Güreşin En Keyifli Şovu Geliyor

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
055287_GEA_Banner_RUMBLE_1920x1280_WL_0.jpg

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Royal Rumble varken adı bile anılmayacak bir şovdur eminim.

Arap şovu değil mi bu rumble dediğin. Adı anılmayacak şov arap şovudur. 🤡🤡🤡
Tüm sene booking'ine sövdüğüm en sonunda Cena'ya rezil bir sene geçirmen şirketin Arap RTWM'sini izlemek "WWE bana çöp veriyorsun ama benim beynim yok, vizyonumuz yok, alternatif bir şey izlemeyeceğim kadar tembel, vasıfsız ve aptalım demektir."

Cevap WK bu arada. New Japan son senelerde epey battı ama şov bir tek Tanahashi için bile izlemeye değer. Ki bence en ilginç maç o bile değil. Bu arada Takeshta kazanırsa tavsiyem NJPW'yi de bırakmanızdır. Bu olursa şirket direkt biz AEW'unun köpeğiyiz demiş olur TNA'in birkaç ay önce WWE'nin köpeği olmayı kabul ettiği gibi.

Canlı izlemem ama Tanahashi ve Takeshta maçlarına bakmaya çalışacağım.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Tüm sene booking'ine sövdüğüm en sonunda Cena'ya rezil bir sene geçirmen şirketin Arap RTWM'sini izlemek "WWE bana çöp veriyorsun ama benim beynim yok, vizyonumuz yok, alternatif bir şey izlemeyeceğim kadar tembel, vasıfsız ve aptalım demektir."

Cevap WK bu arada. New Japan son senelerde epey battı ama şov bir tek Tanahashi için bile izlemeye değer. Ki bence en ilginç maç o bile değil. Bu arada Takeshta kazanırsa tavsiyem NJPW'yi de bırakmanızdır. Bu olursa şirket direkt biz AEW'unun köpeğiyiz demiş olur TNA'in birkaç ay önce WWE'nin köpeği olmayı kabul ettiği gibi.

Canlı izlemem ama Tanahashi ve Takeshta maçlarına bakmaya çalışacağım.
Royal Rumblecı kitleye neden açık açık tembel, vasıfsız, aptal gibi yakıştırmalar yapıyorsun? Olanı bir güreş şovu bekliyoruz senede bir. Hadsiz bir youm olmuş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi