Bir türlü durumları toparlayamadık ancak detaylıca okuyabildim.
Açılış güzel olmuş, kemeri MITB'de büyük ihtimal veririz. Maç çekişmeli geçer, sonunda da cash-in tarzı bir atraksiyon görürüz diye düşünüyorum. Tabi bu biraz çantayı kimin alacağına bağlı olarak da değişebilir, nedense ben Sami'nin gizli favori olduğunu ve iki kemerden birine yürüyeceğini tahmin ediyorum. Paul London gelmiş hoş gelmiş. Güreşçi mi olacak menajer mi olacak bakalım. Çıkış arayan Uso'ya ilaç olabilir. Eleme maçında Dragon T şov yapmış, merdiven maçına da büyük ölçüde renk katacağını düşünüyorum. Penta'nın karizması gelir gelmez çizilmiş oldu. Hardy kemeri korumuş, Lashley bence şirketin geleceği ve hepimizin gelecekteki kocası/pompacısı olacak ama şu aşamalarda mağlubiyetler normal. Cardona da net bir mesaj vermiş, ikilinin feudu merak ettiriyor. Çanta maçı katılımcılarının promoları keyifli ve eğlenceli olmuş, aklımdan beş yüzüncü kez çıkmazsa MITB öncesi Elite'i çekip Braun'la bir promo atacağız. Belki maçta da birkaç sekansta oluruz, Hardy üstün çıkmış ama çanta ondan ziyade Zayn'a bakıyor gibi. ME'de Meksika tayfa şov yapmış. Dominik'in PPV'de işi epey zor gibi. Uzun zaman sonra ilk kez bir şovu kaçırdım, o da şansıma en keyifli şovlardan biri olmuş. Ekibin eline sağlık, artık MITB'i bekleyeceğiz.