RPG eski dosta geçmiş olsun ziyareti

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
78szz1x.jpg
hq720.jpg

PAYBACK #91'de gördüğümüz hastanedeyiz. Hastane koridorunda çok tanıdık bir ismi görüyoruz, bu Dominik Mysterio! Elinde çiçek, belinde Tag Team kemerleri, omuzunda da World Heavyweight Championship ile koridorda dolanmaya devam ediyor. Sonunda duruyor ve durduğu kapının numarasını tekrar kontrol ettikten sonra içeri giriyor. Bu Finn Balor'un odası! Carlito'nun kanepede uyukladığını, Finn'in ise bandajlarının çıktığını görüyoruz. Finn, Dom'u görünce direkt ona kitlenirken Carlito halen uyuyor.

Dirty Dom: İŞTE BENİM ÇOCUKLAR BURADAYMIŞ. HEY, ÇİÇEK İŞİNDEN PEK ANLA-

Dom cümlesini bitiremiyor çünkü Carlito, gözünü açtığı gibi fırlayıp Dom'un boğazına yapışıyor! Dom'un elindeki çiçek yere düşerken Dom ona karşılık vermeden ellerini havaya kaldırıyor, hiçbir şey yapmıyor. En sonunda Balor'un yerinden fırlayıp Carlito'yu kenara çektiğini görüyoruz. Balor tek bir kelime etmeden Dom'a bakıyor. Dom soluklanıyor, bir süre yere bakıyor.

GpGemwyXEAAn-fd.jpg

Dirty Dom: Bilirsin, arkadan iş çevirmek bana göre değil. Yaptığım şeyin sorumluluğunu almayı severim. Buraya geldim çünkü yaptığım şeyden sonra senin gözlerine bakmak istedim.

Şimdi direkt Finn'in gözlerinin içine bakıyor.

Dirty Dom: Pişmanlık duymadığımı bilmeni istedim. Ben buyum Finn. En azından uzun bir süredir buyum. Sana anlattım ama anlamak istemedin, ben de sana göstermiş oldum. Şu an bana bir fiske bile vurmaktan çekiniyorsan bunu kendi değişimime borçluyum. Senin aksine...

Dom gözünü Balor'dan ayırıyor ve bakışlarını Carlito'ya çeviriyor.

Dirty Dom: Ve sen Carlito... Sen de hiç değişmemişsin. Hiç. Yıllar geçse bile aynı puşt-​

Oynadığınız Karakterin Adı
Dirty Dom

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
images

Carlito, Balor’ın elini kendi omzunun üzerinden alıyor ve ayağa kalkıyor. Üzerindeki tişörtü eliyle ütülercesine düzeltiyor, Dom’a iki adım daha yaklaşıyor. İkilinin arasındaki mesafe adeta kafa kafaya gelmiş bir biçimde.

“Bitir ese... Bitir şu cümleni Dom. Kamusal alan diye beyefendiliğin mi tuttu? Çekinme, getir devamını o cümlenin.”

Carlito, Dom’un kemerlerine göz gezdiriyor.

“Biliyor musun? Değişmedin, gram değişmedin hem de Dom. Sen sadece itibarının parlak gölgesi altında serinleyen bir vahşi hayvansın. Yanındaki ciciklerden bahsediyorum. Bir ailenin gölgesi altında onca sene yaşamak, bir yerlerde var olmaya çalışmak.”

Eğiliyor Dom’a doğru.

“Küçük babacığının telkinleri de artık sana sökmüyor değil mi? Judgment Day’den sonra yaptıklarınla kibrin kimsenin önünde duramayacak kadar görkem sahibi. Şu adama bak, kafasında sikik bir bandajla, peki ya beyni? Tüm zihni? Biliyor musun nasıl bir dünyaya attı kendisini. Hayır… Bilemezsin. Bir tek bilen benim! Benim hayatıma dair bir fikrin var mı? Son bir sene… Onun da cevabı aynı Dom. Bir sikimden haberin yok senin chico!

Biraz daha doğrulup parmağını Dom’a doğru gösteriyor.

1a174-17488297926311-1920.jpg

“Fark ha? Aramızdaki fark şu ki biz bütün yaşanılanlara rağmen, tüm çöküşlere rağmen kim ve nereye ait olduğumuzu biliyoruz. Senin ve tüm benliğinle kayboluşlarının aksine. Beni siktir et, benim dünya sikimin ucunda bile değil, fakat bu gördüğün adam kafasındaki bandajı çıkarıp, kendine geldiğinde de dünya senin ya da hani şu Final Boss denilen Samoa fahişesi fışkırığının bildiği dünya olmayacak”

Yeniden yaklaşıyor Dom’a doğru.

“Şimdi bana bak comprade, o elindeki buketleri de al ve siktir o…”

Balor sabrı taşmışcasına ayağa kalkmaya yelteniyor, elini Carlito ve Dom’un arasına koyuyor.

Son düzenleme:

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Balor odadaki ağız dalaşından bıkmış bir şekilde dönüyor. Ardından sendeler bir şekilde ikilinin arasına girmeye çalışıyor. Carlito'nun omzunu tutuyor ve zar zor bir şekilde önüne doğru geçiyor. Bir süre boyunca Dominik'in gözlerinin içine bakıyor.

btbmrnf.png

İkili bir süre boyunca tek kelime etmeden bakışmaya devam ediyorlar. Tüm yaşananların ardından odada yükselen gerginlik oldukça net bir şekilde hissediliyor. Carlito arkada Balor'un bir hamle yapması için hazır bekliyor ve gözlerini Dominik'in üzerinden ayırmıyor.

Finn Balor: Sadece, git.

Dominik aldığı bu tepkinin ardından biraz şaşırmış bir ifadeyle Balor'un suratına bakıyor ardından bu şaşkın ifade yerini gülümsemeye bırakıyor.

Dirty Dom: Anlaşılan o ki geçen hafta sadece kelleni almakla kalmamışım. Hayalarını da almışım gibi gözüküyor.

Dominik omzundaki kemeri düzeltiyor ve kapıya doğru yöneliyor. Carlito tüm bu tehdit ve hakaretlerin ardından yerinde duramıyor ve odadan çıkan Dominik'e doğru bir adım atıyor fakat Balor elini Carlito'nun önüne koyuyor. Dominik sırıtarak odadan çıkıyor.

f2ksojp.png

Carlito "napıyorsun" der gibi sinirli bir ifadeyle Balor'un suratına bakıyor fakat herhangi bir cevap alamıyor. Balor tepkisiz bir şekilde yatağına doğru yönelirken görüntü sonlanıyor.​

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi