Survivor 2026 Tartışma Konusu

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bu sene ilk kez bu kadar bir takımın dokunulmazlığı kazanmasını istiyorum. Gönüllüler 3.'yü kazanırsa Ünlüler'den sıra farketmeksizin Seren Ay ile Büşra çıkar. Beyza ile Seren Ay oylamayla potadan çıkar, düelloda da Seda paketler. Büşra'nın macerası olması gerektiği gibi erken biter.
Büşra'nın gidişini keyifle izleriz. Nagihan & Ramazan vs. Barış'ı keyifle izleriz. 2 ay ödüle gitmeyecek Osman Can'ın Mustafa Kemal Kurt ekolü bir anda dibe çöküşünü keyifle izleriz. Seren Ay'ın adanın dedeleriyle çatışmasını izleriz. Ünlüler'deki Bayhan, Murat, Seda, Can vs. Sercan, Serhan, Seren Ay, Deniz çatışmasını keyifle izleriz.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Büşra'nın gidişini keyifle izleriz. Nagihan & Ramazan vs. Barış'ı keyifle izleriz. 2 ay ödüle gitmeyecek Osman Can'ın Mustafa Kemal Kurt ekolü bir anda dibe çöküşünü keyifle izleriz. Seren Ay'ın adanın dedeleriyle çatışmasını izleriz. Ünlüler'deki Bayhan, Murat, Seda, Can vs. Sercan, Serhan, Seren Ay, Deniz çatışmasını keyifle izleriz.
Söven Osman Can mı?

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Kadınlarda Nagihan için oy kullanmıştım 1. olmuş. Bu hafta BMY için kullanacağım. Çakma Turabi Ramazan'ı acil yememiz gerek.
Nisanur'a vermiştim sonuncu olmuştu. Bu hafta Ramazan'a oyumuzu atacağız, sebebi de Ramazan oylamayla potadan çıkarsa BMY'ye daha fazla diklenecek. Başlıyoruz...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi