Netflix, Warner Bros.’u Satın Aldı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Akıllarda Asena Keskinci'nin başrol oynadığı erotik diziye ne olacağı sorusu var. Bir de HBO sanırım AEW yayınlarına el atacaktı o iş ne olur o iş?

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Akıllarda Asena Keskinci'nin başrol oynadığı erotik diziye ne olacağı sorusu var. Bir de HBO sanırım AEW yayınlarına el atacaktı o iş ne olur o iş?
AEW zaten HBO’da ancak amerika dışına açık değil. amerikada da televizyonun altında kalıyor izlenmeleri.

AEW açısından esas önemli olan şey TV anlaşmaları olur muhtemelen. TKO x Netflix anlaşması başka bir şirketin yayınını yapmalarına engel ise kanal aramak zorunda kalırlar. öyle olduğunu sanmıyorum ama.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
AEW zaten HBO’da ancak amerika dışına açık değil. amerikada da televizyonun altında kalıyor izlenmeleri.

AEW açısından esas önemli olan şey TV anlaşmaları olur muhtemelen. TKO x Netflix anlaşması başka bir şirketin yayınını yapmalarına engel ise kanal aramak zorunda kalırlar. öyle olduğunu sanmıyorum ama.
Benim hayalim olan AEW'in, netflix'e geçmesi ve WWE-AEW ortaklığında bir şov mümkün olabilir umarım imkan vermesem de, en güzeli bu olurdu ama tv anlaşmalarının iptal olması daha olası gibi, şuan değil de anlaşma sona erdiğinde.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Benim hayalim olan AEW'in, netflix'e geçmesi ve WWE-AEW ortaklığında bir şov mümkün olabilir umarım imkan vermesem de, en güzeli bu olurdu ama tv anlaşmalarının iptal olması daha olası gibi, şuan değil de anlaşma sona erdiğinde.
Anlaşmanın sona ereceğini düşünmüyorum şahsen. Aksine AEW'i globale açarlarmış gibi hissediyorum, umarım öyle olur. İki şov da işte o zaman gerçek bir rekabete girmiş olur tek kanal altında. Kazanan seyirci olur.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu satın alıma büyük ihtimalle izin verilmeyecek hükümet tarafından. WB'nin alınması, Netflix'in büyük bir tekel olması anlamına geliyor. Çok fazla ismin hakkına sahip olacaklar. Tek başına bütün DC Evreninin, oyunlarının bile lisans hakkına sahip oldular. Netflix satışı engellenir yerine Paramount'a satılır gibi.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,369
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bu arada WB kötüye gidecek denmiş büyük bir kesim tarafından da WB yıllardır kötü değil mi? Sadece kötü işlerin karşıma çıktığı bir algoritma oluşturmamışımdır herhalde.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi