RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟑

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
mq016nm.png

PAYBACK #93
17 Ocak Cumartesi, 22:00 - C
Desert Diamond Arena
Glendale, Arizona

PAYBACK #93'Ü TAKİP ETMEK İÇİN 3 NEDEN!

1- Açılış: "PGW Champion" Bray Wyatt ve Kazuchika Okada'nın kontrat töreni gerçekleştirilecek!

2- Money in the Bank Ladder Match'in bütün katılımcıları aynı ringde, merdivenlerin tepesinde buluşacaklar!

3- Ana Olay: Dominik Mysterio'nun, Money in the Bank 2026'da maça çıkıp çıkmayacağı bu maçın sonuncuna bağlı:
Los Americanos (El Grande Americano, Bravo Americano & Rayo Americano) vs. John Cena & Finn Bálor & Carlito

2oz77zq.png

BİR HAYLİ UZUN SÜREN REKLAMLARIN SONRASINDA, BEKLENEN AN GELİYOR- PYROLAR HAYRAN KALMAMANIN İMKANSIZ OLDUĞU BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLAMAYA KOYULUYOR! PYROLAR, GÖZ KAMAŞTIRICI BİR SENKRONİZASYONLA ARENAYI PAYBACK MAVİSİNE BOYAYARAK PATLAMAYA BAŞLIYOR! IŞIKLARIN DANSI EŞLİĞİNDE, PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN EFSANELEŞEN HAFTALIK SERİSİNİ PAYBACK'İN 93. ŞOVU, SEYİRCİLERİN KULAKLARI SAĞIR EDEN TEZAHÜRATLARIYLA RESMEN BAŞLIYOR!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg
plyk7dr.jpg

Şovun başlamasının ardından kameralar ilk olarak yorumcuların masasına gidiyor. Yorumcularımız, şovu yorumluyorlar, şovda gerçekleşeceği duyurulanları değerlendiriyorlar. Açılışta bir kontrat töreni olacağı, Money in the Bank Ladder Match'in son katılımcısının bugün belli olacağını ve ana olayda gerçekleştirilecek maçın sonucuna göre Money in the Bank 2026 şovunda Dominik Mysterio'nun maça çıkıp çıkmayacağının belli olacağını konuşuyorlar. Bunun takibinde arenada bir şarkının kulakta yankılanır hâle geldiğini fark ediyoruz. Tepkiler hemen başlıyor! Işıklar kesiliyor, seyirciler flaş kameralarını açıyorlar ama bir taraftan da boo'luyorlar!

f98lw15.gif

DERP!

k0goser.jpg

DERP'in sonrasında şarkı volume'ünü ufak ufak arttırıyor. Bütün arena spot ışıklarıyla aydınlatılır hâlde. Şarkının sözlü kısmı başladıktan sonra, Stage'e elindeki fener ile gelen Bray Wyatt oluyor! Omzunda duran PGW Championship'iyle birlikte şampiyonumuz burada! Seyirciler onun bu görsel şölenine eşlik etseler de, yaptığı aksiyonların sonrasında onu yuhalamayı ihmal etmiyorlar! Bray, yuhalamaların arasında ciddiyetini koruyarak ringe doğru ilerliyor ve bu haftanın PAYBACK şovunu açan kişi oluyor! Uzun süre geride kaldıktan sonra, kendisi ringe varmış oluyor. Elindeki feneri artık havada tutmuyor, sallıyor. Çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor, bir süre orada ilerledikten sonra iplerin arasından geçiyor ve ringe giriyor. Direkt masanın önüne geçiyor, fenerine üflüyor ve hem feneri sönüyor hem de arenanın ışıkları düzeliyor! Işıkların düzelmesiyle yuhalamalar artıyor! Bray, fenerini bir kenara bıraktıktan sonra kemerini uygun standa yerleştiriyor. Kendisine sunulan sandalyeye oturduktan sonra karşı-muhatabını beklemeye başlıyor.

coin drop

112r86r.jpg

Coin Drop'la birlikte seyirciler 'YEAAAH!' diye bağırmaya başlıyorlar! Kısa süre içerisinde, arka alandan; Stage'e gelen isim Kazuchika Okada oluyor! Onun görünür hâle gelmesi ile, bütün arena yıkılacak noktaya geliyor adeta! Sevgi seli ile karşılaşıyor Kazuchika, inanılmaz bir destek onunla! Kazuchika, şaşırarak ve bunun neticesiyle hafif kaşlarını çatarak ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Sonrasında yüzü gülmeye başlıyor, ringe ilerliyor. Kendisinin ringe ilerlediği sırada, Bray'in güldüğünü fark ediyoruz. Üzerinde siyah renk gömleğiyle Kazuchika, ringe varıyor ve vakit kaybetmeden çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Direkt iplerin arasından geçerek ringe giren Kazuchika, köşeye yönelerek Second-rope'a çıkıyor ve "Rainmaker" pozunu vererek enerjiyi katlıyor! Herkes onu cheer'lıyor! Araya zaman giriyor, Kazuchika oradan iniyor ve boş sandalyeye, Bray'in karşısına, oturuyor; yerini alıyor. Şarkı kesildikten sonra Greg konuşmaya başlıyor.

1hijfgh.jpg

Greg güreşçilerin bir maçı belirlemek için burada olduklarını söylüyor. Maç normal bir maç türünde olacakmış ve zaman sınırı yokmuş. Her iki isme de, kontrat törenleri sırasında yüksek güvenlik önlemlerinin alındığını ve kendilerinin haricinde kimsenin burada olamayacağını vurguluyor. Sonrasında güreşçilere bütün bu söyledikleri ile hemfikir olmaları halinde, kontrat imzalama törenine başlanabileceğini ifade ediyor. İki isim de kafasını sallayarak onay veriyorlar. Greg, elinde kontratı tutarken ve onunla Kazuchika'ya gitmeye hazırlanırken, Kazuchika daha kontrat önüne gelmeden masanın üzerinde kimsesiz bir şekilde duran mikrofonu kapıyor ve onu ağız seviyesine doğru kaldırdıktan sonra rakibinin gözlerinin içerisine bakarak sert bir şekilde bir şeyler söylemeye-anlatmaya başlıyor.

9smdq2l.jpg

Kazuchika Okada: Burası... Kokuyor. Koko wa kusai desu ne. Bu koku senin eserin— çürümüş tahtaların, rutubetli duvarların ve yıkanmamış ruhların kokusu. Bunun adına 'evim' mi diyeceksin, ya da 'krallığım'? Ne görüyorum, biliyor musun— sadece zehirli bir sefalet. (Sesi artıyor) Sana ne diye hitap etmeliyim, "Eater of the Worlds" mü? Sen insanların zihinlerini çürütür, korkularıyla beslenirsin, değil mi, huh? No, no, no! Karşımda duran adama baktığımda tek gördüğüm kendi yalanlarına aşık olmuş, şapkalı bir soytarı! Omae wa tada no... Piero da! (Seyircilerden 'OHH!' sesi yükseliyor) PGW Championship... Bunun seninle birlikte hâlâ en tepede olduğunu söyleyebilir miyiz? O kemeri beline takmak, dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlamak anlamına geliyordu. Peki sen ona ne yaptın, (Vurguluyor) yamuk bir şekilde omzunda taşıdın. Onu bir aksesuar gibi, saygısızca omzuna iliştirdin. İşte... Senin sorunun bu Wyatt-san, sen sahip olduğun hiçbir şeyin değerini bilmiyorsun. Sen o altının ihtişamını, kendi karanlığında boğdun, onun için hiçbir şeyi inşa etmedin. Senin doğan bu; sadece mirası kirletmeyi bilirsin. Ben ise bu düzeni geri getirmek için karşındayım! (Bray gülüyor) Gül-gülümse! O sahte gülümsemeni takın, ama içten içe eridiğini-can kaybettiğini biliyorum. Neden biliyor musun? Çünkü karşına çıkan profillerden hiçbirisi bunu benim gibi yapmadı. Oi-oi-oi! Ben senin o küçük psikolojik oyunlarından etkilenmem- benim zihnimde senin sızabileceğin tek bir açık kapı yok. İmzayı da, bir bataklığın içerisine düşmüş olan PGW Championship için atıyor olacağım- bataklıklar içine giren her şeyi yutar ve dibe çeker; ama ben yağmurum. Yağmur yağdığında bataklıklar taşar. Çamur akar gider. Ve geriye sadece temiz, sert kaya kalır!

Kazuchika, elinde tuttuğu mikrofonu masanın üzerine bırakıyor, Greg'e elinde tuttuğu sözleşmeyi-kontratı getirmesini istiyor. Kazuchika'nın bunu yaptığı sırada, seyircilerin onu var güçleriyle alkışladıklarını ve desteklediklerini görmemek elde değil. Greg tarafından kontrat masanın üzerine bırakılıyor, Kazuchika da kalemi eline aldıktan sonra imza atmaya hazırlanıyor. Bu sırada olanları gülerek izleyen Bray'in, mikrofonu eline aldığını ve direkt olarak bir şeyler anlatmaya başladığını seyrediyoruz.

if7nb01.jpg

Bray Wyatt: Dur... (Kazuchika duruyor ve ters bir ifadeyle ona bakıyor) O mürekkebin kuruması ne kadar sürer my dear? Bir nefes kadar mı, yoksa bir kalp atışı kadar mı— inan bilmiyorum. Jack'le aynı masada karşı karşıya geçmemizin üstünden ne kadar geçti, inan bilmiyorum. Sahiden, Greg, onun ölmediğini doğrulayabilir miyiz, hastane odasından burayı seyrediyordur, değil mi? (Bray kahkaha atarken arenada korkunç bir yuhalama uğultusu oluşuyor) Onların sesini duyuyorum... Sana tapıyorlar, seni bir kurtarıcı olarak addediyorlar. Altından bir buzağıya tapar gibi tapıyorlar sana. Ama unuttukları bir şey var— insanlar putlarını severler Kazu', ta ki putları devrilip onları ezene kadar! (Boo'lanıyor) Bana bir bak. Gerçekten bak. Karşında bir rakip mi görüyorsun? Yoksa kaçmaya çalıştığın o aynadaki sureti mi? Sen, kurallarla çevrili bir dünyada, çizgilerin arasına ismini yazarak var olmaya çalışıyorsun. O kağıt... Senin inancın. Bu kağıdın seni koruyacağını, seni meşru kılacağını sanıyorsun. (Kafasını iki yana sallıyor) Ama ben... Ben başlangıcım ve ben sonum. Bir fırtına, ağaçla anlaşma yapar mı? Bir okyanus, kıyıya vurmak için izin ister mi? Ben bir kontratla var olmadım. Ben senin kabuslarının mimarıyım ve bir mimar, inşa ettiği evin içine girmek için kapıyı çalmaz... O sadece girer. (Bir süre sessiz kalıyor) O kalemi tutan elin titriyor mu? Hissetmiyor musun? O, gücün ağırlığı değil; faniliğin soğukluğu... Seni daha fazla tutmayacağım- imzala. Adını o kağıda hapset. Ama bil ki, o imzayı attığın an, bir şampiyonluk maçını kabul etmiş olmayacaksın. Ruhunun anahtarını, asla kaçamayacağın bir kafese teslim etmiş olacaksın. (Bağırarak konuşuyor) TANRI, KURBANINI SEÇTİ KAZU'! VE KURBAN... KENDİ AYAĞIYLA SUNAĞA GELDİ!

Seyirciler güçlü bir şekilde yuhalıyorlar, tepki gösteriyorlar. Kazuchika imza atmak yerine, kalemi masanın üzerine bırakıyor. Sonrasında masaya bırakmış olduğu mikrofonu tekrardan eline alıyor ve onu ağzına doğru tuttuktan sonra karşısındaki PGW Şampiyonu'na yanıt vermeye başlıyor.

dzp8oe3.jpg

Kazuchika Okada: Bedeni el vermediği için burada olamayan birisinin adını ortaya koyarak korkunu kamufle mi ediyorsun? Oi! Bunu Jack'le değil, benimle yap! (Cheer'lanıyor) Hedef saptırmak için trajedileri bir araç olarak nitelendiriyorsun çünkü elinde başka hiçbir şey kalmadı. Sen bir tanrı değil, çaresiz bir zavallısın! (Masaya iyice yaklaşıyor) İnsanlar bulanık suyu derin sanmaya meyillidir. Dibe baktıklarında hiçbir şey göremedikleri için, orada sonsuzluk var zannederler. Oysa çoğu zaman... O sadece kirdir. Önümde duran kağıda, 'sonsuz dünyanın içerisindeki kafes' deme, ruhu hapsedeceğini söyleme— bu seni çünkü göründüğünden daha ilkel bir yaratık konumuna getiriyor! (Kazuchika gülüyor, seyirciler de eşlik ediyorlar) Şimdi bu imzayı atacağım. Bunu sen dediğin için yapmıyorum. Bir Ace olduğum için bunu yapıyorum. Bu altını senin o bataklığından çekip alacağım ve ona hak ettiği saygıyı geri vereceğim. Senin 'karanlık çağın', profesyonel bir müdahaleyle sona erecek. Umarım bu profesyonel müdahale ile senin psikolojine biraz iyi gelebilirim Wyatt-san! (Herkes gülüyor) Tsugi no champion wa... Kazuchika Okada desu!

Kazuchika, mikrofonu bir kez daha masanın üzerine bırakıyor ve tekrardan kalemi eline alıyor. Kontrata göz ucuyla göz attıktan sonra adının yazdığı kısmı gözüne kestiriyor ve imza atılması için boş bırakılan kısma kendi kişisel imzasını atıyor. Kazuchika, imzasını atarak bu maçın resmileşmesinin ilk adımını atıyor! Kazuchika imzayı atmasının sonrasında elindeki kalemi havaya kaldırıyor ve bununla birlikte bütün arena cheer'lıyor! Bu sırada Greg'in, Kazuchika'nın önündeki kontratı eline aldığını ve onu masanın öte ucundaki Bray'e kadar götürdüğünü ve onun önüne bıraktığını görüyoruz. Bray, kağıda bile bakmadan direkt konuşmaya başlıyor.

r0wryoy.jpg

Bray Wyatt: Duymaya devam et man. İmzadan sonra iş bitmedi. Medeniyetin o ince, kırılgan kahkahası... Bir camın çatlamadan önceki son tınısı gibi sürüyor. Tohum, gümüş bir tepside değil; 'kir' diye adlandırılan şeyin rahminde can bulur. Hayat, steril laboratuvarlarda değil, bataklığın o karanlık, sessiz derinliğinde başlar. Temizlenmek, bazen sadece özü kaybetmektir. Bir heykel olmak; pürüzsüz, soğuk ve cansız kalmak... Oysa toprak, her şeyi yutar ve yeniden doğurur! (Yuhalanıyor) O kalemle kağıda imza atmak... Ne büyük bir yanılsama. İnsanoğlu ne tuhaf bir varlık; bir dağa isim verince dağın kendisine ait olduğunu sanır. Bir yıldızı numaralandırınca onun ışığını fethettiğini düşünür. Oysa o dağ orada milyonlarca yıldır vardı ve her şey, onun üzerinden akıp giden bir damla yaştan fazlası değil! (Boo'lanıyor) Ace, huh... Bir iskambil kağıdındaki o en tepedeki figür. Ama bir deste kağıt havaya fırlatıldığında, hangi kartın en üstte kalacağına rüzgar karar verir ve rüzgar, fısıltıların en eskisidir. Düzenin, parıltının ve 'şimdi'nin ilahları her zaman gelip geçer. Ama zamanın o hiç durmayan, her şeyi öğüten çarkı asla durmaz. O altın, zamanın karşısında sadece paslanmaya mahkum bir kederden ibarettir!

d2lrzgz.jpg

Kazuchika Okada: Ne anlatmaya çalıştığına dair en ufak bir fikrim yok.

3dhr2fe.jpg

Bray Wyatt: (Gülüyor) İnan bana, bunların derinliğini anlamanı beklemiyordum. Ya da anlattıklarımın sebebi sana bir şey öğretebilmek değildi. Aynadan bir evde yaşayan bir adam, dışarıdaki karanlık ormanın feryadını nasıl idrak edebilir? Sen rakamlarla, şampanya köpükleriyle ve 'standartlar' ile örülü bir kozanın içindesin. Senin dünyanda her şeyin bir fiyatı, her şeyin bir ölçüsü var. Ama benim evrenimde... Ölçü birimleri çoktan küle döndü! (Yuhalanıyor) Bir kör adamın, güneşin batışını saçmalık olarak nitelendirmesi güneşin gücünden bir şey eksiltmez. Sen bu kontratı imzalamayı bir prosedür sanıyorsun. Bir profesyonelin, bir düzensizliği ortadan kaldırması... Ne kadar da steril, ne kadar da ruhsuz bir düşünce! (Boo'lanıyor) Oysa burada olan şey bir iş değil. Bu bir çarpışma. Medeniyetin o sahte parıltısının, doğanın o bastırılamaz, vahşi ve aç gerçeğine toslayışı. Sen mürekkebinle bir sınır çizdin. O çizginin seni koruyacağını sanıyorsun. Ama unutma; okyanusun önüne çekilen hiçbir set, suyun hafızasını silemez. (Elini, üzerindeki ceketinin içerisindeki cebe sokuyor. Elini yumruk yaparak geri çıkartıyor ve konuşmaya devam ediyor) Mürekkep kurur— kağıt sararır ve ufalanır. Ama hayatın özü... Damarlarda akan o sıcak, o kadim nehir asla yalan söylemez. Sen adını yazdın ve bir kağıt parçasına anlam yükledin. Ben ise... Ben bu bağı ebediyete mühürleyeceğim. Çünkü kanın olduğu yerde, sözleşmeler bozulamaz. Kanın olduğu yerde, sadece mutlak bir teslimiyet vardır— sen altına tapıyorsun... Ben ise altına hayat veren o kırmızılığa!

John Bradshaw Layfield: Bunu söyleyerek neyi kast etti?

Michael Cole: Hiçbir fikrim yok.

8t7fj67.jpg

BRAY, YUMRUK YAPTIĞI ELİNİ AÇIYOR VE İÇERİSİNDE BİR JİLETİN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ! BU ERICK'DEN TEMİN ETTİĞİ BİR JİLET OLMALI! KAZUCHIKA GERİLİYOR, GREG VE HATTA BÜTÜN ARENA ŞOKE OLUYOR! BRAY İSE YARATTIĞI KONSENSUSTAN ÖTÜRÜ EĞLENİYOR VE ELİNDE TUTTUĞU JİLET İLE ELİNDEN BAŞLAYARAK KOLUNUN ÜSTÜNE UZUNCA BİR ÇİZİK ATIYOR! ADETA KENDİSİNİ FAÇALIYOR VE KAN ÇIKIŞINA YOL AÇIYOR! BRAY, BAŞ PARMAĞI İLE KENDİ KANINA BASTIRIYOR, ONU ISTAMPA GİBİ KULLANIYOR VE SONRA DA KENDİSİNİN İMZASI İÇİN BOŞ BIRAKILAN YERE KAN BASIYOR! KAHKAHA ATIYOR, ZEVKTEN KUDURUYOR! HERKES DE ONU DEHŞET İÇERİSİNDE SEYREDİYOR!

Bray Wyatt: Şimdi... Şimdi her şey resmileşti. Tanrı’nın mührü vuruldu!

94onyna.jpg
24x4xbv.jpg

Greg, kontratı hızlı bir şekilde onun önünden aldıktan sonra maçın anonsunu gerçekleştiriyor ve böylelikle maç resmileşmiş oluyor! Seyirciler cheer atarak buna reaksiyon gösterirlerken, Greg güreşçilerin yerlerinden kalkmalarını ve masanın önüne geçerek poz vermelerini istiyor. İkisinin de eş zamanlı olarak yerlerinden kalktıklarını ve poz vermek üzere masanın ön tarafına konumlandıklarını seyrediyoruz. Bray kemerini almayı unutmuyor elbette. Kazuchika, kollarını yana açarak "Rainmaker" pozunu veriyor. Benzer bir poz de Bray'den geliyor, o da kollarını yana açarak Kazuchika'ya bakıyor. Medya için görüntü verildikten sonra poz vermeyi kesiyorlar ve birbirlerine uzun uzun bakıyorlar. Sadece birbirlerinin duyabilecekleri şiddette bir diyaloğun içerisine giriyorlar ve belli oluyor ki atışıyorlar.

r0n6zw5.jpg

ZAMAN İÇERİSİNDE, ARALARINDAKİ TANSİYONUN BİR HAYLİ TEPEYE TIRMANDIĞINI VE BUNUN SONUCU OLARAK BRAY'İN KOLUNUN ÜSTÜYLE KAZUCHIKA'NIN YÜZÜNÜ İTTİRDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. BRAY'İN BU YAPTIĞININ SONRASINDA, KOLUNDAKİ KAN; KARŞISINDAKİ KAZUCHIKA'NIN YÜZÜNE BULAŞIYOR! KAZUCHIKA, ELİNİ YÜZÜNE GÖTÜREREK O KANI TEMİZLİYOR- EN AZINDAN OLABİLDİĞİNCE. ARKASI BRAY'E DÖNÜK, BAŞA YERE EĞİK BİR ŞEKİLDE KALIYOR- MİDESİ BULANIYOR OLMALI— HAYIR, ANİDEN ARKASINA DÖNÜYOR FAKAT ARKASINA DÖNER DÖNMEZ, BRAY'İN AKSİYONA GEÇTİĞİNİ VE KOLUNU AÇARAK ONA HAMLE YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ— LARIAT!

hv4gdl7.jpg

İNANILMAZ! KAZUCHIKA, ONUN KOLUNA BIG BOOT VURUYOR! BRAY KOLUNU TUTARAK ARKASINA DÖNÜYOR VE KAZUCHIKA ONA RAINMAKER'INI VURUYOR! RAAAIINMAAKEEEERRR! BU BAŞARILI HAREKETİN SONRASINDA BRAY'İN RİNG MATI ÜZERİNE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE UZANDIĞINI GÖRÜYORUZ! KAZUCHIKA, YERDE DURAN PGW CHAMPIONSHIP'İ ALIYOR VE ONU HAVAYA KALDIRIYOR! BÜTÜN ARENA AYAĞA KALKIYOR VE ONU CHEER'LIYOR! BU YAŞANANLARIN SONRASINDA, EKRANLARA BİR GRAFİK GETİRİLİYOR VE RESMİLEŞEN MAÇ GÖSTERİLİYOR! BUNUN DEVAMINDA KAMERALAR KAPANIYOR VE PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN SUNDUĞU PAYBACK SERİSİNİN 93. BÖLÜMÜ, BAŞKA BİR NOKTADAN DEVAM EDİYOR.

PGW Championship
Bray Wyatt (c) vs. Kazuchika Okada

4hioqql.gif

TzKacgS.jpeg

Bir süredir Prestige Grand Wrestling ekranlarında göremediğimiz Jey Uso'yu arka alanda görüyoruz. Merdivende oturup öylece yere bakıyor. Keyfinin hiç yerinde olmadığı her açıdan belli. Bir süre daha boş boş yere baktıktan sonra bu sessizliğe sinirleniyor olsa gerek ki yanındaki su şişesini alıp karşıdaki duvara fırlatıyor- Fakat bir dakika! Su duvara çarpmıyor çünkü birisi yakalıyor, karşıda birisi var!

?: Çok yazık! Bir "Fatu" asla bu kadar umutsuzluğa kapılmamalı.

Jey siniri bozuk bir şekilde karşısındaki bu kişiye bakıyor. Bu...

ZAVjRHU.jpeg

PAUL LONDON! Kendisi kariyerinde ilk defa Prestige Grand Wrestling ekranlarında! Arenadan bu görüntüleri izleyen seyircilerden inanılmaz bir pop gelirken London sinir bozucu bir şekilde Jey'e bakıp gülümsüyor.

Paul London: Beni yanlış anlama sevgili dost ancak sana baktığımda çok fazla negatiflik görüyorum. Dürüst olmam gerekirse çok fazla bile değil, sadece negatiflik görüyorum. Bir insan bu kadar karamsarken bir şeyler başaramaz. Bunun farkındasın değil mi?

Jey Uso: Sen ne saçmalıyorsun?

Paul London: Bak! İşte bundan bahsediyorum. Sinirin bozuk, hatalarınla kafayı bozmuşsun ve tek düşündüğün şey bardağın boş tarafı. Sence 2 sene önce CM Punk'ı WrestleMania'da yenip PGW Champion olan Jey Uso bu kafada mıydı? Hiç de bile! O adamın kafayı bozduğu tek bir şey vardı... O da kazanmak! Aksini düşünmüyordu bile. Kendi babası bile ona başaramayacağını söylediğinde o bunu dinlemiyordu. Şirketin devleri onunla dalga geçtiğinde o halen kazanabileceğine inanıyordu ve boom! Dediği her şeyi başardı. Sen ise... Dostum sen artık kazanmayı aklının ucundan bile geçirmiyorsun. Sen inanmıyorsun!

Jey, London'a cevap bile vermiyor. Sinirinin iyice arttığını görüyoruz.

Paul London: Bak seni uzun yıllardır izliyorum ve kendim de Prestige Grand Wrestling ile tek bir amaç uğruna sözleşme imzaladım... O da insanları bir şeylere inandırmaktan başka bir şey değil. Sen bunu daha önce başarmıştın ve tekrar başarabilirsin. Elbette küçük bir yardımla, Paul London'ın yardımıyla. Eğer kariyerini tekrardan zirveye taşımak istiyorsan önümüzde çok güzel bir fırsat var ve hayır, Money in the Bank'den bahsetmiyorum. Ring of Honor'dan bahsediyorum. Sana kartımı vereceğim ve biraz olsun bir şeyleri toparlamak istiyorsan beni araman yeterli olacaktır.

London, Jey Uso'ya yaklaşıp kartını uzatıyor ancak Jey Uso almıyor. London bozuntuya vermeden kartı onun yanına bırakıyor ve kadrajdan kayboluyor. Jey Uso bir süre umursamasa da en sonunda kartı alıyor ve inceliyor.

4dhgLy6.jpeg

Jey Uso: Bu ne amına koyayım?

4hioqql.gif

Tekrardan ringe döndüğümüzde sıradaki maçın Money in the Bank Ladder Match için "son" eleme maçı olduğunu anlıyoruz. Şimdi seyirciler merakla kimin geleceğini beklerken ışıklar gidiyor... Titantron'da rastgele görüntüler oynuyor-

27WTz0O.png

Bir silüet var... Seyirciler kimin geleceğini anlayıp heyecanlanırlarken silüet kayboluyor!

nb0n8gj.jpg

el cero miedo!

PENTA

qi4MebS.png

O burada! Penta sonunda Prestige Grand Wrestling arenasında! Haftalardır kendisinin vignette'leri oynuyordu ve sonunda kendisi buraya ayak basıyor. Seyircilerden kendisine inanılmaz bir destek var! Kendisi girişte göründüğü gibi seyirciyi coşturmaya devam ediyor.

Michael Cole: Money in the Bank maçının son adamı şimdiden hayırlı olsun.

John Bradshaw Layfield: Aynı fikirdeyim Michael. Karşısına kim gelirse şansı zor.

Penta seri adımlarla ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

r1kvP4k.png

İNANILIR GİBİ DEĞİL! O BURADA! PGW ORIGINAL DENİLİNCE AKLA GELEN ONCA İSİMDEN BİRİSİ OLAN O EFSANE BURADA. ANCAK BİR GARİPLİK VAR ÇÜNKÜ TITANTRON'DA İSMİ NE BOOKER T, NE DE DRAGON LEE OLARAK YAZIYOR. YAZAN TEK BİR İSİM VAR...

DRAGON T

Dragon T girişte belirir belirmez seyirciler ayağa kalkıyor. Onun yüzünde ise gururlu bir bakış var. Kendisini çeken kamerayı kendisine doğru çekiyor ve bağırmaya başlıyor.

Dragon T: Artık kim olduğumu biliyorum hermano! Ben Booker T'nin bir Luchador olarak doğduğu evrenden geldim. İşte ben buyum!

Seyirciler gülerken bir yandan da Dragon T'yi destekliyorlar. Dragon T onlarla el sıkışarak ringin yolunu tutuyor. Şimdi ringde kendisine bakan Penta'ya bakıyor. Hakem iki ismi kontrol ediyor. Kontroller tamamlanırken Dragon T, Penta'ya elini uzatıyor. Penta onun elini sıkarken bu sırada hakem zili çaldırmak için işaretini veriyor- HAKEMİN ARKASINI DÖNDÜĞÜ ANDA DRAGON T'DEN LOW BLOW KICK! NE? BİR SANİYE İÇİNDE VURDU VE MAÇ BAŞLADI!

Money in the Bank Qualifying Match
Dragon T vs. Penta

hq2YcFx.png

PENTA DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. HAKEM NE OLDUĞUNU ANLAMAZKEN DRAGON T GERİ GERİ GİDİYOR VE KÖŞELERDEN KOŞARAK HARLEM SIDEKICK VURUYOR! TUŞA GİTTİ 1..............2..........

3!

Kazanan ve Money in the Bank Ladder Match'e Katılacak Olan: Dragon T

image

MAÇ BİTTİ! DRAGON T MAÇI KAZANIR KAZANMAZ SPINAROONIE İLE ŞOV YAPIYOR! BİZ NE İZLİYORUZ, NE İZLEDİK? HAKEM ONUN ELİNİ KALDIRIYOR VE DRAGON T GURURLA MONEY IN THE BANK MAÇINA KATILMANIN HEYECANINI YAŞIYOR. BU SIRADA SEYİRCİLERİN ONA KARŞI TÜM OLUMLU TEZAHÜRATLARININ YUHALAMAYA DÖNDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ. KISA BİR REKLAM ARASINA GİDİYORUZ!

4hioqql.gif

image

"Afterlife" tema müziği arena boyunca yankılanırken PGW World Television şampiyonumuz Jeff Hardy girişte görünüyor ve seyircilerin tezahüratları eşliğinde ringe doğru sigara içerek ilerliyor! Jeff Hardy bir meydan okuma gerçekleştirmek üzere ringe geliyor. Kemerini, maçın hakemine teslim ettikten sonra meydan okumanın kim tarafından kabul edileceğini merakla beklemeye başlıyor.

f8oz7belbmwzn2wqs2ii.jpg

Işıklar karardıktan sonra bir takım davul sesleri duyduktan sonra müzik çalmaya başlıyor ve "The All Mighty" Bobby Lashley tüm heybetiyle girişte görünüyor! Bobby Lashley, Prestige Grand Wrestling'de! Lashley yüzünde sinirli bir ifade ile seyircilerin şaşkın bakışları arasında ringe doğru ilerliyor. Lashley ringe girdikten sonra köşesinde maçın başlamasını bekliyor. Ve hakem de fazla uzatmadan gerekli işareti veriyor.

PGW World Television Championship
Bobby Lashley vs. Jeff Hardy (c)

maxresdefault.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor! Lashley bir anda Jeff'e doğru koşmaya başlıyor. Ona vurduğu gibi Jeff'i köşeye çarpıyor. Sonrasında boğazından tutup ringin ortasına doğru fırlatıyor. Sonrasında hızlıca onun üzerine koşup tuttuğu gibi tekrardan köşeye fırlatıyor. Ardından koşarak bir Corner Shoulder Tackle vurup Jeff'in karnını hedef alıyor. Ardından tekrardan karnına doğru hamle yapıyor. Sonrasında iplerden sekip bir Running Forearm vuruyor ve Jeff dizlerin üzerine düşüyor ama Lashley onu tekrardan kaldırıyor ve ringin diğer tarafına doğru fırlatıyor. Sonrasında koşarak bir Big Boot vurup üzerine bir Belly to Belly Suplex vuruyor. Sonrasında Jeff'e doğru ağır adımlarla ilerliyor ve yavaşça onu sırtına aldıktan sonra sert bir Yokosuka Cutter vuruyor ve Lashley tuşa gidiyor! 1... 2...

bobby-lashley-wm35.jpg

KICKOUT! Lashley sinirli bir şekilde ayağa kalkıyor ve Jeff'i yerden kaldırıp iplere doğru atıyor ve sonrasında Military Press için kaldırıyor ama Jeff, Lashley'in arkasına inmeyi başarıp bacağına doğru bir tekme atıyor. Sonrasında bir tekme daha atıyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir Dropkick atıyor ama Lashley çok etkilenmiyor. Lashley ayağa kalkınca Jeff bir yumruk sallıyor ama Lashley onu tuttuğu gibi havaya kaldırıp yere vuruyor. Sonrasında köşeye geçiyor ve Spear için koşmaya başlıyor ama Jeff son anda atlıyor ve bir Roll-Up deniyor ama Lashley hakem saymadan atıyor. Sonrasında Lashley ayağa kalkıyor ama Jeff tekrardan onun bacağına bir tekme atıyor. Lashley aşırı sinirli bir şekilde ayaklanıyor ve SPEAR!

gn80ekz.jpg

Jeff son anda kaçıyor ve Lashley ring direğine gömülüyor. Ardından Jeff hızlıca kendisine yöneliyor ve karnına tekme atıp Twist of Fate için hamle yapıyor ama Lashley son anda Jeff'i iplere atıyor ve Spear için atlıyor ama Jeff bir tekme ile Lashley'i durduruyor ve tekrardan karnına bir tekme atıyor ve Twist of Fury! Lashley yere düşmüyor. Jeff Hardy bir tekme daha sallıyor ve TWIST OF FATE!

2zah5mc.jpg

JEFF İŞİ BİTİRDİĞİNE İNANIYOR! SON HAMLEYİ YAPMAK İÇİN AĞIR ADIMLARLA KÖŞEYE ÇIKIYOR VE TEPEDE UZUNCA BİR SÜRE ETRAFINI SEYRETTİKTEN SONRA SONRA ATLAYIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYOR! SWANTON BOMB! BAŞARILI! JEFF KEMERİNİ KORUMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Jeff Hardy

Jeff-Hardy-World-Champion.jpg

Jeff Hardy kemerini korumayı başarıyor! O, hâlâ PGW World Television Şampiyonu! Jeff hakemden kemerini teslim aldıktan sonra hareketsiz bir şekilde, köşeye geçiyor ve kemerine uzun uzun bakıyor. Maçın son anlarının tekrar görüntüleri ekrana geldikten sonra Jeff elindeki kemeriyle birlikte ringin ortasına konumlanıyor ve kemerini havaya kaldırıyor! Sonrasında da arkasını dönüyor...

gcw-matt-cardona-e1675921893529.jpg

RADIO SILENCE! MATT CARDONA BİR ANDA RİNGE DALIYOR VE JEFF HARDY'E RADIO SILENCE'I ÇAKIYOR! SEYİRCİLER VAR GÜCÜYLE CARDONA'YI YUHALARKEN CHELSEA GREEN DE RİNGE GİRİYOR VE YERDEKİ JEFF'İ TEKMELEMEYE BAŞLIYOR! BU SIRADA PEK ANLAŞILMAYAN BİR ŞEKİLDE BAĞIRIP ÇIĞLIK ATTIĞINI GÖRÜYORUZ!

5373c7a070527ee0489d1a4dbfc67e12
Chelsea-Green.png

Cardona bir mikrofon alıp ringin ortasına geliyor ve o da bir süre Jeff'i tekmelemeye başladıktan sonra seyircilerin yuhalaması eşliğinde konuşmaya başlıyor.

Matt Cardona: Şu anda yediğin dayaktan çektiğin kokain kadar zevk aldığını biliyorum. Ne de olsa ikisi de kafa yapıyor hem benim yöntemim daha sağlıklı senin için. Çürütmüyorum. Seni güzel bir şekilde tedavi edeceğim. Money In The Bank'te! Elindeki kemeri senden almanın karşılığında seni kendi bağımlılıklarından kurtaracağım ve daha sağlıklı bir bağımlılık elde edeceksin. Benden yiyeceğin dayak seni tedavi edecek ve tamamen ayık olacaksın. Bunun bedeli ise şampiyonluk kemerin olacak.

Matt%20Cardona%20Trevor%20Murdoch%20NWA%20Hard%20Times.png

Matt Cardona promo'sunu kestikten sonra seyircilerin yuhalamaları eşliğinde yerde olan PGW World Television Kemerini alıp havaya kaldırıyor! Sonrasında kemeri Jeff Hardy'nin üzerine bırakıp ringi terk ediyor. Cardona ile Green arka alanın yolunu tutarken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

4k0l691.jpg

Evet, Money in the Bank Ladder Match'in bütün katılımcıları belli olmuş durumda. Hepsi, ringin içerisinde kurulmuş olan merdivenlerin tepesinde durmaktalar ve aralarında da tepeye asılı bir şekilde Money in the Bank Briefcase'i bulunuyor. "Broken" Matt Hardy, Dragon T, Braun Strowman, Sami Zayn, Steve Gibki ve Val Venis... Tamamı bu toplantının, bu toplanmanın başlamasını bekliyor. "Broken" Matt, elindeki mikrofona doğru bir şeyler söylemeye başlayarak, bu işi başlatıyor.

kd6qpl2.jpg

"Broken" Matt Hardy: (Tepede asılı olan Briefcase'e bakıyor) YEE-EEEEEEESSSSSSS! HAH-AHAH-AHA! DELIGHTFUL! Bakınnn ve İDRAK edin- bu al-tınla çevrili KAP, sadece bir eşya değiiiil! Bu bir bi-linç sıçraması! Kadim dostum Platon, ona MAĞARADA söylemiştim— in-sanlar gölgelere AŞIK ammaa ben güü-neşi SÖKÜP alacağım! HAHA-HOHOOHOH! Siz... Siz bu mer-divenin sadece BASAMAKLARINI görüyorsunuz. Ben ise ruhların FERYADINI duyuyorum! Dragon T! Senin o renkli mas-ken, aslında binlerce yıl önceki bir kar-navaldan kalma bir KALINTI! Braun! Senin gücün, zamanıNNNNN karşısında bir KUM TA-NE-Sİ bile değil!

Öfkelenen Braun, daha fazla sessiz kalamayarak lafa giriyor.

qztocg6.jpg

Braun Strowman: AĞĞHHH! Yeter artık Matt, şu saçmalığa son ver yoksa bunu ben yapmak zorunda kalırım! (Seyirciler yuhalıyorlar) Senin o delice saçmalıklarını, hayalet hikayelerini ve ölü dostlarını dinlemek için buraya gelmedik! Sen geçmişten bahsediyorsun lakin bunu yaparken, önümüzdeki hafta en büyük kabusunuzun karşınızda, burada, yer aldığı gerçeğini unutuyorsunuz! Senin özelinde söylemeliyim ki, mağaralar, gölgeler, kadim dostlar— bunların hiçbiri seni benim ellerimden kurtaramayacak! Maskeli soytarı, ucuz set oyuncusu, sivrisinek ve gym faresi... Şu yukarıdaki Money in the Bank Briefcase'i, sizin kaderiniz ya da kehanetiniz değil! O çanta sadece benim bir sonraki kurbanımın biletidir! Oraya tırmanmak için sizin gibi basamak saymayacağım. Hepinizi bu ringe gömer, cesetlerinizin üzerine basarak o zirveye tırmanırım!

Braun'un sözlerinin üstüne, ortamda bir sessizlik oluşuyor. Bir süre sonra konuşmaya giren kişi dakikalar önce bu maça katılmaya hak kazanan Dragon T oluyor.

93t92d4.png

Dragon T: ¡AYYYY DIOS MIO! ¡SANTOS REYES! Braun, sakin ol hombre! Benim maskeme soytarı mı dedin— bu maske kutsaldır! Bu maske bana amcamın taco dükkanından miras kaldı. Sen benim maskeme laf edemezsin koca kafalı gringo! Bana bunu demediğini söyle! Lütfen, bu zihnimin bana bir oyunu olsun! (Kafasını "Broken" Matt'e doğru çevirerek devam ediyor) Dostum sen ne anlattın? Seni dinledikten sonra kendimi iyi hissetmemeye başladım. Merdivenlerin tepelerinde, oldukça yüksek bir noktadayız ve buradaki oksijen senin için az vaziyette. Evet, evet, anlıyorum, bu oldukça anlaşılır; yaşın itibarıyla zorlanıyorsun. Hepiniz şunu kafanıza sokun; hepinizi bu merdivenlerden aşağı tek tek fırlatacağım! Hepinizi yeneceğim ve o altın piñatayı alıp gerçek bir şampiyonun nasıl göründüğünü dünyaya göstereceğim! (Bir süre sessiz kaldıktan sonra yüksek sesle devam ediyor) Can you dig it... SEÑORRRR? ¡Sucka-dor! ¡Sucka-dor! ¡Sucka-d—

Araya giren birisi var ve o, "Broken" Matt'ten başkası değil elbette!

qav0tuw.jpg

"Broken" Matt Hardy: HAAAA-HAHA-HA! My Dra-GONE... Sen benim FANİ oksijene ihtiyacım olduğunu mu sanıyorsun, huh? (Kafasını sağa-sola sallıyor) NA-NA-NA-NAH! Ne büyük bir CE-HA-LET! Ben oksijenle değil, evrenin en SAF bilinciyle bes-lenirim! Benim ciğerlerim sadece BROOOOKEN Brilliance ile dolar! HAHAHAHAHAHH! Yaş mı dedin— benim ruhum piramitler dikilirken oradaydı! Sen ise sadece bir maskenin ardına saklanan bir gölgesin Brother T! (Seyirciler cheer'lıyorlar) Ve Braun— senin o d-devasa ellerin sadece mad-deyi parçalar. H-HHEH! Ama benim bilincim senin varlığını zamandan SI-LİP ATAR! Sen bir ca-na-var değil, sadece terbiye edilmesi gereken vahşi bir HAYVANSIN! (Alkışlanıyor) Siz... Val Venis- senin o kıymeti olmayan HAZ-LARIN, ebedi karanlığın içinde bo-ğulmaya MAAAAAH-KUUM! Steve Gibki- senin gücün sadece bir illüzyon, bir serap! HAAAA-HAHAHAHAH! Ve Sami Zayn- senin o bitmek bilmeyen sızlanmaların evrenin sessizliğinde yok olup gidecek! (Destek topluyor) Hepiniz sadece birer OBSOLETE varlıksınız! Şu yukarıdaki BRIEFCASEEE, benim şanımı zirveye taşıyacak olan KUTSAL k-kitabedir! Hepinizi bu merdivenlerden a...şağı dökeceğim ve kaderin A-NAHTARINI elime alacağım! Bu gece sadece bir galibiyet değil, bir re-en-kar-nas-yon olacak! DE-LETE! DE-LETE! DE-LETEEEE!

Bütün arena, "Broken" Matt'le bir olarak 'Delete'lemeye başlıyor! Hep birlikte, herkes ona eşlik ediyor! Bunu uzun bir süre boyunca sürdürüyorlar ve son bulduktan sonra, artık Steve'in konuşmasının sırası geliyor. Mikrofonu ağzına doğru götürüyor ve o da anlatmaya başlıyor.

ou61uiz.jpg

Steve Gibki: Bitti mi? Herkes içindeki deliliği boşalttı mı? Güzel. Çünkü artık gerçeklerin konuşma vakti geldi. (Karışık reaksiyonlar geliyor) Matt, binlerce yıldır yaşadığını ve her şeyi gördüğünü söylüyorsun... Ama belli ki o kadar uzun yaşamak senin zihnini bulandırmış. Arena seninle birlikte bağırabilir, bu seni tatmin edebilir; ama o çanta senin hayali 'bilincinle' ya da 'delete' feryatlarınla aşağı inmeyecek! Oraya tırmanmak için gerçek bir irade gerekir, senin gibi bir hayal dünyası değil! (Karışık reaksiyonlar geliyor) Ve Braun... Görünüşün benim üzerimde bir etkisi yok. Sen gücünden bu isimlere bahsediyorsun ama akılsız güç, sadece devrilmeyi bekleyen büyük bir hedeftir! Ben o hedefin zayıf noktasını biliyorum. Senin o devasa cüssen, merdivenin basamakları arasında sadece bir yük olacak! (Alkışlanıyor) Dragon T, sana hatırlatayım; bu Money in the Bank! Hepiniz kendi hikayelerinizin kahramanı olduğunuzu sanıyorsunuz. Ama bu maçın tek bir gerçeği var: Dayanıklılık ve disiplin. Ben buraya felsefe yapmaya, şaka anlatmaya ya da film çekmeye gelmedim. Ben buraya o merdivenin en üstüne çıkıp, o çantayı söküp almaya ve bu şirketin kaderini kendi ellerimle değiştirmeye geldim!

Bütün arena bu sözlerle birlikte cheer'lamaya başlıyor, Steve'e de desteklerini gösteriyorlar. Bu sırada söze giren bir başka isim var.

en4edip.png

Val Venis: Oh- hello ladies! (Cheer'lanıyor) Steve, dostum... Disiplin, irade, çalışma etiği... Gerçekten harika bir nutuk çektin, neredeyse ben bile etkilenecektim. Ama benim yapımda işler senin o sıkıcı antrenman salonlarındakinden biraz daha... Farklı yürür. Benim dünyamda her şey tutkuyla, her şey hazla ve her şey doğru anı beklemekle ilgilidir! OW-YEAH! (Cheer'lanıyor) Senin disiplin dediğin şey, aslında doğal yeteneği olmayanların sığındığı bir bahanedir. (Ortaya dönerek devam ediyor) Eski Prestige Grand Wrestling günlerine, o şanlı geçmişime bir dönüp bakın— her türlü heyecanı en doruk noktasında tattım. Ringe her adım attığımda, oradaki her parıltının, her büyük aksiyonun ve her zaferin tam merkezinde ben vardım. Orada her şeyi elde ettim, her unvanı kuşandım ve seyircinin haykırışları arasında adeta bir sanat icra ettim. Prestige Grand Wrestling’de tadamadığım hiçbir duygu, fethedemediğim hiçbir zirve kalmadı. (Kafasını yavaşça yukarıya kaldırıyor) Ama kariyerimde o büyük, parıltılı ve eksik kalan bir parça var... Şu yukarıda, kancanın ucunda durup beni kışkırtan, beni adeta tahrik eden o Money in the Bank Briefcase'i... O, sadece bir kontrat değil, o benim kariyerimin nihai zirvesi, en tatmin edici finali olacak! Onu o kancadan söküp aldığımda ve "The Big Valbowski" zaferini ilan ettiğinde, bu şirket daha önce hiç deneyimlemediği, daha önce hiç tatmadığı kadar yoğun bir zevki tadacak baby! Bunu hissedebiliyor musunuz, huh?

Val'un lafının üzerine gelen reaksiyonların dinmesini bile beklemeden lafa atlıyor Sami, sanki en başından beri bunu bekliyormuş gibi.

5389ziu.jpg

Sami Zayn: Ciddi misin Val? Gerçekten mi? Yine mi o Prestige Grand Wrestling masallarını anlatmaya başladın? Herkesin gözünün içine bakıp orada aksiyonun merkezinde olduğunu söylüyorsun ama benim hatırladığım Prestige Grand Wrestling geçmişi senin anlattığın o pembe dizilere hiç benzemiyor! Benim hatırladığım Val Venis, ne zaman benimle aynı ringe girse, ne zaman göz göze gelsek benden kaçacak delik arayan bir adamdı! (Val'un ifadesi değişiyor) O süslü cümlelerin, o seks manyağı tavırların arkasına saklanabilirsin ama gerçekleri değiştiremezsin. Sen benden korkuyorsun Val— içten içe, iliklerine kadar titriyorsun! Çünkü biliyorsun ki o gece o merdivenlere tırmanırken, tam ensende benim nefesimi hissedeceksin! Ve o an ne havlun ne de o sahte gülümsemen seni kurtarabilecek! O parıltılı çanta senin için sadece yeni bir oyuncak, yeni bir aksesuar olabilir ama benim için çok daha fazlası! O çanta benim hayatım! Sana burada, bu arenadaki binlerce kişinin önünde yemin ediyorum; o çantaya elini sürmene bile izin vermeyeceğim! O çantayı sana yar etmeyeceğim Val Venis, bunu o kafana sok!

Val, gözlerini deviriyor ve 'yine mi bu' gibi bir tavırın içerisine giriyor. Derin bir nefes çekiyor ve sabırlı davranmaya çalışarak yanıt veriyor.

8qqd48y.jpg

Val Venis: Sami... Sami, Sami... Cidden, yorulmadın mı artık? Her zaman aynı, her zaman aynı edebiyat, her zaman aynı bitmek bilmeyen sözler... Söylesene, bu kadar gürültü patırtı yapınca kendini gerçekten önemli biriymişsin gibi mi hissediyorsun? İnan bana, psikolojik sorunlarının tedavisi ben değilim. (Karışık reaksiyonlar geliyor) Bunun dışında, Prestige Grand Wrestling’deki başarılarımı senin o dar, kıskançlık dolu pencerenden görmeni beklemiyorum zaten. Senin 'kaçış' dediğin şey, benim için sadece bir stratejiydi; senin gibi sıradan bir detayla vaktimi harcamayacak kadar profesyonel olmamdı! Ben orada zirvenin tadını çıkarırken, sen sadece aşağıdan yukarıya bakıp vızıldıyordun. Ve görüyorum ki aradan geçen yıllar sende hiçbir şeyi değiştirmemiş- hâlâ sadece vızıldıyorsun! (Karışık reaksiyonlar geliyor) Dostum, ben hayatı dolu dolu yaşıyorum! Ben arzuların, heyecanın ve gerçek karizmanın ne olduğunu biliyorum. Sen ise hayatını 'adalet' peşinde koşan, kimsenin umursamadığı bir underdog rolüne adamışsın. Acınası bir durum... Şimdi lütfen izin ver de büyükler işini yapsın, sen de o küçük dünyanda hayaller kurmaya devam et.

Val, başka birinin yanıt vermesi için başka tarafa dönüyor ama konuşan kişi Sami'den başkası olmuyor.

8r9obkf.jpg

Sami Zayn: Bana arkanı dönme sakın! Gözlerimin içine bak Val! Sen o ucuz masallarını git film setlerindeki insanlara anlat çünkü burada kimse senin strateji dediğin o korkaklığınla ilgilenmiyor! Bana underdog diyorsun, bana acınası diyorsun... Ama asıl acınası olan ne biliyor musun? Şu anda acınası gözle baktığın adamla aynı seviyede olman! (Alkışlanıyor, Val iyice bozuluyor-öfkeleniyor) Buraya iyi bak. Benim 2025 yılında yarım bıraktığım bir hayalim var. O gün o çantaya dokundum ama kader benden onu çekip aldı. Fakat şimdi 2026 yılındayız! Ve bu sefer karşına çıkan Sami Zayn'in hiçbir eksiği yok! Ne bir şüphem var ne de geri adım atmaya niyetim. O merdivene tırmanmaya, o acıyı çekmeye ve o çantayı sökmeye her zamankinden daha hazırım! (Val'e doğru yaklaşıyor) Sana burada, herkesin önünde bir söz veriyorum Val— o gece, o merdivenin tepesinde Money in the Bank Briefcase'ini kazanan adam ben olayım ya da olmayayım; tek bir şeyi garanti ediyorum... Sen o maçtan kesinlikle bir kaybeden olarak ayrılacaksın! Seni o ringe gömeceğim ve o gecenin sonunda elinde kalan tek şey, kaybettiğin o sahte gururun olacak! Bunun garantisi benim! Olacak olan tam olarak bu!

suwazeu.jpg

BİR SANİYE, BİR MIC' DROP SESİ DUYUYORUZ— NE OLUYOR? BİR SANİYE, VAL'UN ÖNCE ELİNDEKİ MİKROFONU SAMI'NİN KAFASINA ÇARPTIĞINI; SONRA DA ONA YUMRUKLAR SAVURMAYA BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ! VAL'UN DURMAK BİLMEYEN YUMRUKLARININ NETİCESİNDE, SAMI; ÜZERİNDE DURMAKTA OLDUĞU MERDİVENDE DENGESİNİ YİTİRİYOR VE KENDİSİNİ RİNG MATINDA ACI İÇERİSİNDE UZANIRKEN BULUYOR! GÖZÜ DÖNMÜŞ OLAN VAL İÇİN BU YETERLİ DEĞİL- KENDİ MERDİVENİNDEN HIZLI BİR ŞEKİLDE İNEREK, SAMI'NİN ÜZERİNE GEÇİYOR VE ONA YUMRUKLAR ATMAYA BAŞLIYOR— HEM DE ÜST ÜSTE, ART ARDA!

6zuf68a.jpg

ORADAKİ KAOTİK VE KONTROL DIŞI SALDIRIYI GÖREN STEVE, OLAYA MÜDAHİL OLUYOR VE KENDİ MERDİVENİNDEN İVEDİ BİR ŞEKİLDE İNEREK KENDİSİNİ RİNG MATINDA BULUYOR. DİREKT OLARAK VAL'UN, SAMI'NİN ÜZERİNE GEÇEREK ONA YUMRUKLAR SAVURDUĞU NOKTAYA GİDİYOR VE ONLARI AYIRMAKLA MEŞGUL HÂLE GELİYOR. STEVE ÖNCELİKLE SÖZLÜ BİR ŞEKİLDE DURDURMAYA ÇALIŞIYOR— BUNUN İÇİN DOĞRU BİR YERDE OLMADIKLARINI SÖYLÜYOR. VAL'UN BUNA KULAK ASMADIĞINI FARK EDEN STEVE, ÇAREYİ EN SONUNDA FİZİKSEL BİR ŞEKİLDE MÜDAHALEDE BULUYOR. VAL'U KAPTIĞI GİBİ ÇEKİYOR, SAMI'NİN ÜSTÜNDEN ALIYOR.

2o2fur8.jpg

VAL, KENDİSİNE DOĞRU ÇEKEN STEVE'İ, DOĞRULUR DOĞRULMAZ İTİYOR! HAZIRLIKSIZ YAKALANAN STEVE, MERDİVENE ÇARPIYOR! BİRKAÇ SANİYE ÇEKTİĞİ ACININ SONRASINDA, VAL'UN ÜZERİNE ATLIYOR VE BİR BRAWL'I BAŞLATIYOR! FOREARM SMASH TAKASINA BAŞLIYORLAR, BİRBİRLERİNE ÜST ÜSTE DARBELERDE BULUNUYORLAR! BU RİNGİN DİĞER NOKTASINDA DA BİR KAOSU KÖRÜKLÜYOR, BRAUN İLE DRAGON T ARASINDA BİR KAVGA MEVCUT! YUMRUK DARBELERİYLE DRAGON T'Yİ RAHATÇA SERSEMLETİYOR! SONRASINDA ONU OMZUNA ALIYOR VE RUNNING POWERSLAM İLE RİNG MATINA ÇARPIYOR!

fwh65nf.jpg

HAYIR, DRAGON T ONUN OMZUNDAN İNİYOR! DRAGON T, TERS ADIMLARLA İPLERE DOĞRU YAKLAŞIYOR- BRAUN'U ÜZERİNE ÇEKİYOR. BRAUN DOĞRUDAN ONA DOĞRU KOŞUYOR FAKAT DRAGON T DOĞRU ANDA EN ÜSTTEKİ İPİ AŞAĞIYA DOĞRU ÇEKEREK EĞİLİYOR VE BÖYLELİKLE BRAUN'IN RİNGİN DIŞARISINA DÜŞMESİNE YOL AÇIYOR! DRAGON T, GERİLİYOR VE İPLERE DOĞRU KOŞUYOR. İPLERDEN SEKTİKTEN SONRA KARŞI TARAFINDAKİ İPLERE KADAR KOŞUYOR VE O NOKTAYA VARMASININ SONRASINDA TOPE SUICIDA YAPIYOR! BRAUN YERDE, DRAGON T RİNGİN İÇERİSİNE DÖNÜYOR!

DİĞER TARAFA BAKILDIĞINDA, STEVE İLE VAL ARASINDAKİ BRAWL'UN RİNGİN DIŞARISINA TAŞINDIĞINI GÖRÜYORUZ! DRAGON T'NİN AKSİYONU BİTMİYOR, RİNGİN İÇERİSİNE DÖNEN DRAGON T, TEKRARDAN İPLERE KOŞUYOR! İPLERDEN SEKTİKTEN SONRA STEVE İLE VAL'UN ÜSTÜNE DOĞRU BİR TOPE SUICIDA DAHA YAPIYOR! TOPE SUICIDA PARTİSİ! DRAGON T, İNANILMAZ BİR HYPE İLE SAHNEDE! RİNGE DÖNÜYOR VE EN ÜSTTEKİ İPLERİ SALLAYARAK ÇILGINLARCA SEVİNİYOR! SEYİRCİLER ONUN İÇİN BAĞIRIYORLAR!

¡Sucka-dor! ¡Sucka-dor!
¡Sucka-dor! ¡Sucka-dor!
¡Sucka-dor! ¡Sucka-dor!

i0fix4m.jpg

DRAGON T, MERDİVENLERDEN BİR TANESİNİ RİNGİN ORTASINA KONUMLANDIRDIKTAN SONRA MERDİVENİN TEPESİNE DOĞRU TIRMANMAYA BAŞLIYOR! ADIM ADIM, ZİRVEYE DOĞRU ÇIKIYOR VE KENDİSİNİ EN YUKARIDA BULMASI SANİYELERİNİ ALIYOR. EN YÜKSEK NOKTADA BULUNAN DRAGON T, BRIEFCASE'İ YERİNDEN ALMAK ÜZERE ELİNİ ATIYOR—

a99jruh.jpg

HAVADA VE SONRA RİNG MATINDA- ACI İÇİNDE UZANIYOR! BU DENKLEMDE BİRİSİ UNUTULDU- YA DA O KENDİSİNİ UNUTTURDU— O İSİM, "BROKEN" MATT! "BROKEN" MATT, BU KAVGALAR SIRASINDA ADETA KENDİSİNİ UNUTTURDU! ŞİMDİ O, MERDİVENİN EN TEPESİNE ÇIKIYOR VE RAHAT BİR ŞEKİLDE BRIEFCASE'İ ALIYOR VE ONU HAVAYA KALDIRIYOR! "BROKEN" MATT, ELİNDEKİ ÇANTA İLE KAHKAHALAR ATARAK GÜZEL BİR VÜCUT GÖSTERİSİ YAPIYOR! BİR SÜRE SONRA ELİNDEKİ ÇANTAYLA BERABER 'DELETE'LEMEYE BAŞLIYOR! BU YAŞANANLARDAN SONRA, KAMERALAR KAPANIYOR VE ŞOV KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMİYOR, REKLAMLARA GİDİLİYOR.

4hioqql.gif

LWneOUj.png

Gecenin ana olayı için kameralar arenaya dönerken, seyircilerin heyecanını anında sömüren o müzik duyuluyor...

lKaT1a6.jpeg

"World Heavyweight Champion" Dominik Mysterio girişte! Stage'de gözüktüğü anda seyircilerin yuhalamaları ve uğultuları artmaya başlıyor. Dominik'in belinde Tag Team kemerleri, elinde ise World Heavyweight Championship var. Seyircilerin onun varlığından bu kadar kudurması onu her zamanki gibi gereğinden mutlu etmişe benziyor. Güneş gözlüğünü hafifçe indiriyor ve arenadakileri süzüyor. Ardından dilini çıkararak onlara kemerini gösteriyor. Ağır adımlarla ilerlemeye başlıyor ve ringin etrafından dolaşıp spiker masasına geliyor. Kendisine ayrılan sandalyeye yerleşiyor ve Michael Cole'a ve JBL'e selam vermeden direkt kulaklığını takıyor.

Michael Cole: Anlaşılan yorumlarımızla birilerinin kalbini kırmışız.

Dominik Mysterio: Siktir git Cole. Seni ve kankanı o kadar önemsediğimi mi düşünüyorsun? İkiniz de deadbeat spiker parçalarısınız. Neyse üzülmeyin, bugün biraz olsun şanslısınız çünkü size bu iş nasıl yapılır göstereceğim. Tıpkı arka alandakilere nasıl superstar olunduğunu her hafta gösterdiğim gibi.

John Bradshaw Layfield: İlk defa kendimi tutup ağzımı açmayacağım.

Spiker masasındaki gerginliği bölen müzik duyuluyor...

OMoZQDP.png

El Grande Americano girişte beliriyor. Birkaç adım attıktan sonra arkasında Rayo ve Bravo'nun olduğunu görüyoruz. Los Americanos bugün PGW kariyerlerindeki ilk maça çıkacaklar. Americano, kendinden oldukça emin bir şekilde rampada durup seyircilere bakıyor. Kendisini yuhalayan seyircilere tepki bile vermiyor. Birkaç saniye daha pozunu verdikten sonra hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Rayo ve Bravo ile aprona çıkıp tauntlarını gerçekleştiriyorlar. Şimdi ringe giriyorlar ve Americano, spiker masasındaki Dominik'e selam verdikten sonra rakiplerini beklemeye koyuluyor.

VlBa6yG.png

MY TIME IS NOW! John Cena coşkulu bir şekilde girişte beliriyor. Kendisinin Slammy'de yaşadığı mağlubiyeti çoktan aştığını ve fazlasıyla bu maça odaklanmış bir şekilde olduğu her halinden anlaşılıyor. Seyircileri iyice coşturduktan sonra ringe doğru ilerlemiyor ve giriş kısmında durup arka alana doğru bakıyor. Evet, Cena "onları" bekliyor!

GfsBeAq.jpeg
bBSdAHX.png

Finn Balor ve Carlito girişte beliriyorlar. Ağır adımlarla Cena'nın yanına doğru geliyorlar. Kimsenin aynı sayfada buluşturamayacağı bu ekip tek bir amaç uğruna aynı sayfada buluşuyor, o da Dominik Mysterio'dan intikam almaktan başka bir şey değil! Balor ringe fazlasıyla gergin bir şekilde bakarken Carlito'nun tebessüm ettiğini görüyoruz.

Dominik Mysterio: Gerçekten bu üçlünün maçta uyum yakalayacağına inanan var mı? Los Americanos bu galibiyeti alarak bana güzel bir tatil hediye edecek. Zaten Slammy'de kemerimi savunduktan sonra bir PPV dinlenmeyi hak etmiştim. Şimdiden teşekkürler çocuklar.

Michael Cole: Neden bir uyum yakalayamasınlar ki? Bu konuda sana katılmıyo-

Dominik Mysterio: Sen harbi dingilsin Cole. Finn ve Carlito kendi aralarında bile uyumu zor yakalıyor. O iki depresif gerizekalının Cena gibi bir çakma fenomenle yaşayacakları tek şey karmaşa olacak.

Spiker masasında bu konuşmalar olurken üçlünün ringe geldiğini ve aralarında konuştuğunu görüyoruz. Aralarında kimin maça başlayacağına karar veriyorlar....

6-Man Tag Team Match
Los Americanos (El Grande Americano, Bravo Americano & Rayo Americano) vs. John Cena, Finn Bálor & Carlito

shoulder-tackle-de-john-cena-on-curtis-axel2-1424309310.jpg

John Cena ile Bravo Americano başlıyor. İkili birbirlerine yavaşça Test Of Strength için yaklaşıyor. Test Of Strength'te Cena üstünlük kuruyor ve Bravo Americano'yu yere yapıştırıp Tuş denemesi 1... KICKOUT! İkili ayaklanıyor. Bravo Americano hızla Cena'nın suratına bir Sucker Punch! Cena hafif sersemliyor. Sonrasında bir yumruk daha sallayacakken Cena hızla eğiliyor ve iplerden sekiyor. Bir Leaping Shoulder Block. Ardından bir tane daha. Sonrasında Bravo'yu hızla tutuyor ve Protobomb'la yere yapıştırıyor. Ardından elini havaya kaldırıyor ve saçını geriye atıp bir You Can't See Mee tauntu atıyor. Hızla iplerden sekiyor ve Five Knuckle Shuff.. Hayır! Bravo Americano sürüne sürüne hızla köşeye geçiyor ve Rayo Americano'ya tag veriyor. Cena gel gel diye işaret ediyor. Rayo yavaşça ringe giriyor.

Dominik Mysterio: Korkma Rayo! Karşındaki eski Cena değil.

carlito-wwe-dropkick-fastlane.jpg

İkili ringin etrafında dönüyor. Rayo seri bir şekilde Cena'ya koşmaya başlıyor. Cena hızla bir çelme takıp yatırıyor ve STF'e gitmek istiyor fakat Rayo hızla sürünerek bir çırpıda ipe tutunuyor. Cena sinirleniyor. Kalk diye işaret ediyor. Rayo seri bir şekilde kalkıyor ve Cena'nın üstüne doğru koşuyor ve hızla bir Enzuigiri! Fakat Cena bundan eğiliyor ve STF! Fakat hayır! Rayo tekrardan ipe sürünmeye çalışıyor. Cena bu sefer sürünemeden tutuyor. Rayo hızla tersine çeviriyor. Fakat Cena bir anda Rayo'yu Catapult'a alıyor! Catapult'la kendi köşesine çekip çakıyor. Sonrasında Carlito'ya tag veriyor. Carlito hızla Top Rope'a çıkıyor ve Double Axe Handle! Sonrasında hızla Rayo'yu kaldırıyor ve kolundan tutarak fırlatıyor. Gelişine bir Dropkick'i oturtuyor! Rayo hızla ring dışına çekiliyor. Rayo biraz soluklanırken Carlito aprondan Crossbody'le üstüne uçuyor! Ardından hızla ringe sokuyor. Peşine kendisi de girip tuşa gidiyor 1...................2..

images

Kickout! Carlito hiç bozuntuya vermeden hızlıca rakibini chinlock'a alıyor. Rayo Americano kurtulma çabasında. Bir süre sonra Rayo ayaklanıyor. Ardından kurtulup bir Judo Throw'la Carlito'yu yere fırlatıyor. Sonrasında seri bir Dropkick atıyor. Carlito köşeye doğru çekiliyor. Rayo hızla Carlito'nun üstüne koşuyor. Fakat Carlito bundan eğilerek kaçıyor. Hızla Finn Balor'a tag veriyor.Finn Balor aprondan ani bir Enzuigiri çakıyor! Sonrasında hızla ringe giriyor. Bir Clothesline ardından iplerden sekiyor ve bir tane daha. Sonrasında kaldırıyor ve irish whipe yolluyor. Fakat Rayo bunu tersine çeviriyor. Finn Balor gelişine Sling Blade'i oturtuyor! Ardından hızla köşeye geçiyor. Shotgun Dropkick'le Rayo'yu köşeye çarpıyor! Rayo kendi köşesindeki turnbuckle'a sırtını tosluyor. Peşine Finn Balor, Top Rope'a çıkıyor ve COUP DE GR.. HAYIR! EL GRANDE AMERICANO BİR ANDA İPİ ÇEKİYOR! FINN BALOR TOP ROPE'TA DÜŞÜP KALIYOR! Rayo hızla kalkıyor. Seri yumruklar savuruyor. Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor ve FRANKENSTEINER! İkili yerde! Cena ile El Grande Americano Tag istiyor! RAYO VERDİ! ARDINDAN FINN'DE VERİYOR! Cena ile El Grande Americano legal!

Dominik Mysterio: İşte şimdi siki tuttun John.

intro-1751555124.jpg

İkili ringe dalıyor. Dalar dalmaz El Grande Americano yumruk sallıyor fakat Cena bundan eğilerek kaçıyor. Hızla iplerden sekiyor ve bir Shoulder Block ardından bir tane daha! Sonrasında Protobomb! Fakat hayır! El Grande bir anda School Boy Roll Up deniyor. 1............ Cena tekte atıyor fakat El Grande ani bir Boot! Sonrasında seri stomplarla devam ediyor. Cena yerde bundan kurtulmaya çalışıyor. Bir süre sonra ayaklanıyor ve bir anda El Grande'nin bacağını havada yakalıyor. Hızla çeviriyor ve Protobomb'u oturtuyor. Ardından elini havaya kaldırıyor ve You Can't See Mee tauntu atıyor. Hızla iplerden sekiyor ve Five Knuckle Shuffle! Ardından hızla AA vurmak istiyor fakat El Grande bundan kaçıyor ve German Suplex! Ardından Tuş deniyor. 1............. Cena hızla atıyor. El Grande beklemeden kalkıyor ve stomplara devam ediyor. Birkaç stomp attıktan sonra hızla Tuş deniyor! 1............. KICKOUT! El Grande deliriyor. Hızla Cena'yı kaldırıyor ve kolundan çekip Bravo Americano'ya tagi veriyor. Bravo ringe giriyor. İkili hızla tutuyorlar ve Double Suplex! Fakat hayır! Cena bunu tersine çeviriyor! Sonrasında hızla Second Rope'a çıkıyor ve ikisine birden Leg Drop Bulldog ile atlamaya hazırlanıyor. Fakat Rayo Americano bir anda Cena'yı köşeden itiyor. Cena yere düşüyor. Bravo Americano hızla Cena'yu yerde yumrukluyor! Sonrasında ayaklanıyor ve kalkmasını bekliyor. Hızla sırtlıyor! Airplane Spinle bir süre döndürüyor! Sonrasında bırakıyor. Fakat o da ne!? Cena bir anda BRAVO AMERICANO'YU SIRLIYOR VE AA! ANİ BİR AA! İKİLİ YERDE KALIYOR! FINN BALOR HIZLA KÖŞEYE GEÇİP TAG İSTİYOR! DİĞER KÖŞEDE İSE RAYO AMERICANO! İkili köşelerine sürünüyorlar ve Hot Tagi veriyorlar. Finn Balor ve Rayo Americano Legal! BİRBİRLERİNE DOĞRU KOŞUYORLAR-

Dominik Mysterio: Siktir!

Michael Cole: Şimdiden geçmiş olsun Dom.

KI6VgMX.png

Finn Balor girer girmez en sertinden bir Forearm geçiriyor! RAYO YERDEN KALKAMADAN BALOR'DAN ÇOK SERİ BİR DOUBLE FOOT STOMP! DİREK TUŞA GİDİYOR! 1....................... 2............

LonSWOb.png

El Grande Americano hızla ringe dalıp tuşu bozuyor. Carlito ise hızla ringe dalıyor. İkili arasında karşılıklı yumruklaşma var! Carlito üstünlük kuruyor ve bir Clothesline ile El Grande Americano'yu ring dışına postalıyor! Finn Balor hazırlık yapıyor ve Americano'ların kalkmasını bekliyor. Americano'lar kalkıyor. Finn Balor hızla bir TOP CON HILO! Fakat o da ne!? Americano'lar Finn Balor'a tuzak kuruyor! Finn Balor sırtını çok sert bir şekilde yere çarpıyor! Rayo Americano hızla Finn Balor'ı kaldırıyor. Ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Hızla Finn'in üstüne koşuyor. Standing Shooting Star Press'le atlıyor fakat Finn Balor bunu diziyle karşılıyor. Hızla ayaklanıyor! REVERSE 1916! Rayo bundan kurtuluyor! Hızla El Grande Americano'ya tag veriyor! Fakat Finn Balor, El Grande daha ringe giremeden onu tutup ringe fırlatıyor! Ardından hızla tutuyor ve yumruklar savuruyor. Yerde hızla yumrukluyor. Americano kendi köşesine doğru çekiliyor. Finn Balor onu orada kaldırmaya çalışırken El Grande bir anda Balor'u kolundan çekiyor ve köşelere çarptırıyor! Balor kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Acı içinde kafasını tutarken EL GRANDE'DEN BALOR'UN TAM KARNINA BİR SUPERKICK! BALOR DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞERKEN AMERICANO GERİ GERİ GİDİYOR VE BU SEFER DE BALOR'UN TAM KAFASINA SUPERKICK! TUŞA GİDİYOR 1.......................2............

rCbXEiv.png

BALOR'DAN İNANILMAZ BİR KICKOUT!

Dominik Mysterio: Siktiğimin balonu. Hadi Americano! Az Kaldı!

EL GRANDE AMERICANO ŞOK İÇİNDE! KÖŞEDEKİ CENA VE CARLITO İKİLİSİ BALOR'U ALKIŞLIYORLAR. El Grande Americano hemen ayağa kalkıyor ve gaza gelmiş bir şekilde yerden kalkmaya çalışan Balor'a stomplar vuruyor! Bir süre daha stompladıktan sonra hakem ayırıyor. Bu sırada Rayo Americano ve Bravo Americano, Finn Balor'ı hızla kollarından tutarak kaldırıyorlar. Ardından tutuyorlar ve köşeye sabitliyorlar! Fakat hakem kafasını bir anda o tarafa çeviriyor ve ikisini uyarıyor. El Grande Americano hiç beklemeden üstüne koşuyor. Finn Balor bir çırpıda ani Low Dropkick'le karşılıyor! Bu da ne!? Hareketi yedikten sonra El Grande Americano bir anda bacağını tutmaya başlıyor! AMERICANO RESMEN BACAĞINI TUTARAK YERDE KIVRANIYOR! Finn Balor enerjisi bitik bir şekilde yerdeyken hakem El Grande Americano'nun yanına gidiyor....

QJBaLBL.jpeg

HAKEM EL GRANDE AMERICANO İLE İLGİLENİRKEN BALOR SÜRÜNMEYE BAŞLIYOR... TAG VERMEKTEN BAŞKA ŞANSI YOK ÇÜNKÜ ÇOK YORULDU! CENA TÜM GÜCÜYLE ELİNİ UZATIYOR ONA!

NupLzes.jpeg
jDpSBNh.png

AMA BİR DAKİKA! DOMINIK ÇOKTAN SPİKER MASASINDAN AYRILIP SİNSİ BİR ŞEKİLDE, EĞİLEREK ADIM ADIM CENA VE CARLITO'NUN OLDUĞU KÖŞEYE YAKLAŞIYOR VE ÇOK SERT BİR ŞEKİLDE CENA'NIN AYAĞINI ÇEKİYOR- CENA YÜZÜNÜ APRONA VURARAK YERE DÜŞÜYOR!

ucKfGcd.jpeg
k0jugb6.jpeg

ARKASINDA OLANLARI FARK EDEN CARLITO KAFASINI ÇEVİRİYOR VE DOMINIK'I GÖRÜYOR! YÜZÜNDE SADECE NEFRET VAR. DOMINIK İSE DALGA GEÇERCESİNE CARLITO'YA BAKIYOR VE GÜLEREK ONA LAF ATIYOR!

Dominik Mysterio: Sinirlendin mi manav parçası?

tJyJVN5.jpeg

CARLITO BU LAFIN ÜSTÜNE İYİCE DELİRİYOR VE KÖŞEYE KADAR SÜRÜKLENİP TAG ALMAYA YAKLAŞAN BALOR'U UNUTUP AŞAĞI İNİYOR VE DOMINIK'İ DELİ GİBİ YUMRUKLUYOR.

latKeMW.jpeg

DOMINIK ONA KARŞILIK VERMİYOR VE CARLITO'NUN YUMRUKLARIYLA SPİKER MASASINA KADAR GELİYOR. ŞİMDİ CARLITO GERİ GERİ GELİYOR VE ONU SPİKER MASASINA DÜŞÜRECEK YUMRUĞU ATMAYA YELTENİYOR... FAKAT DOMINIK MASAYA BIRAKTIĞI WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP'İ ÇOKTAN ELİNE ALMIŞ BİR ŞEKİLDE KENDİSİNE KOŞAN CARLITO'NUN SURATINA GEÇİRİYOR!

G5Cng1u.jpeg
kymxK3t.jpeg

Dominik şimdi World Heavyweight Championship'i beline bağlıyor ve ringe doğru yaklaşıyor. Elini yere vurarak yerde sürünen Finn Balor'ın dikkatini çekmeye çalışıyor ve sonunda bunu başarıyor! Balor, ona bakıyor. Dom bir süre sonra yere vurduğu eliyle Balor'a orta parmak yapıyor! Finn Balor çıldırıyor. Resmen bu öfke patlaması onu kendine getiriyor. İplere tutunarak kalkmaya çalışıyor...

Finn Balor: SENİ ÖLDÜRECEĞİM DOMINIK! DUYUYOR MUSUN? SENİ ÖLDÜRECEĞİM KÜÇÜK PİÇ KURUSU!

AMA BİR DAKİKA! ARKADA SÖZDE SAKATLIK YAŞAYAN EL GRANDE BİR ANDA SAKATLIK TAKLİDİNİ BIRAKIP YERİNDEN FIRLIYOR! DOMINIK, BALOR'A GÜLEREK "ARKANA BAK" DİYOR. BALOR DAHA ARKASINI DÖNEMEDEN AMERICANO İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE KOŞUYOR VE ROLL UP! 1............2..............

3!

Kazanan: Los Americanos (El Grande Americano, Bravo Americano & Rayo Americano)

ZhLYLMC.png

EL GRANDE AMERICANO GÜNÜ KURTARIYOR! Dominik, bu sayede Money in the Bank'i boş geçme şansını elde etti. Ne World Heavyweight Championship'i, ne de Tag Team kemerlerini korumak zorunda değil! Americano, İspanyolca bir şeyler mırıldanıyor ve kahkaha atıyor...

gNbMIkK.png

FAKAT SURATINA ÇOK SERT BİR YUMRUK GELDİ! BALOR DİREKT EL GRANDE AMERICO'NUN ÜSTÜNE ÇULLANIYOR! ÖFKEYLE ONUN ÜZERİNE ÇIKIP YUMRUKLUYOR ONU! EL GRANDE AMERICANO KARŞILIK VERMEK İSTESE DE ÇOK ZORLANIYOR ÇÜNKÜ BALOR ÖFKE PATLAMASI YAŞIYOR-

6nDVSAU.jpeg

AMA RİNGE GİREN DOMINIK MYSTERIO, ELİNDEKİ SANDALYEYİ FINN'İN SIRTINA İNDİRİYOR VE AMERICANO'YU KURTARIYOR! AMERICANO KENDİNİ YANA YUVARLARKEN DOMINIK ŞİMDİ DE SANDALYEYİ DİK BİR ŞEKİLDE TUTUP BALOR'A VURMAYA DEVAM EDİYOR! O KADAR ÇOK VURUYOR Kİ SANDALYE YAMULUYOR.

Michael Cole: O bir pislik. Bu çocuk cidden bir pislik.

BU SIRADA RAYO VE BRAVO'NUN RİNGİN DIŞINDA CARLITO'YU DÖVDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ. DOMINIK HALEN FINN'E VURMAYA DEVAM EDERKEN ORTADA OLMAYAN BİRİSİ VAR-

jsQxSwY.jpeg

BU JOHN CENA! KENDİSİ TIPKI DAKİKALAR ÖNCE DOMINIK'İN YAPTIĞI GİBİ SESSİZCE HAREKET EDİYOR VE KENDİNİ RİNGİN İÇERİSİNE ATIYOR! GİRDİĞİ GİBİ HIZLANIYOR VE DOMINIK'İ KENDİNE ÇEVİRİP SIRTLIYOR! AA!

2VzCIpb.png
zmyNCMg.png

HAYIR KAFASINA TEKMEYİ YEDİ! DOMINIK HEMEN KENDİNİ YANA ATARKEN CENA YERE YIĞILIYOR! EL GRANDE AMERICANO, CENA'YI GÖRÜR GÖRMEZ YİNE %100 NEFRET MODUNU AÇIYOR VE BU SEFER DE O DOMINIK'İ KURTARIYOR! DOMINIK AYAĞA KALKIP EL GRANDE'YE TEŞEKKÜR EDİYOR. SONRASINDA DİREKT YERDEKİ SANDALYEYİ KAPIYOR VE BU SEFER CENA'YA SANDALYE DARBELERİ VURMAYA BAŞLIYOR. SONRASINDA SOLUKLANIYOR VE EL GRANDE AMERICANO'YA BAKIYOR. SANDALYEYİ ONA UZATIYOR!

AbP3OAc.jpeg

Dominik Mysterio: Y aquí es donde acaba la historia, al menos para mi. Bunun devamında spot ışıkları senindir. Senden her şeyini alan adamın kariyerini bitir.

El Grande Americano, tek bir saniye bile düşünmeden sandalyeyi eline alıyor ve yerdeki Cena'ya kitleniyor. Şimdi sandalyeyi Cena'nın boynuna yerleştiriyor! Dominik kemerlerini kapıyor, üç kemeri de omuzlarına yerleştiriyor ve dünyanın en rahat adamı olarak ringden iniyor.

IsBYzLt.png
lwudTNn.jpeg

Rayo ve Bravo, Cena'nın ayaklarını tutarken El Grande de gülerek yavaş yavaş Cena'nın etrafında dönüyor. Onun boynuna yerleştirdiği sandalyeyi iyice sıkıyor. Dom ise arka alanın yolunu tutarken kendini çeken kameraya karşı konuşuyor.

kUQfP6J.jpeg

Dominik Mysterio: ADIOS AMIGOS! Money in the Bank bittikten sonra tekrar görüşürüz.

BU SIRADA EL GRANDE AMERICANO DAHA FAZLA İŞİ UZATMIYOR VE SANDALYEYE AYAĞIYLA BASI-

VHLHfyC.png

FINAL BOSS BURADA! EL GRANDE AMERICANO'NUN AYAĞI HAVADA KALIYOR! DOMINIK BİLE ÜRKÜYOR ÇÜNKÜ O DA PATRONU BEKLEMİYORDU. THE ROCK DAHA ÖNCE HİÇ OLMADIĞI KADAR ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE GİRİŞTE BELİRİYOR.

The Rock: HADİ O AYAĞINI SANDALYEYE BAS VE BAŞINA NELER GÖRECEĞİNİ GÖR ŞİZOFREN LUWIE!

El Grande Americano sinirleniyor ancak aksi bir hareket de yapamıyor.

G0elJsd.png

The Rock: Siz, burayı dingonun ahırından beter bir hale getirdiniz ve sen Dominik... Sen artık The Rock'ın iyi niyetini suistimal eden şımarık bir çocuktan fazlası değilsin. The Rock sen PGW'ya geldiğinden beri sana bir baba gibi davrandı. The Rock, senin için ringdeki maskeli soytarılara anonim kontratlar verdi. Fakat The Rock tüm bunları kafana göre at koşturman için yapmadı, hele akışında giden tüm maçların gidişatını arkadaşlarınla sabote etmen için hiç değil! Bu yüzden cezanı çekeceksin, Money in the Bank'de olacaksın!

Seyircilerden olumlu tepkiler ve inanılmaz bir uğultu geliyor.

The Rock: Hem de sadece tek bir kemer için değil, omuzlarında taşıdığın üç kemer için de! Tag Team kemerlerini sözde yeni ortağın Americo ile birlikte, çok sevdiğin eski dostların Carlito ve Finn Balor'a karşı savunacaksın. World Heavyweight Championship'i ise tahmin ettiğin üzere "prensliğini elinden aldığın" John Cena'ya karşı savunacaksın. Saz arkadaşlarınla birlikte yine hakeme her türlü pisliği yapacağınızı biliyorum ve bunun için de şartları eşitlemem gerekiyor. Rakibinin çok sevdiği ve seninle eğlenmesinin daha olası bir olduğu bir türde bu kemeri savunacaksın.

0UY20cf.png
qR4o3LP.png

The Rock: Sen ve John Cena, World Heavyweight Championship'in tepede asılı olduğu bir Ladder Match'de karşılaşacaksınız. İyi şanslar evlat, çünkü buna ihtiyacın olacak.

Dominik, sinirli ve bir taraftan da üzgün bir suratla The Rock'a bakarken Money in the Bank öncesi son şov olan PAYBACK #93 sona eriyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟑
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2026

All Rights Reserved

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,229
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
2- Money in the Bank Ladder Match'in bütün katılımcıları aynı ringde, merdivenlerin tepesinde buluşacaklar!
Kazananın kaybedeceği segment

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Cumartesi gecesi tam zamanlı takip zor ama ara ara kesin uğrarız. Son şovlara ufaktan bir baktım. şirketin bu kadar süre ayakta kalması, güzel şovlar yapması gaza getirdi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi