RPG Money in the Bank 2026

PGW: Son Eklenen Parta Git

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
OF OF İŞ KERE ALLAH BELANI SEMİNER ÇEKMİŞİZ KAÇTI... Neyse para bizde bol zaten sıkıntı yok da Dark STG kopardı bir tık üzücü olsa da. Geri dönüşümüzle de @jaques herıfı indirmişiz me potasından güzel.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
OF OF İŞ KERE ALLAH BELANI SEMİNER ÇEKMİŞİZ KAÇTI... Neyse para bizde bol zaten sıkıntı yok da Dark STG kopardı bir tık üzücü olsa da. Geri dönüşümüzle de @jaques herıfı indirmişiz me potasından güzel.
dom'a bi gecede şundan oldu

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Sonlara doğru olan kısımları kaçırdım. WHC maçı hakikaten ikonik olmuş, maça olan müdahaleler, maçın tansiyonu ve finaliyle tam bir ana kemer maçı olmuş ve adının hakkını vermiş. Cena'ya tebrikler, uzun zamandır bunun ayak sesleri duyuluyordu ama bu PPV değil sonraki PPV kemeri Dom'dan alır diye düşünüyordum. Güzel bir reign izleteceğine eminim, Dominik ile rakip olarak uyumları da çok iyi. Gelelim bizim maça. Aslında bu PPV'de kemeri garanti Okada alır diye düşünüyordum ama maç çok daha farklı olaylara gebe olmuş. Okada karakter olarak son zamanlarda yeni yeni boy gösteren çarlardan ama ana kemer alacağını kesinlikle düşünüyorum. Nitekim maçı bitişe doğru da götürüyormuş ama Dark STG yine uslanmamış. Priscilla Kelly ile güzel bir fake atmış ama çantayı aldığı gibi cash-in'i boşa yapması talihsizlik onun adına. Sanırım buradan hareketle artık bütün roster'ın nefret ettiği ve kemeri baya gürültülü şekilde kaybedeceğimiz bir evreye doğru gidecek işler. Kendi adıma tam anlamıyla oyuna döndüğümden beri elimden geleni yapıyorum, bu reign şimdiye kadar farklı şovlarda da bitebilirdi, ki benim en garanti gözüyle baktığım gece bu geceydi. Ama korumuş olmak hem güzel hem de ekibin bana bu denli güvenmesi hoş bir durum. Ters köşelerle dolu, sürprizi bol ve üzerine epey emek harcanmış bir şov olmuş genel hatlarıyla. Şimdi her zaman yaptığımız gibi promoyu salıp sıradaki rakibi bekleyeceğiz, ekibin eline sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi