Yapma ya

.
Tahrik ettiğim yok (bu konudaki mesajım hariç) fikirlerinize karşı argüman sunulunca tahrik oluyorsanız bu sizin zihinsel sorununuz. Dalgaya almanız da umrumda değil, neyi yapmamamı rica ediyorsun anlamadım? Kimseden saygı beklediğim de yok bu arada laf atıp geri kaçmayın yeter. Tartisacaksaniz adam gibi tartışalım yoksa muhattap olmayın sorunum bu. Fikirlerinize saygı duymuyorum ve benim fikrime de saygı duyup duymadığınız umrumda değil. Saygı duymamak =/= saygısızlık yapmak.
Beni delirten şey sundugun argumanlara verilen cevabı iplemeyip aynı argumanı bidaha bidaha baska konularda sunman. Yoksa ben sıkıntılı mıyım sence durup dururken sırf kendimle zıt fikirde diye insanlarla uğrasiyim? Anlamak idrak etmemek için ekstra çaba harciyorsun burda mesai harcayan üyeler kafayı yiyor aynı seyi defalarca izah etmek zorunda hissetmekten. Bunu en çok yaşayan adam net şekilde
@RebornByUnpredictable adamda peygamber sabrı var. Ben yapım geregi bu kadar sakin biri olamıyorum kusura bakmayın o konuda.
Uzun lafın kısası burası bi tartışma platformuysa bi üye bisey yazdıktan sonra açar cevap verirsin. Vermiyosan da aynı konuyu dillendirip dillendirip durmazsın çünkü başa saracak. Alakalı alakasız her yerde tutarsız aew eleştirisi mesajı görmekten gına gelmişti bi ara artık.
Kanka eve geciyodum ondan geç yazdım