Şovun bir kısmından sonrasını ani gelişen bir durum sebebiyle canlı takip edemedim. Hardy - Ospreay maçı tam savaş gibi, maçın sonunda gülen taraf da Jeff olmuş. Bu feudun tam anlamıyla bittiğini düşünmüyorum, bire bir olmasa da illa ki bir noktada yolları kesişecektir tahminim. Cena - MJF maçında şu aşamada bir kemer değişimi beklemiyordum, düşündüğüm gibi de olmuş. MJF iyi tiye almış Cena'nın bazı hareketlerini. AA'e 2 kickout atarak da insan olmadığını kanıtlamış. Cena bu maçı kazanamasa da güzel işler yapacaktır tahminim. Zayn'in girişi için kullanılan resim Cyber Sunday şovundaki grafikler gibi olmuş, aslında bu RPG'de de Cyber Sunday akardı. WHC maçında da Tony bombayı patlatmış. Sami'yi fırsatlardan uzak tuttukça daha da alevleniyor adam. RA era tarzı hoş bir segment olmuş orada da. Bari doktorların arasında dövüşmen be oğlum.. Sami'nin otoriteyle savaşı sarar. Kontrat maçında da Alberto kıyım yapmış resmen. Bazıları çok kolay elenmiş, Breakker biraz zorlamış, Cardona da işi bitirmiş. Alberto için film bitecekken devreye Stacks girmiş. Humberto da return atmış, İtalya v Meksika feudu bekliyor gibi bizi. Bizim maç da tam meydan dövüşü. Randy'nin dönüşüne sevindim, hasımların sayısı çoğaldığından ELITE'i yine yenileyeceğiz galiba. Gibki maçı finale kadar götürürken Dominik devreye girmiş. İlk okumada cash-in başarılı olur diye düşünmüştüm, ama Dominik kendi başarılı olamadığı gibi Gibki'nin de hesabını bozmuş. Kemeri korumak güzel, keşke son kısımlara ben de canlı kalabilseydim. Şimdi sağlam bir promo atar sonraki şovu beklemeye geçeriz. Sıradaki rakip kim olur, Gibki ile ikinci bir maç olur mu görelim bakalım. Ekibin eline sağlık, çok keyifli bir şov olmuş.