Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟒
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Ensiferum" data-source="post: 419896" data-attributes="member: 117"><p>Açılışta Cena güzel konuşmuş, bize de oradan bir mesaj gelmiş ama yollar şu aşamada ayrı olacak gibi. Dominik de sen kendi derdinle uğraş gibisinden Cena'ya güzel bir ayar çekmiş orada, haftaya olan maç büyük olaylara gebe bence. Ama Rumble'dan önce kemerin tekrar el değiştireceğini sanmam, Rumble'da bir Dominik sürprizi bekliyorum ama Cena da baya yakışıyor şu an unvana. Ne olursa olsun ikilinin kimyası iyi uyuyor birbirine.</p><p></p><p>Dragon T efsanesi devam ediyor. Bobby Lashley şirketin gelecekteki kocalarından biri olacağı kesin. Burada da Paul London faktörü devreye girmiş, böyle vintage karakterleri görmeyi seviyoruz. London da hıncını Uso'dan çıkarmış, ama bu hesap yarım kalmaz gibi duruyor.</p><p></p><p>Zayn güzel bir maçın sonunda galip gelmeyi bilmiş, sahibi de karakter de çok iyi ilerliyor, maçtan sonra Venis baskını da sürpriz olmadı. Venis'in Sami'ye iyiden iyiye musallat olduğunu görürüz gelecek haftalarda.</p><p></p><p>TVC maçı sürprizli olmuş, Cardona baya iyi ivme yakalamışken Carlito'dan çelmeyi yemiş. Carlito da renkli karakterlerden, bence güzel bir TVC reigni izletebilir. Balor da her zamanki gibi dostunun yanında, bu ikili can yakmaya devam edecek gibi duruyor.</p><p></p><p>Gibki - STG iç hesaplaşması iyiden iyiye alev almış. Cash-in'de başarısız olan STG üstün geldiği için çanta iadesi artık mümkün olmayacak herhalde. STG halini daha fazla sevsem de Gibki'ye de alışmıştık. Benimle olan işi henüz bitmedi diye düşünüyorum, bize huzursuzluk vermeye devam edecektir.</p><p></p><p>ME'de MJF'ye face turn'ümsü bir şey yaptırmışız. Baya zorlayan bir rakip olur ama reigni bitiren rakip olmaz diye düşünüyorum, halen daha STG plasesi bekliyorum nedense. Ama Rumble'da büyük ihtimal MJF ile karşılıklı olacağız gibi duruyor, umarım bir ay daha zıplayabiliriz. Ekibin eline sağlık, çok keyifli bir şov olmuş. Gelecek PAYBACK'te telafi edeceğiz takibi, beklemedeyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ensiferum, post: 419896, member: 117"] Açılışta Cena güzel konuşmuş, bize de oradan bir mesaj gelmiş ama yollar şu aşamada ayrı olacak gibi. Dominik de sen kendi derdinle uğraş gibisinden Cena'ya güzel bir ayar çekmiş orada, haftaya olan maç büyük olaylara gebe bence. Ama Rumble'dan önce kemerin tekrar el değiştireceğini sanmam, Rumble'da bir Dominik sürprizi bekliyorum ama Cena da baya yakışıyor şu an unvana. Ne olursa olsun ikilinin kimyası iyi uyuyor birbirine. Dragon T efsanesi devam ediyor. Bobby Lashley şirketin gelecekteki kocalarından biri olacağı kesin. Burada da Paul London faktörü devreye girmiş, böyle vintage karakterleri görmeyi seviyoruz. London da hıncını Uso'dan çıkarmış, ama bu hesap yarım kalmaz gibi duruyor. Zayn güzel bir maçın sonunda galip gelmeyi bilmiş, sahibi de karakter de çok iyi ilerliyor, maçtan sonra Venis baskını da sürpriz olmadı. Venis'in Sami'ye iyiden iyiye musallat olduğunu görürüz gelecek haftalarda. TVC maçı sürprizli olmuş, Cardona baya iyi ivme yakalamışken Carlito'dan çelmeyi yemiş. Carlito da renkli karakterlerden, bence güzel bir TVC reigni izletebilir. Balor da her zamanki gibi dostunun yanında, bu ikili can yakmaya devam edecek gibi duruyor. Gibki - STG iç hesaplaşması iyiden iyiye alev almış. Cash-in'de başarısız olan STG üstün geldiği için çanta iadesi artık mümkün olmayacak herhalde. STG halini daha fazla sevsem de Gibki'ye de alışmıştık. Benimle olan işi henüz bitmedi diye düşünüyorum, bize huzursuzluk vermeye devam edecektir. ME'de MJF'ye face turn'ümsü bir şey yaptırmışız. Baya zorlayan bir rakip olur ama reigni bitiren rakip olmaz diye düşünüyorum, halen daha STG plasesi bekliyorum nedense. Ama Rumble'da büyük ihtimal MJF ile karşılıklı olacağız gibi duruyor, umarım bir ay daha zıplayabiliriz. Ekibin eline sağlık, çok keyifli bir şov olmuş. Gelecek PAYBACK'te telafi edeceğiz takibi, beklemedeyiz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟒
Menü