RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟒

PGW: Son Eklenen Parta Git

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Yapalım buraya değerlendirmemizi. Öncelikle ekibin ve takip eden herkesi eline sağlık. Keyifli bir şov olmuş.

Okada mevzusu güzel bir yere bağlanmış onca olaydan sonra. The Rock'ı aktif olarak görecek olmamız ve bu hikayenin dallanacak olması güzel. Aynı şekilde ivmesini devam ettireceğini düşünüyorum Okada'nın, sahibi de oldukça iyi bir oyuncu nihayetinde.

Cena'nın promo tadında, sahibinin çizgisinde olmuş. Tam da şampiyonluk sonrası kesilecek bir promo. Dom dom buranın en büyük ucubesi ve bunun farkında. Tam pislik, ağlama promosu... Hastasıyız bu adamın. Taraftar ile de iyi taştaş geçmiş.

Güreş tarihinin en iyi gimmick'i wini almış. Maç etrafında da Paul London vs Uso hikayesi şekillenmiş. Aktif olduğu takdirde Gloom manyak kullanır London'ı, üçünün de yolu açık olsun.

Sektörün face açığını kapatmakla kalmıyor, sadakasını da veriyor bu Sami. Diyaloglar samimi ve bize de bir şeyi tekrar hatırlattı, adam bir şampiyon. Maçın akabinde dedemin geleceğini tahmin ederek okudum. Bunun rövanşı olacaktır ki ek olarak bu iki adam rumble'da son ikiye kalırsa asla şaşırmam.

Hızlı atın boku seyrek düşmüş. RPG tarihinin en iyi ikinci gimmicki manav abim almış kemeri. Bu ekibi aktif olarak görmeyi ve yükseliş hikayelerini çok seviyorum valla bir okur olarak. Gün gelecek Finn'i de Big gold belt ile göreceğiz.

STG - Gibki ikilemi saykoluğun dibine vuruyor. Randy hikayesi gibi dominant ilerlenecek bir sürecin başlangıcını görüyoruz bence. Bir tek farkla burada düşüş çok radikal ancak bu şizofreni hikayesinin temel gücünü de bu sağlayacak. Beklemedeyiz vallahi. Tabii bunu Bray Wyatt üzerinden okuyacağız kanımca.

Wyatt 52352752 gündür yaptığı gibi gövde gösterisine çıkmış, hakkıdır kralımın. Yine ve yine fazlasıyla güçlenerek çıktı MITB'den. Kendisini birazzcık rahatsız etmişiz. Şeref duyduk. MJF'in böyle bir saldırı ,işine girişmesi tam da hayalimdeki şeydi. Çirkef adi ve rezil bir Heel olmasının yanında güreşe tutkusu ve mücadeleden hiç kaçmaması vurgusu için on numara olmuş. Devamını merakla beklemedeyiz. Promomuzu da atalım yavaştan.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Açılışta Cena güzel konuşmuş, bize de oradan bir mesaj gelmiş ama yollar şu aşamada ayrı olacak gibi. Dominik de sen kendi derdinle uğraş gibisinden Cena'ya güzel bir ayar çekmiş orada, haftaya olan maç büyük olaylara gebe bence. Ama Rumble'dan önce kemerin tekrar el değiştireceğini sanmam, Rumble'da bir Dominik sürprizi bekliyorum ama Cena da baya yakışıyor şu an unvana. Ne olursa olsun ikilinin kimyası iyi uyuyor birbirine.

Dragon T efsanesi devam ediyor. Bobby Lashley şirketin gelecekteki kocalarından biri olacağı kesin. Burada da Paul London faktörü devreye girmiş, böyle vintage karakterleri görmeyi seviyoruz. London da hıncını Uso'dan çıkarmış, ama bu hesap yarım kalmaz gibi duruyor.

Zayn güzel bir maçın sonunda galip gelmeyi bilmiş, sahibi de karakter de çok iyi ilerliyor, maçtan sonra Venis baskını da sürpriz olmadı. Venis'in Sami'ye iyiden iyiye musallat olduğunu görürüz gelecek haftalarda.

TVC maçı sürprizli olmuş, Cardona baya iyi ivme yakalamışken Carlito'dan çelmeyi yemiş. Carlito da renkli karakterlerden, bence güzel bir TVC reigni izletebilir. Balor da her zamanki gibi dostunun yanında, bu ikili can yakmaya devam edecek gibi duruyor.

Gibki - STG iç hesaplaşması iyiden iyiye alev almış. Cash-in'de başarısız olan STG üstün geldiği için çanta iadesi artık mümkün olmayacak herhalde. STG halini daha fazla sevsem de Gibki'ye de alışmıştık. Benimle olan işi henüz bitmedi diye düşünüyorum, bize huzursuzluk vermeye devam edecektir.

ME'de MJF'ye face turn'ümsü bir şey yaptırmışız. Baya zorlayan bir rakip olur ama reigni bitiren rakip olmaz diye düşünüyorum, halen daha STG plasesi bekliyorum nedense. Ama Rumble'da büyük ihtimal MJF ile karşılıklı olacağız gibi duruyor, umarım bir ay daha zıplayabiliriz. Ekibin eline sağlık, çok keyifli bir şov olmuş. Gelecek PAYBACK'te telafi edeceğiz takibi, beklemedeyiz.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Gelenekselleşen ahaliyle toplanıp RR izleme etkinliği düzenlediğimiz için bu haftalık şov kaçtı.

Cena ve Dom'un arasındaki çekişmeyi bizim de için de bulunmamız neticesiyle de birlikte çok uyumlu buluyorum ve bir o kadar da eğlenceli geliyor bana. Bir müddet daha bu çekişme sürsün isterim. Finoş Balon'un bu çekişmeyi bitirmesini daha çok isterim. Diğer şov maç sebebiyle makaranın dibine vururuz sorun yok.

Dragon T... MITB olmadı ama Rumble mı yoksa?

Sami Zayn ve Venis feudu kızışır gibi olur fakat Sami Zayn buradan boynu bükük ayrılsa bile ileride muhakkak büyük bir ilerleme yaşayacağını biliyoruz. Rumble galibiyeti bunların arasında.

Open Challenge faresi manavın galibiyeti şaşırttı epey, beklemiyordum. Chelsea Green maloşuna da hak ettiği dersi zaten ancak ve ancak manav Carlito verebilirdi. Finoş Balon ile birlikte daha da yükseleceğimiz şovlara.

Wyatt asla merhamet etmez. Gibki'nin şansı yok...

MJF ise ara geçiş rakibi gibi düşünülüyor sanırım. Wyatt'ın ilerleyişine set vurur en fazla ama durduramaz. O bir merhametsiz.

Ekibin emeğine sağlık, diğer şov canlı takipte görüşmek üzere.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi