Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟐
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Mamy D Way" data-source="post: 416177" data-attributes="member: 42"><p>Elbette çalışıyordum ve hava şartlarından ötürü de telefonumu çantamda tutuyordum. Pek şova katılabilecek gibi değildim ama sonrasında şova elbette baktım. Uzun zaman sonra gerçekten özenle yazılmış bir cena okumak eğlenceli. Genelde bu karaktere karşı erken pes edenler olabiliyor veya karakter bir tık tek düze yazılabiliyor. Bir tık main olaylarda yazılması beni biraz daha içine çekti, bu süreçte rakibi ise şirketin bence en önemli ismi. Jack'den sonra rahat rahat krallığın tadını çıkarmak isteyen bir Dom var. Bakalım...</p><p></p><p>Karakterim ile ilgili çok şey oluyor, daha geçen gün sting gibi küskün bir şekilde kimse ile konuşmazken bugün broken oldu. Şikayet değil, sadece yazarken acaba bu sefer ne yapmalıyım diye düşünmek keyifli olabiliyor. Karakterimin ilk günden beri evrilişi ve geldiği noktalara bakarsak uzun bir süre sakin kalamayacak gibi. Yeni bir rakip, alışagelmemiş bir rakibi var bu sefer (will değil) </p><p></p><p>Wyatt karakterinin kurmuş olduğu konforlu şampiyonluk çok cazip geliyor. Okada bu süreçte bir geçiş mi yoksa saltanatı kırıp kendi tahtını oluşturacak bir karakter mi olacak diye merak ediyoruz. Ben pek geçiş karakteri olduğunu düşünmüyorum, eğer unvanı alamayacak olsa bile wyattın çok sonradan bile karşısına çıkacağı veya wyatt'ın takıntı yapacağı bir karaktere dönme olasılığı var. Önceki şovlarda kendini arayan bu karakter için belki de çözüm wyattdır??</p><p></p><p>Ellerinize sağlık tekrardan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mamy D Way, post: 416177, member: 42"] Elbette çalışıyordum ve hava şartlarından ötürü de telefonumu çantamda tutuyordum. Pek şova katılabilecek gibi değildim ama sonrasında şova elbette baktım. Uzun zaman sonra gerçekten özenle yazılmış bir cena okumak eğlenceli. Genelde bu karaktere karşı erken pes edenler olabiliyor veya karakter bir tık tek düze yazılabiliyor. Bir tık main olaylarda yazılması beni biraz daha içine çekti, bu süreçte rakibi ise şirketin bence en önemli ismi. Jack'den sonra rahat rahat krallığın tadını çıkarmak isteyen bir Dom var. Bakalım... Karakterim ile ilgili çok şey oluyor, daha geçen gün sting gibi küskün bir şekilde kimse ile konuşmazken bugün broken oldu. Şikayet değil, sadece yazarken acaba bu sefer ne yapmalıyım diye düşünmek keyifli olabiliyor. Karakterimin ilk günden beri evrilişi ve geldiği noktalara bakarsak uzun bir süre sakin kalamayacak gibi. Yeni bir rakip, alışagelmemiş bir rakibi var bu sefer (will değil) Wyatt karakterinin kurmuş olduğu konforlu şampiyonluk çok cazip geliyor. Okada bu süreçte bir geçiş mi yoksa saltanatı kırıp kendi tahtını oluşturacak bir karakter mi olacak diye merak ediyoruz. Ben pek geçiş karakteri olduğunu düşünmüyorum, eğer unvanı alamayacak olsa bile wyattın çok sonradan bile karşısına çıkacağı veya wyatt'ın takıntı yapacağı bir karaktere dönme olasılığı var. Önceki şovlarda kendini arayan bu karakter için belki de çözüm wyattdır?? Ellerinize sağlık tekrardan [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟐
Menü