AJ Styles 2026'da Emekli Olacağını Açıkladı

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

"Yaşlanıyorum arkadaşlar. Dinleyin, eğer gençlik pınarımı bulup birkaç yudum içebilseydim, hayatımın geri kalanını bununla geçirirdim.

"Ama biliyor musun, yaşlanıyorum, kendimi rezil etme korkusu giderek yaklaşıyor. Ve biliyor musun? Bir erkeğin hayatında işleriyle ilgilenmesi gereken bir zaman gelir, ama işler bittiğinde ailesiyle ilgilenme zamanı gelir. Ailemle vakit geçirmem gerek.

"Güreşin ve bu işte muhteşem bir geleceğe sahip olmanın temel fikri, bir gün emekli olabilmek ve 2026'da emekli olacağım."

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Önümüzdeki iki yılda özellikle 2027 Wrestlemania'sına kadar sektörün en tepesinde devasa bir kabuk değişimi yaşanacak. Ve WWE buna AEW kadar hazırlıklı değil. AEW'nun problemi yönetimsel. WWE ise kadrosal olarak bu süreçte çok sancı yaşar. Bugün WWE'nin yönetimini AEW'ya atayalım, AEW'da WWE'nin kadrosunu alsın 1 yıl sonra AEW, WWE'yi satın alır. Ez cümle çok değerli isimler sahneden rezil olmadan çekilmeye başlarken kim daha hazırsa o daha yukarı çıkacak. Biz de bir yandan bunun keyfini yaşarken bir yandan da böyle süperstar megastar isimlerin sahneden çekilmesinin hüznünü yaşayacağız.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Önümüzdeki iki yılda özellikle 2027 Wrestlemania'sına kadar sektörün en tepesinde devasa bir kabuk değişimi yaşanacak. Ve WWE buna AEW kadar hazırlıklı değil. AEW'nun problemi yönetimsel. WWE ise kadrosal olarak bu süreçte çok sancı yaşar. Bugün WWE'nin yönetimini AEW'ya atayalım, AEW'da WWE'nin kadrosunu alsın 1 yıl sonra AEW, WWE'yi satın alır. Ez cümle çok değerli isimler sahneden rezil olmadan çekilmeye başlarken kim daha hazırsa o daha yukarı çıkacak. Biz de bir yandan bunun keyfini yaşarken bir yandan da böyle süperstar megastar isimlerin sahneden çekilmesinin hüznünü yaşayacağız.

Kanka AJ en son zirvesini geçiş rakibi olarak geçen sene Fransa’da yaşadı. AJ’in emekliliği WWE’de büyük bir değişiklik olmaz.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
BcKOdd.gif

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi