RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟐

PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Ekibin eline sağlık. Kadro geniş olduğu için şov içi build up yerine mümkün mertebe herkese spot verilmeli diye düşünüyorum. 2 şovda bir kez görünmek 3 haftada 1 kere spot almak oluyor. MITB havasına giremedim açıkçası.

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Elbette çalışıyordum ve hava şartlarından ötürü de telefonumu çantamda tutuyordum. Pek şova katılabilecek gibi değildim ama sonrasında şova elbette baktım. Uzun zaman sonra gerçekten özenle yazılmış bir cena okumak eğlenceli. Genelde bu karaktere karşı erken pes edenler olabiliyor veya karakter bir tık tek düze yazılabiliyor. Bir tık main olaylarda yazılması beni biraz daha içine çekti, bu süreçte rakibi ise şirketin bence en önemli ismi. Jack'den sonra rahat rahat krallığın tadını çıkarmak isteyen bir Dom var. Bakalım...

Karakterim ile ilgili çok şey oluyor, daha geçen gün sting gibi küskün bir şekilde kimse ile konuşmazken bugün broken oldu. Şikayet değil, sadece yazarken acaba bu sefer ne yapmalıyım diye düşünmek keyifli olabiliyor. Karakterimin ilk günden beri evrilişi ve geldiği noktalara bakarsak uzun bir süre sakin kalamayacak gibi. Yeni bir rakip, alışagelmemiş bir rakibi var bu sefer (will değil)

Wyatt karakterinin kurmuş olduğu konforlu şampiyonluk çok cazip geliyor. Okada bu süreçte bir geçiş mi yoksa saltanatı kırıp kendi tahtını oluşturacak bir karakter mi olacak diye merak ediyoruz. Ben pek geçiş karakteri olduğunu düşünmüyorum, eğer unvanı alamayacak olsa bile wyattın çok sonradan bile karşısına çıkacağı veya wyatt'ın takıntı yapacağı bir karaktere dönme olasılığı var. Önceki şovlarda kendini arayan bu karakter için belki de çözüm wyattdır??

Ellerinize sağlık tekrardan

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi