- Konular
- 429
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
PGW tarihinde en çok beğendiğiniz promoları paylaşma konusu
2 tane bulabildim ya...Bütün Booker T promoları.
Vallahi @Akashi'nin booker t rpg tarihinin en iyi olayı olabilir. Diğeri ile karışmasın.2 tane bulabildim ya...
2 tane bulabildim ya...
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
profesyonelgures.net
Vay Domuz promosuna bayıldımRPG - sucka
Sucka duyulurken seyirciler Booker T'yi ilk defa PGW arenasında görecekler diye heyecanlanıyorlar fakat o da ne? Girişte maskeli bir adam var. Bu Dragon Lee! Lee seyirciyi bu anlamsızlığa rağmen hiçbir şey yokmuş gibi selamlıyor ve konuşmaya başlıyor; Suratlarınızdaki bu şaşkın ifadelerle...profesyonelgures.net
RPG - saygısızlığı kabul etmem
Arka alandayız muhabirin yanında Dragon Lee var. Muhabir : Neden Dolph Ziggler'a saldırdın? Dragon Lee : Bana Booker T olmadığımı onun siyahi olduğunu söyledi. Bir insana kendinden şüphe duydurursanız sonuçlarına katlanırsınız. Dolph senin için geliyorum nigg- Dragon Lee sihirli sözcüğü...profesyonelgures.net
RPG - perte çıkan adam
Kameralarımız revirde açılıyor ve geçtiğimiz şov adeta mındara dönen Dragon Lee karnını tutarak sedyede yatıyor. Doktorun da masada evrakları kontrol ettiğini görüyorsunuz. Doktor : Bay Gonzalez, tam olarak hangi bölgenizde ağrı hissediyorsunuz? Dragon Lee'den herhangi bir cevap gelmiyor...profesyonelgures.net
RPG - piyasadayız
Dragon Lee'yi arka alanda dolanırken görüyoruz. Bir görevli kadının güzelliği dikkatini çekiyor ve sinyal çakmaya gidiyor. Dragon Lee : Selam güzellik dünkü dansım ilgini çekti mi? Öyleyse sana özel olarak da bir performans sergileyebilirim... Shucky Ducky Quack Quack! Kadın : Efendim...profesyonelgures.net
RPG - doğruların kaderidir yalnızlık
Dragon Lee evinde şişme bebeğe Sharmell suratı yapıştırmış ona sarılırken ağlıyor; Dragon Lee : Benim de onlar kadar yardımım dokundu zafer için fakat hiçbiri beni partiye davet etmedi. Neyse ki sen yanımdasın... Gözyaşlarını siliyor... Dragon Lee : Artık üzülmüyorum çünkü haklıyım. Ben...profesyonelgures.net
RPG - vay domuz
Dragon Lee’ye muhabir neden Rikishi’ye saldırdığını soruyor; Dragon Lee : Onca çabama rağmen Val Venis’in kemer partisine davet edilmedim. Bir kral ziyafet sofrasının başında olmalı. Ben de bundan sonra yalnızım ve intikam için ilk olarak uygun isimden başladım. Partide en çok yemek yiyenden...profesyonelgures.net
RPG - babalar sözünü tutar
Booker T'yi arka alanda görüyoruz kendisi muhabiri yoldan çevirip mikrofon tut 2-3 kelam edeceğim diyor ve konuşmaya başlıyor; Booker T : Look at me sizi f***in ucubeler bana kalabalık saldırdınız ve kahpelik yaptınız. Bizde kahpeliğin reasonı olmaz priceı olur. Jay kardeşime bu çirkin düzene...profesyonelgures.net
amme hizmeti...