Cena Fırsata İnanıyor

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
John Cena, The Last Time Is Now turnuvası ve son gecesinde NXT yeteneklerine yer vermesi hakkında konuştu:

“Herkes ‘John Cena kimi görmek istiyor?’ diye soruyor. Ben WWE’deki başlangıcımı tamamen rastlantısal bir fırsat sayesinde yaptım. İlk maçımı, The Undertaker hasta olduğu için almıştım. Bu yüzden fırsat teorisini seviyorum ve WWE’nin liyakat sistemine inanıyorum. Kimseyle karşılaşmak istemiyorum. Kimseyi özellikle seçmek istemiyorum. İnsanların yeteneklerini sergileme şansı elde etmelerini ve fırsatı hak etmelerini istiyorum.

Bu yüzden The Time Is Now turnuvasını yapıyoruz; en büyük süperstarların ve bazı sürpriz isimlerin — hatta tüm ihtimallere karşı şansa sahip olan rakiplerin bile — John Cena’yı emekli edip edemeyeceklerini görmek için bir fırsatı olacak. Bu gerçekten özel bir şey.

13 Aralık’taki emeklilik gecesinde, DC’de, bu sadece benimle ilgili bir şov olmayacak. Programı izleyen gözler buradayken NXT süperstarlarına bir vitrin sunuyorum. Temelde bu turun geleceğe fırsat yaratma ve yolu açma turu olmasını istiyorum; çünkü benden önceki jenerasyon benim için aynısını yaptı.”

(@FirstTake)

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi