Survivor Series 2025 Duyuruldu

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
SanDıego diyor beyler ayık olun. Dom ve Rey'in memleketi... Dom'un zirve yapacağı şov derim.

WarGames’e veda ettik galiba.
İnşallah etmemişizidir. Bence güreş sektöründeki en iyi 3 konseptten biri. Çokça maç ayarlanabilir o konsepte hikaye dahilinde. Team Rock vs Team Cody falan görebiliriz isterdik. Yada eskiler vs yeniler falan. WarGames giderse Hunter'a düşman kesiliriz.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
SanDıego diyor beyler ayık olun. Dom ve Rey'in memleketi... Dom'un zirve yapacağı şov derim.

İnşallah etmemişizidir. Bence güreş sektöründeki en iyi 3 konseptten biri. Çokça maç ayarlanabilir o konsepte hikaye dahilinde. Team Rock vs Team Cody falan görebiliriz isterdik. Yada eskiler vs yeniler falan. WarGames giderse Hunter'a düşman kesiliriz.
Her sene yapmaktansa arada bir olması daha iyi. Düzgün, kalabalık feud kuramayınca 'rasgele adamlar bir araya gelip karşılaşıyor'a dönüyor.
Kerocum senin aksine ben de Alpi gibi düşünüyorum. WarGames çok iyi konsept ama bu sene bir es verilmesi gerekiyordu harbi, özleyelim biraz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Allah için 1-2 sene ara ya random takımlar görüp durduk.
Benim sıkıntım bu değil WG ile alakalı. Kaldı ki WG olmazsa geleneksel 5v5 olacak onda da aynı sorunun yaşanma ihtimali var. Benim sorunum özellikle son 2 senedir yaratıcı ekibin maçı yazmakta zorluk yaşaması. Ki bu da çok doğal. Baktığın zaman son yıllarda bütün WG maçları Bloodline hikayesi etrafında yazıldı bu bile başlı başına zor iken bir de bunun spotu yazması, dizayn etmesi vs. de var. Aynı spotlar yazılınca da biz izleyici olarak yakınıyoruz ama yıllardır aynı hikaye etrafında dönen bir maç için de yaratıcı ekip başka ne spot üretsin abi onu da anlayabiliyorum yani. O yüzden şöyle 1-2 sene falan WG’ye ara verilmesi herkes için çok daha iyi olacaktır bence de.

Anasayfa Üst Alt