Survivor 2026 Tartışma Konusu

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Gönüllüler gerçekten Lina'nın gitmesini istiyorsa önce 3. oyunu kazanacak, sonra da Ünlüler Seren Ay'ı yazacak, performans birincisi Beyza diyecek, Nisanur da düelloda Lina'yı paketleyecek. Ben hiçbir türlü Lina'nın artık eski potalardaki gibi oylamada ilk 4'tw falan olacağını düşünmüyorum. (Hem daha önce elenen kişilere oy verenlerin oyları herkese dağılıyor, hem de Lina'ya oy verenler arasından birazcık utanması olan varsa artık oy vermiyordur.) Eğer Gönüllüler son oyunu da kaybederse Beyza ile Gözde aday olunca Beyza postadan çıkar ama yanında Gözde mı çıkar Lina mı çıkar bilmiyorum.
Lina'nın oyunun düşeceğini sanmıyorum yarışmaya renk katıyor diye oy atan çok ha insanlar bi noktadan sıkılır atmayı keserlerse bilemem ama Gönüllüler'in diğer kızlarına bakıyorsun o kadar düzlerki ne performans var ne reality onlara da kimse oy atmayacak yine Lina ile Beyza önde olacak. Gerçi takımlar değişecekmiş bakalım nasıl olacak.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Beyler helal olsun valla 2026 yılında Survivor izlemek baya zor iş. Her yıl ilk 1 ay biraz bakıp salıyorum, siz baya baya sonuna kadar izleyeceksiniz herhalde. Parkur işleri zerre sarmıyor bu arada, konsey dramaları iyidir.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Beyler helal olsun valla 2026 yılında Survivor izlemek baya zor iş. Her yıl ilk 1 ay biraz bakıp salıyorum, siz baya baya sonuna kadar izleyeceksiniz herhalde. Parkur işleri zerre sarmıyor bu arada, konsey dramaları iyidir.
Genellikle oyunları izlemiyorum zaten, sadece reality kısmı ve oyunların sonu akıyor.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Engin Can'ın yaptığı hareketler şaka mı? Acun'un gösterdiği tepki az geldi bana. Normalde en az 5 maç ceza alması lazım.

Takımların dağıtılması iyi oldu. Nisa'yı almalarına şaşırdım açıkçası. Kız kendini bir türlü bulamadı. Bu şans karşısında kendisini yırtması lazım parkurlarda.

Bu haftaki oyumuz Barış Murat Yağcı. 😎

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi