Tatum Paxley: Millet, başardım. Millet, 19 kadını geride bıraktım ve sonunda NXT Kadınlar Şampiyonası için teke tek maçma çıkma hakkı kazandım. Dört yıl oldu, dört yıldır beni en kötü halimle gördünüz. Tüm arkadaşlarımı kaybettiğimi gördünüz, tamamen yalnız kaldığımı gördünüz. Ama bir dostluk hep sabit kaldı, her zaman arkamda durdu ve o da hep benim için orada olan sizlersiniz. Sizler benim yanımda durdunuz ve şimdi ilk PLE'ime gidiyorum, ne kadar da uygun, değil mi? İlk PLE'im, çocuklar, ve yılın en korkunç gecesi olan Halloween Havoc olması ne kadar da uygun. Her şey yolunda gidiyor. Daha mutlu olamazdım. The Culling var. En iyi arkadaşım Izzi var. Izzi, diğer kadınlar beni kullanmaya çalışırken sen bana değer verdin. Benim yanımda kalacağına söz verdin, bu yüzden sana bu sözü borçluyum. The Culling'e tekli altın madalyayı getireceğim. Daha önce başarısız olduğumu biliyorum, ama bu sefer sizler arkamdasınız, bu yüzden yeni NXT Kadınlar Şampiyonu olacağımı biliyorum. Sen ve ben, Izzi, bu bölümü birlikte geçeceğiz.
Jacy Jayne: Tamam, tamam, bu kadar yeter. Izzi, Tatum'a söyleyecek misin yoksa beni mi zorlayacaksın? Hayır mı? Tamam, sorun değil, her zamanki gibi kötü adam ben olacağım. Tatum, Cumartesi günü hiç şansın yok. Ama biliyor musun? Anlıyorum, anlıyorum, korku sezonu, en iyi arkadaşının ve tüm WWE Universe'ün desteği var. Ama inan bana, içten içe herkes aynı şeyi düşünüyor, bu NXT Kadınlar Şampiyonluğu'nu kazanma şansın yok. Hükümdarlığımı en yenilebilir şampiyon olarak başlatmış olabilirim, ama her gün, her maçta, bunu sadece bu aptalların beynine değil, ringe benimle çıkan her rakibin beynine de kazıdım. Şimdi, en önemli anda, beni yenemezsin. O yüzden Tatum, lütfen, lütfen bana, buradaki eziklerin desteğine sahip olduğun için seni farklı kılan şeyin ne olduğunu söyle. Haberin olsun, seni ürkütücü küçük ucube, sen özel değilsin, ortalama bile değilsin. Yani, tamamen dürüst olursak, muhtemelen Izzi'nin battle royal'ı kazanmasına izin vermeliydin, çünkü en azından o bir numaralı rakip olma şansına sahipti.
Tatum Paxley: Anladım. Öncelikle, ne yapmaya çalıştığını biliyorum ve aramıza giremezsin. İkincisi, Jacy Jayne, buradaki herkesten daha iyi, benim ne hissettiğimi, burada zirveye ulaşmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsun. Jacy, şu anda bulunduğun yere gelmek için çok uzun zaman harcadın. NXT tarihinin en dominant gruplarından biriyle geldin ve altın madalya kazandın. İnsanlar bunu tekrar yapmanı bekliyor. Ama ben, Tatum Paxley'in altın madalya kazanma şansı yok, tıpkı senin dediğin gibi, değil mi? Bu ürkütücü küçük tuhaflık kaçıp saklanmalı, ama Jacy, tıpkı senin gibi, ben de gittikçe daha iyi oldum. Her gün antrenman yapıyordum, sadece bunu gösterecek bir sahne yoktu. Her gün, her gece, başarısızlık üstüne başarısızlık, boş ringlerdeydim. Ama Cumartesi günü, NXT Kadınlar Şampiyonu olacağım, buna emin olabilirsin.
Fallon Henley: Tater-Tot, bak ne kadar sinirlisin. Bu, kaybettiğinde zaferimi daha da tatlı hale getirecek. Umarım Izzi ve The Culling, bu hafta sonu Halloween Havoc'ta onları hayal kırıklığına uğrattığında seni terk etmezler.
Izzi Dame: Oh, bunu senin söylemen çok komik. Üç hafta önce kendi arkadaşınızı kovanlar siz ikinizsiniz. Fatal Influence'ın aksine, The Culling her zamankinden daha güçlü ve Tatum grubumuza en büyük katkı sağlayan kişi oldu. Ona ne derseniz deyin, The Culling Tatum'u olduğu gibi kabul edecek.
Jacy Jayne: Tamam, Izzi. Vay canına, Izzi, vay canına. Biliyorsun, sana çok saygı duyuyordum. Gerçekten, seni çok takdir ediyordum. Güçlü, bağımsız, kendine güvenen bir kadın, benim görüşüme göre, The Culling'in lideri. Ama Tatum ortaya çıktığından beri, bilmiyorum, işler biraz farklılaştı. Bana sorarsan, o bir liderden çok bir bakıcı gibi?
Izzi Dame: Oh, inan bana Jacy Jayne, grubumun kontrolü tamamen bende.
Tatum Paxley: Yeter, yeter. Bakın, arkadaşlarımın beni desteklediğini biliyorum, oysa sizler sadece işinize geldiğinde birbirinizi destekliyorsunuz. Arkadaşlarımın benim için mutlu olduğunu da biliyorum, sen de aynı şeyi söyleyebilir misin, Jacy Jayne? Çünkü Izzi ve ben bunu kanıtlamaya hazırız, bu gece?
Fallon Henley: Biliyor musun, sorun değil, Tater-Tot, çünkü Lainey hazır, değil mi, Lainey?
Jacy Jayne: Dilediğine dikkat et, tuhaf kız.
The Culling, Fatal Influence ile kavgaya tutuşur. Jacy kum torbası gibi muamele görür. Tatum, The Psycho Trap'i yapmaya çalışır, ama Fatal Influence, Jacy Jayne'i ringden dışarı çeker.