- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 2,877
- PG Nakit
- 625
PAYBACK #93 ana olayında gerçekleşen aksiyonlu ana olayın ardından Finn Balor'u arka alanda görüyoruz. Sakin bir şekilde bir kenarda soluklandığını görüyoruz. Bir süre önüne bakıyor ardından söze giriyor.
Finn Balor: Bundan tam 10 yıl önce dünyanın en iyisiydim. Fakat sadece tek bir geceliğine... Tüm dünyaya kim olduğumu kanıtlayabildiğim tek an. Tek bir atış ve tam 12'den! Ve ardından gelen boşluk. Ardı arkası kesilmeyen bir boşluk. Uçsuz bucaksız bir uzay boşluğunda yüzmek gibi. Kendisini arayan fakat bundan bir ışık yılı uzakta olan bir adamın çırpınışları gibi. Yıllar boyunca o gecenin tekrardan gelmesi için binlerce kez dua ettim. Fakat hiçbir zaman bir cevap alamadım. Belki de Carly benden daha iyi bir duacıdır. (Balor hafif gülümsüyor.) Ya da dua etmek bir boka yaramıyordur ve sadece kendimizi kandırıyoruzdur. Ne dersiniz? Her neyse... Aksine her adım beni bu isteğimden bir adım daha uzaklaştırdı. Özellikle geçirdiğim bu son 1 yıl. Bundan 1 yıl önceye geri dönmeye ne dersiniz? Bundan tam 1 yıl önce yine aynı dönemdeydik. Money in the Bank dönemi. PGW için en önemli birkaç dönem ve dönüm noktalarından biri. Çantanın sahibi olan kişi için büyük bir ayrıcalık ve dünya şampiyonluğunu ele geçirmesi için büyük bir fırsat. Dediğim gibi sadece 1 yıl geriye gidelim. Geçen sene tam bu zamanlar herkesin ama herkesin çanta favorisi bendim. Fakat geldiğimiz nokta oldukça trajikomik değil mi? Nerede hata yaptığımı hesaplamaya çalışıyorum. Belki de iyi niyetli ve sadece kendisini düşünmeyen bir enayi olduğumdan kaynaklıdır. Veya bunların hepsi başarısızlığım ve mental zayıflığım için bir bahane... Bilmiyorum. Fakat bildiğim tek bir şey var ki yalnızım. Sadece tek başımayım. Her ne olursa olsun sadece tek başımayım. Bunu unutmamaya çalışacağım. Zamanında veya şu an en yakınımda her kim olursa olsun tek başıma olduğumu unutmamalıyım. Bunu unuttuğum her an dibe çökmeye mahkum olduğumun farkındayım. Judgment Day bunun en büyük kanıtı. Aynı hataları yapmayacağım. Artık kendimi düşünme vaktim geldi. Aslında başından beri bunu yapmalıydım. Fakat hayat öğretir derler değil mi?
Balor manidar bir şekilde çok hafif bir şekilde sırıtıyor ve devam ediyor.
Finn Balor: Ben öğrendim. Hem de en ağır şekilde. Her şeyi öğrendim. Bundan tam 1 yıl önce bir hata yaptım. O hatanın bedelleri benim için çok ağır oldu. Bugün şu an burada durabiliyorsam bazı şeyleri telafi edebilmek için duruyorum. Bunları da telafi edemezsem ne için çabalıyorum ki? Önümüzde Money in the Bank var. Bir maça çıkacağım. Son 1 yıldır dost olarak adlandırabileceğim tek adamla birlikte. Bu bazı şeylerin öncülü. O gece kendi ellerimle adam olmasına izin verdiğim o orospu çocuğunu boğacağım. Bunu intikam için yaptığımı sakın sanmayın. İçimde hiçbir his yok. Hislerim ile hareket ediyor olsaydım 1 yıl önce nasıl davrandığını çok iyi gördüğünüz o enayi gibi davranırdım. Dominik veya bir başkası önüme her kim çıkarsa çıksın eylemlerim aynı olacak. Önce o bıyığını siktiğimin piçi ve şaklaban maskeli şebeklerini ardından ise gecenin sonunda büyük altın için kim ayakta kalırsa onun peşine düşeceğim. Dost veya düşman bunun bir önemi yok. Çok uzun zaman önce yapmam gerekeni yapacağım. Kendimi şu an sadece bir robot gibi hissediyorum. Kodlarım, rotam ve hedefim hazır. Nasıl ilerleyeceğimi çok iyi biliyorum. Ve bu iyi hissettiriyor. Ve ben artık sadece iyi hissetmek istiyorum.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Finn Balor