- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
PAYBACK #91'de gördüğümüz hastanedeyiz. Hastane koridorunda çok tanıdık bir ismi görüyoruz, bu Dominik Mysterio! Elinde çiçek, belinde Tag Team kemerleri, omuzunda da World Heavyweight Championship ile koridorda dolanmaya devam ediyor. Sonunda duruyor ve durduğu kapının numarasını tekrar kontrol ettikten sonra içeri giriyor. Bu Finn Balor'un odası! Carlito'nun kanepede uyukladığını, Finn'in ise bandajlarının çıktığını görüyoruz. Finn, Dom'u görünce direkt ona kitlenirken Carlito halen uyuyor.
Dirty Dom: İŞTE BENİM ÇOCUKLAR BURADAYMIŞ. HEY, ÇİÇEK İŞİNDEN PEK ANLA-
Dom cümlesini bitiremiyor çünkü Carlito, gözünü açtığı gibi fırlayıp Dom'un boğazına yapışıyor! Dom'un elindeki çiçek yere düşerken Dom ona karşılık vermeden ellerini havaya kaldırıyor, hiçbir şey yapmıyor. En sonunda Balor'un yerinden fırlayıp Carlito'yu kenara çektiğini görüyoruz. Balor tek bir kelime etmeden Dom'a bakıyor. Dom soluklanıyor, bir süre yere bakıyor.
Dirty Dom: Bilirsin, arkadan iş çevirmek bana göre değil. Yaptığım şeyin sorumluluğunu almayı severim. Buraya geldim çünkü yaptığım şeyden sonra senin gözlerine bakmak istedim.
Şimdi direkt Finn'in gözlerinin içine bakıyor.
Dirty Dom: Pişmanlık duymadığımı bilmeni istedim. Ben buyum Finn. En azından uzun bir süredir buyum. Sana anlattım ama anlamak istemedin, ben de sana göstermiş oldum. Şu an bana bir fiske bile vurmaktan çekiniyorsan bunu kendi değişimime borçluyum. Senin aksine...
Dom gözünü Balor'dan ayırıyor ve bakışlarını Carlito'ya çeviriyor.
Dirty Dom: Ve sen Carlito... Sen de hiç değişmemişsin. Hiç. Yıllar geçse bile aynı puşt-
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dirty Dom