- Konular
- 78
- Beğeni sayısı
- 6,402
- PG Nakit
- 2,415
- Favori Güreşçi
- John Cena
Venis'i küçük bir siyah köpekle oynarken görürüz. Onu sevip okşar. Saftirikliğiyle taşşşşak geçer. Pandik atar.
Sonra, bir tasma çıkarır, köpeğe takar. Beraber kırsalda bir yürüyüşe çıkarlar.
"Merhaba kadınlar ve kızlar... Yeni köpeğimle tanışın. Adı Jey... Sadece Jey... Tatlı, şapşal köpeğin teki..."
Venis gülümser. Gevşek gevşek sakız çiğnemektedir.
"Şaka değil. Onu San Francisco’daki bir barınaktan sahiplendim. Fark ettim ki hayatıma kimseyi sokamıyorum. Bilirsin… Çok denedim. Aşkta... arkadaşlıkta... Ama onların attığı gül, düşmanlarımın attığı taştan hep daha ağır oldu. Birinin ihanetini, diğerinin omzuyla bile telafi edemedim. Hep, yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Ne zaman bariyerleri kaldırıp karşımdakine tüm samimiyetimle yaklaşsam, aptal yerine konuldum. Burası böyle işte… İnsanlar böyle. Sevenin sikildiği; sikilmekle yetinilmeyip hor görüldüğü, küçümsendiği, ‘aptal’ diye fişlendiği… Orospuluğun işbilirlikle, sahtekarlığın zekayla denk tutulduğu göt deliği bir dünya... Ve ben o dünyanızı sikiyorum."
"Beni üzmeyen iki canlı türü var: Hayvanlar… ve orospular. İkisi de sevginize karşılık verir. İkisiyle de saatlerce sessiz oturabilirsiniz. İkisiyle de kardiyo yapabilirsiniz... Size ihanet etmezler, sırtınızdan bıçaklamazlar, entrika çevirmezler. Netlik… Evet. Sanırım aradığım şey tam olarak bu: Netlik."
Jey bir canlı görünce saldırganlaşıp havlamaya başlar. Venis onu sakinleştirir. Gülümser.
"Bana ihanet ettiğinde sana zaten tam anlamıyla güvenmiş değildim, Kara Delik. Sadece bir sürecin içindeydim… vitesi boşa almıştım, galiba. Oluruna bırakmıştım. Çünkü insanlar da tıpkı dünya gibi göt deliğidir. Bu gerçeği yeterince tecrübe ettim... Travis’e inanmak? İntihar olurdu. Ben daha sana bile tam güvenemezken… sen kalktın, ona inandın... Ve bedelini ödedin. Basit. Belki de o Kara Delik’ten hiç geri dönmemeliydin. Belki o deliğe hiç girmemeliydin bile. WrestleMania’da… Şimdi düşündükçe aklımı yitirecekmişim gibi hissettiren o epik zaferi kazandığında bırakmalıydın. Evet, köpek. Senin yürüyüşün orada bitmeliydi."
"Bir daha hiç denk gelmeyelim, olur mu? Çünkü ben… kendi yolumda yürüyorum. Uzun, açık ve gösterişli patikadan. Kimsenin gücünü yetiremediği, gücünü yetirenin sabretmediği o patikadan..."
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Val Venis