Baba dönünce ortalığı yok edecek.Aktiflik ve şov kalitesi çok iyiydi. Alberto olayı, Zayn olayı ve cash in skandalını hiç beklemezdim. Kemeri kazanamayacağımı biliyordum. Destek veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bilinmeyen bir karakteri inşa etmeye çalıştım ve denemediğim, oynamadığım doğaüstü bir karakterdi. 2014lerde oynadığım Samuel Shaw sonrası forumlardaki favori RPG karakterim oldu. Şimdi askerlik vakti... Zaten ekiple konuşmuştuk. Geri dönüşümüz daha güçlü olacak.
Kaç ay neresiAktiflik ve şov kalitesi çok iyiydi. Alberto olayı, Zayn olayı ve cash in skandalını hiç beklemezdim. Kemeri kazanamayacağımı biliyordum. Destek veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bilinmeyen bir karakteri inşa etmeye çalıştım ve denemediğim, oynamadığım doğaüstü bir karakterdi. 2014lerde oynadığım Samuel Shaw sonrası forumlardaki favori RPG karakterim oldu. Şimdi askerlik vakti... Zaten ekiple konuşmuştuk. Geri dönüşümüz daha güçlü olacak.
üstüne bizzat yaşamış olmak şöyle hissettiriyor @American PsychoME'de olanlar şirket tarihinin en üzücü anlarına girer maalesef.
üstüne bizzat yaşamış olmak şöyle hissettiriyor @American Psycho
Senin bi cumming vaktin gelmiş.Sürekli istediğim heel turn'ü sonunda yapmak aşırı keyiflendirdi, yapacağım işleri merakla bekleyin. ME'de olanlar şirket tarihinin en üzücü anlarına girer maalesef.
Hayırlı teskereler kral. 6 ay mı?Aktiflik ve şov kalitesi çok iyiydi. Alberto olayı, Zayn olayı ve cash in skandalını hiç beklemezdim. Kemeri kazanamayacağımı biliyordum. Destek veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bilinmeyen bir karakteri inşa etmeye çalıştım ve denemediğim, oynamadığım doğaüstü bir karakterdi. 2014lerde oynadığım Samuel Shaw sonrası forumlardaki favori RPG karakterim oldu. Şimdi askerlik vakti... Zaten ekiple konuşmuştuk. Geri dönüşümüz daha güçlü olacak.
Senin bi cumming vaktin gelmiş.