic kemerine yaptıklarımızı venis'e burada yapabilseydik... haftaya maçtan sonra venis'e haddini bildirmek için orada olabiliriz ama kemerin ortada olmadığı maçta venis kazanır diyorum. wyat bildiğimiz gibi çok büyük adam ama aynı şekilde mfj'te çok büyük adam be. tertemiz rowan ve braun'un müdahalelere rağmen yendi adamı. belirtildiği gibi wyatt'ın en son değil, tuş olduğunu bile hatırlamıyorum çok büyük galibiyet hakan kral çok büyük geliyor. dolu dolu çok keyifli şov olmuş, eline sağlık herkesin.