Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Survivor Series 2025 şovumuzun logosunu ve posterini ekleyerek, şovun ilk grafiklerini konumuza eklemiş bulunuyoruz. Eklediğimiz grafiklerle birlikte şov tanıtım konumuzun en doğru şekilde görüntülenmesi adına, karanlık temaya geçiş yapmanızı tavsiye ediyoruz; bu önerimiz, ayrı olarak konu içerisindeki ana mesajda ufak bir şekilde not haline getirilmiştir. Haricinde, logo ve posterimizin yapılması sorumluluğunu üstlenen @Broken Dreams'e desteği ve katkıları için teşekkürü borç biliyoruz.
Of of of of. Eline sağlık bokun dreams. Ben özellikle renk seçimini çok beğendim. Alakasız iki renk güzel uyum oluşturmuş bayağı. Repçi öldüreceğimiz şov olur gibi.
Şovumuzun tema müziği, Three Days Grace'den In Cold Blood olarak belirlenmiştir. Şarkı, YouTube kanalımıza yüklenmiştir ve video konumuzdaki ana mesaja eklenmiştir.