Royal Rumble Rezillikleri

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Şahsi fikirler;

• Jericho return gelmedi.
  • Grande Americano vs Grande Americano son 4 isimden fazla reaksiyon aldı.
  • Bron Breakker bok çuvalı gibi elenişine 0 tepkiyle ringi terk etti,
  • Keltoş, yine aynı kıyafetlerle gizemli bir ismi maça soktu, bari sonradan maskesini açıp gitseydi, 3-4 hafta bu adamın kimliği için kafa ütüleyecek.
  • Kemer maçını kaybeden Sami Zayn maça girebilirdi, sonuçta Arabistan'da sevilen bi isim hikayesi de var son 4 isimden biri olabilirdi.
  • 2-3 haftadır ana kemer çevresinde dolanan Balor maça katılmadı.
  • Herhangi bir return olmadı.
  • Son 2'ye bile 0 reaksiyon vardı.
  • Brock Lesnar herhangibi bir adam gibi elendi. Jey Uso yeet yeet yaptırırken adam bok yoluna gitti, o da 0 reaksiyon.
  • LA Parka ve Mr Iguana gibi büyük sürprizlere şahitlik ettirdi (!)
  • Zaten eline mikrofon alsa kemere yürüyecek adam Rumble kazandı.
    - Dragunov falan hiç bir şey yapmadı, Gunther'le face to face ataydı bari.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
753
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Roman Reigns en az ihtiyacı olan adam falandı, potansiyelli olan önü açık birine vermektense her sene daha önce kazanmış ve zaten Main Eventer olana birisini tercih ediyorlar. Gunther da kazanmamalıydı bana göre. Logan Paul falan alsa o bile ok yaw.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Roman Reigns en az ihtiyacı olan adam falandı, potansiyelli olan önü açık birine vermektense her sene daha önce kazanmış ve zaten Main Eventer olana birisini tercih ediyorlar. Gunther da kazanmamalıydı bana göre. Logan Paul falan alsa o bile ok yaw.
Kesinlikle. Dragunov falan surpriz yapabilirdi.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Ekliyorum:

Bella ikizleri Lyra Valkyria ve Bayley gibi iki ismi eledi.
Jey Uso yeet mevzusunun yine suyu çıktı.
Hatırlanacak hiçbir an yok (Geçen sene Joe Hendry, Cena-Punk-Seth-Roman dörtlüsünün ringde bulunması, AJ Styles'ın eski müziğiyle girmesi, Rey Mysterio-Penta'nın ilk 2'den girmesi gibi hatırlanabilecek güzel şeyler vardı)
Diğer isimlere oranla kazanması iyi görünse de daha 1.5 sene kadar önce 1000 günlük kemer saltanatı bitmiş, doğru düzgün şova gelmeyen, daha önce Rumble kazanmış ve tekrar kazanmasına gram ihtiyacı olmayan Roman kazandı.
Açıklanmayan isimler berbat kullanıldı.
WM'da cash-in yapıp kemer almış adam oyuncak hayvana Chokeslam yaptı.
Bir tane yetmezmiş gibi 2 El Grande Americano girdi birinin bile kim olduğunu öğrenemedik.
9 tane spot luchador/AAA güreşçilere harcandı. Rey Mysterio 3 dakika ringde kalamadı.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Maskeli adam Logan Paul olma ihtimali olduğu için o kısma çok takılmıyorum.

Roman eleştirilerini anlıyorum ancak WM için ME potası belirlenmiş o potanın dışından birisini eklemek istemiyorlar. Yine Cody’den iyidir. Ha ben Randy isterdim. Adam 24 senedir şirkette ve hala full time güreşiyor. Bu ödüllendirilmeliydi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi