Tony Khan 43 Yaşında

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Beyin yaşı 13 falan. Umarım AEW'yu 43 yaşındaymış gibi yönetir bundan sonra. Buna ihtiyacımız var.
🥱🥱🥱. Bıktım. Argüman desen sunamaz, sunduğu argümanın kaynagı hhh'in pişmaniye makatı olur, cevap yazarım yanıt vermez, sizle ugraşmaktansa yeni nesile ayak uydurup emojilerle sıkıldığımı ifade ediyorum hala işi yokuşa sürmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlar size kimse demiyo olabilir ben de ilk kez bu kadar net söyleyecem. Fikirleriniz bok gibi ve bu öznel değil nesnel maalesef. Adam akıllı tartışmayacaksanız emojiye mesajla yanıt vermeyin lütfen. Yaşadığımı belirtmek için emoji atıyorum. Konulara yazı yazasım gelmiyo sarmamaya başladı.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
🥱🥱🥱. Bıktım. Argüman desen sunamaz, sunduğu argümanın kaynagı hhh'in pişmaniye makatı olur, cevap yazarım yanıt vermez, sizle ugraşmaktansa yeni nesile ayak uydurup emojilerle sıkıldığımı ifade ediyorum hala işi yokuşa sürmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlar size kimse demiyo olabilir ben de ilk kez bu kadar net söyleyecem. Fikirleriniz bok gibi ve bu öznel değil nesnel maalesef. Adam akıllı tartışmayacaksanız emojiye mesajla yanıt vermeyin lütfen. Yaşadığımı belirtmek için emoji atıyorum. Konulara yazı yazasım gelmiyo sarmamaya başladı.
Ben sadece emoji attım seni kast ettiğim nerenden çıkardın? Ayrıca insanları sürekli tahrik eden sensin e bunu da yapınca milletten yanıt bekleyip, saçma sapan hallere bürünürsen seninle tabii ki dalga geçerler, yapma rica ediyorum.

Ayrıca lütfen insanların fikrine saygı duymayı öğren sen insanlardan saygı bekliyorsan saygını vereceksin.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Ben hangi konuda tartışma yaptıysam argümanlarımı sundum ve mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum katılırsın katılmazsın o ayrı iş fakat sadece bazı şeyleri sineye çekiyorum ve tepkiyi görüldüğü üzere ben değil üçüncü kişiler koyuyor. Ne gereksiz nefret kusmaya ne de bu şekilde üslup takınmaya gerek var? Ben görüşlerime ne kadar saygı duyulmasa da siz üyelere laf etmiyorum. Ben de sizin gibi mi olayım? O zaman forum ortamı bozulur. Bu şekilde ilerlemenin bir anlamı yok.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Ben sadece emoji attım seni kast ettiğim nerenden çıkardın?
Yapma ya 😂.
Ayrıca insanları sürekli tahrik eden sensin e bunu da yapınca milletten yanıt bekleyip, saçma sapan hallere bürünürsen seninle tabii ki dalga geçerler, yapma rica ediyorum.

Ayrıca lütfen insanların fikrine saygı duymayı öğren sen insanlardan saygı bekliyorsan saygını vereceksin.
Tahrik ettiğim yok (bu konudaki mesajım hariç) fikirlerinize karşı argüman sunulunca tahrik oluyorsanız bu sizin zihinsel sorununuz. Dalgaya almanız da umrumda değil, neyi yapmamamı rica ediyorsun anlamadım? Kimseden saygı beklediğim de yok bu arada laf atıp geri kaçmayın yeter. Tartisacaksaniz adam gibi tartışalım yoksa muhattap olmayın sorunum bu. Fikirlerinize saygı duymuyorum ve benim fikrime de saygı duyup duymadığınız umrumda değil. Saygı duymamak =/= saygısızlık yapmak.

Ben hangi konuda tartışma yaptıysam argümanlarımı sundum ve mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum katılırsın katılmazsın o ayrı iş fakat sadece bazı şeyleri sineye çekiyorum ve tepkiyi görüldüğü üzere ben değil üçüncü kişiler koyuyor. Ne gereksiz nefret kusmaya ne de bu şekilde üslup takınmaya gerek var? Ben görüşlerime ne kadar saygı duyulmasa da siz üyelere laf etmiyorum. Ben de sizin gibi mi olayım? O zaman forum ortamı bozulur. Bu şekilde ilerlemenin bir anlamı yok.
Beni delirten şey sundugun argumanlara verilen cevabı iplemeyip aynı argumanı bidaha bidaha baska konularda sunman. Yoksa ben sıkıntılı mıyım sence durup dururken sırf kendimle zıt fikirde diye insanlarla uğrasiyim? Anlamak idrak etmemek için ekstra çaba harciyorsun burda mesai harcayan üyeler kafayı yiyor aynı seyi defalarca izah etmek zorunda hissetmekten. Bunu en çok yaşayan adam net şekilde @RebornByUnpredictable adamda peygamber sabrı var. Ben yapım geregi bu kadar sakin biri olamıyorum kusura bakmayın o konuda.

Uzun lafın kısası burası bi tartışma platformuysa bi üye bisey yazdıktan sonra açar cevap verirsin. Vermiyosan da aynı konuyu dillendirip dillendirip durmazsın çünkü başa saracak. Alakalı alakasız her yerde tutarsız aew eleştirisi mesajı görmekten gına gelmişti bi ara artık.
Yanıt vermiyorsunuz deyip yanıt vermemen bence senin emojinden daha komik olmuş. @Baylaz
Kanka eve geciyodum ondan geç yazdım

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi