RPG Money in the Bank 2026'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 10

Oy: 6 66.7%
  • 9

Oy: 1 11.1%
  • 8

Oy: 2 22.2%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Hiçbir karakter miladını doldurmaz bana kalırsa. Gerçekte Seth Rollins'ten, Roman Reigns'ten nasıl bıkılmıyorsa RPG'de evren uzun sürerse her karakter bir şekilde yoluna devam eder. Gimmick değişimi, heel/face turn, takım divizyonuna dahil olmak veya tekliye dönmek gibi varyasyonlarla karakter diri tutulabilir. Yukarıda kuzen de yazmış, Venis tüm kemerleri kazandı evet ama bu durum karakteri bitirmiyor bana kalırsa. Her reign, her feud ayrı bir dinamizm katıyor. Bu sene Venis zaten rölantide ilerledi. Karakterin sıkması bence bu sebepten.
Ben farklı düşünüyorum abi Venis özelinde. İnişleri çıkışları olan senaryolar müthiş gitmişti misal, çeşitlilik noktasında buna katılıyorum. Ancak Venis'te bu bir yere kadar. Çünk karakterin temeli özgün ve radikal, er ya da geç oraya dönülüyor. Roman örneğinde verdiğin gibi bir gimmick değişimi Venis'te yaşanmadı; yaşanırsa bir de öyle deneriz. Ancak bu da karakterin farklılaşması demek zaten, bir "temel" değişimi. Dediğim ile paralel, aynı kapıya çıkıyor. Saydığın diğer her şey başına geldi hatta birden çok kez. Olayın kemer ile falan alakası yok bence. Sorun, dediğim dönme durumu benim için. En kral senaryoda dahi acaba bu kişi Venis değil de başkası mı olmalıydı sorusunu sordurtuyor bana bu husus.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi