RPG date?

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
Balıkçı Zeki'nin dükkanındayız. Gecenin son saatlerindeyiz ve insanlar hesaplarını ödeyip kalkmaya hazırlanıyor. Sami Zayn'i görüyoruz, Zeki Usta'yla bir sohbet halindeler.

cju5Ylo.jpeg

Balıkçı Zeki: ... işin özü bu aslında. Denizlerle kavga etmezsem etrafımdakilere sararım. Onlar da burada ''Zeki Usta'' olmamı daha çok istiyorlar. Peki sen-

Sami Zayn: Ben buyum. Artık insanların istediği bir ''kahraman'' değil, senin deyimlerinle dalgalara kendini bırakmış bir adamım. Tek ihtiyacım olan şey ise... çay. Ama demli olsun, uykum kaçsın.

İkili gülüşüp sohbeti sonlandırırken Kapıdan içeri birinin girdiğini görüyor. Pür dikkat girişe bakmaya devam ediyor.

Sami Zayn: Çaylar iki oldu.

@jaques

Oynadığınız Karakterin Adı
Sami Zayn
Son düzenleme:

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
P61hgPD.jpeg

Dirty Dom: Usta, sen hesapları al. Çayı ben koyarım.

Zeki Usta, kafasıyla Dom'u onaylayıp kalan müşterilerin yanına giderken Dominik de kendine çay koyuyor. Ardından oldukça keyifsiz bir şekilde Zayn'in olduğu masanın karşısına geçiyor. Bir süre hiçbir şey konuşmadan dehşetle ona bakıyor.

kRZ26jW.jpeg

Dirty Dom: Anlamıyorum. Sadece garip geliyor. Çizdiğin çizgi, saçtığın kelimeler... Hiçbiri benim için bir anlam ifade etmiyor. Belki de ikimizi bu kadar farklı yapan şey de budur. Sen insanlara her seferinde bir şeyler kanıtlamak istiyorsun. En tepede de olsan, en dipte de olsan... Birkaç hafta önce sinsice tehdit ettiğin adamın dükkanına gelip yine beni burada bulma oyununu oynuyorsun. Kabul etmeliyim ki bu gerçekten takdire şayan bir durum Sami. Ben ise bir şey kanıtlamak istemiyorum. Ne sana, ne de diğer insanlara... Beni kahraman olarak mı görmek istiyorlar? Görsünler. Beni hikayenin kötü adamı olarak mı görmek istiyorlar? Hay hay. Artık umurumda değil. Çok değil, kısa bir süre önce belki de bundan ibarettim. Senin seyircileri konumlandırdığın yerde ben Rey Mysterio'yu, CM Punk'ı konumlandırmıştım. Her şey babamı affettiğim ve CM Punk'ın o iğrenç suratına Money in the Bank briefcase'ini geçirdiğim o günde, bir anda değişmedi. Zaman aldı... Büyümek zaman alır ve evet bunu 28 yaşındaki Dominik Mysterio, 40 küsür yaşındaki Sami Zayn'e söylüyor.

Çayını yudumluyor.

Dirty Dom: Dinleyip dinlememek sana kalmış. Nasıl olsa kıçımı tekmeleyip intikam serinin ilk filmini başarıyla çektin, dediklerimi sallamayabilirsin. Fakat önünde ikinci bir film varken dediklerimi sallamamak pek de mantıklı olmaz, değil mi?

@Sikiru

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Dom ve Zayn, hesaplar ödenirken yaşanan ufak çaplı kavganın ne olduğuna bakmaya kafalarını çeviriyorlar.

"İki gözükmedik diye ederimiz mi düştü baba çay çay değil zift amk"

Zayn'in duygu durum değişikliği olmasa da Dom bıyık altından sırıtıyor, ağzıyla eforsuz ama güçlü bir ıslık çalıp masaya davet ediyor.

G1VPgPHWYAAnlrh

Jack Perry: Yok daha neler, Balıkçı Zeki'nin (Dom'u kaşlarıyla işaret ederek) ikimize özel olduğunu sanıyordum, iyice man cave yapmışsınız. Gerçi Cope'a haksızlık mı yaptım?

Dirty Dom: Letterboxd hesaplarımıza bakıyorduk.

Perry telefonu eline alıp arama çubuğuna "le" yazıyor, en üstte çıkan letterboxd.com/dirtyoç bağlantısına tıklıyor ve listeyi açıyor.

Jack Perry: Trainspotting dışında 5 yıldız yok ama 2. 5 yıldızın hangi filme çıkacağını biliyorum. Başrolleri de bu masada.

Zayn de Dom da pek oralı olmuyor ama Perry ahmak ahmak sırıtmaya devam ediyor.

Jack Perry: Ne fark etti ki Dom? Yenilmeye zaten alışıksın. O yüzden, darılmadım, inan bana. Kaybetmeye alışmış iki adam (Zayn'i de kast ederek) gayet tabi anlaşabilir. Huylu huyundan vazgeçmez. Gerçekten, anlıyorum.

Perry Dom'u ateşlemeye çalışsa da Zayn de Dom da bayat çaylarını yudumlarlarken olabildiğine tepkisizler. Perry bir süre masanın sessizliği bozulsun diye beklese de sonunda derin bir nefes alıp veriyor.

G1U0RMcXkAEe7RJ

Jack Perry: Eee amk? Ne yapıyoruz şimdi? Yapamadığımız, gerçekleştiremediğimiz potansiyel, küçükken "herkesten farklı" olan, annesinin küçük prensleri, size stand up çekeyim diye mi çağırdınız? (Dom'a sırtını dönüp Zayn'e doğru dizlerine dirseğini koyarak bakıyor) Aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkıldım. Turşu oldunuz amk. Demek herkesin istediği o kahraman olmayacaksın, öyle mi? Kim senden bir kahraman olmanı istedi ki? Ailen Suriye'den Kanada'ya göçmeseydi kaderin Beylikdüzü'nde sigortasız bir alt kat mobilyacıda usta olmaktı, Quebec'te yediğin soğuğa mı vurmamız lazım bu üşütüklüğü? İnsan ne yaşadığını bilir. O yüzden yapıp yapamayacaklarını da kestirebilir. Ve senin gibi 40'ına kadar gerçekleşmeyecek hayallere tutunup Amerika'yı yeniden keşfetmiş gibi triplenen tipleri görünce tahammülüm azalıyor. (Dom'u işaret ediyor) Şu adama bak. Şu bıyık ve mulletten ne olur? Çok şey olur ama ne olmayacağını söyleyeyim: kendini aylarca izole edip aile adlettiği adamların lafıyla iş yapmaz.

Perry Dom'a gereksiz dokundursa da Dom devrik bakışlar atarak çayını yudumlamaya devam ediyor. Perry ona bir süre başını çevirip tepki beklese de geri Zayn'e dönüyor.

Jack Perry: Bizim zamanımız var. Bizim hata yapma şansımız var. Sürpriz orospu çocuğu, gelecek biziz. Dom'a bunları rahatça diyorum çünkü geçmişini kendine pranga yapıp ilerlemekten çekinmiyor. Hatalarıyla dalga geçiyor. Yufka yürekli olmanın, destekleyici sözler söylemenin bizi ilerletmediğini biliyoruz. Her an enseme çantayı vuracakmış gibi hissetmeme rağmen sırtımı dönüyorum çünkü sen ve senin gibilerden farkım da bu: sen kendini dalgalara bırakırsın, bense o dalganın kendisi olurum. Bana 1 vurana hep 10'uyla dönmedim mi? Aksini söyle. İddaa et. Çarpıt. İnkar et. Beyan beyan am. Ağzım bozuk çünkü canım öyle istedi. Aylardır senin yaş grubundaki herkesi kucağıma aldım çünkü CANIM ÖYLE İSTEDİ. Bay kahraman, senden kahraman olmanı istememiş olabilirler ama bunun bir önemi yok. Özne sen değilsin. Hiç olmadın. Madem kendini denizin dalgalarına bıraktın, kariyerinin sonuna yakışır şekilde Bad Blood için dev bir manşet vereceğim sana. Ve insanlar şöyle diyecek: JACK PERRY ÖYLE İSTEDİ. Anladıysan, bana müsad-

@anti-hero

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
Perry sözünü tamamlayamadan Zeki Usta'ya işaret yapıyor Zayn. Bardağı gösterip müzdarip olduğunu belirtiyor. Perry sakinliğini korumaya çalışırken, Dom'da bıyık altından gülmeyi ihmal etmiyor.

nn4srvd.png

Sami Zayn: Güzel söyledin Dom. Büyümek zaman alır. Ama fark etmediğin bir şey var. Büyümek, yalnızca yaş almak ya da birilerini affetmek değildir. Büyümek, kendini kandırmayı bırakmaktır. Ve sen hala kendi yalanlarının içinde boğuluyorsun. Rey’in gölgesinde kalıp, Jack’in omzuna yaslanıp, o çantayı omuzunda taşırken kendine “adam oldum” diyorsun. Ama gerçekte, en küçük darbede yüzündeki o çocuk bakışı geri geliyor. Çünkü senin büyüdüğün tek şey bedenin, zihnin değil. (Çayından bir yudum daha alıyor ve masaya eğiliyor) Ben yıllarca düşe kalka öğrendim bunu. İnsanlar bana kahraman dediğinde bile kendimi kandırdım, sonra her şey elimden alındığında gerçeği gördüm. Şimdi senin suratında o aynı inkarı görüyorum. Sen büyüdüğüne inanmak istiyorsun çünkü aksini kabul etmek, seni paramparça eder. Ama gerçek şu ki, (Gözlerini dikerek) hala kendi masalının yan karakterisin. Ve o masalı yazan da sen değilsin.

Önce kafasını ardından bakışlarını Perry'nin üzerine dikiyor bu sefer. Perry, kollarını göğsünde kavuşturmuş, kibirli bir sırıtışla Sami’yi süzüyor. Dom, çayını yudumlarken sessizce dinliyor.

2jdo7e3.png

Sami Zayn: Ve sen, Perry… (Hafifçe gülümsüyor, başını sallıyor) Güzel laflar. Gelecek, dalgalar falan fistan. Kulağa hoş geliyor, değil mi? Ama bil bakalım ne? Sen gelecek falan değilsin. Sen sadece bir yankısın. Kendi sesini duyup, bunun bir destan olduğunu sanıyorsun. Sen, binlerce kez duyduğumuz o bayat ezberin yeni kopyasısın: Ben geldim, ben büyüğüm, ben öyle istedim. Bu, senin o küçümsediğin Beylikdüzü'ndeki alt kat mobilyacısından farksız. Aynı kalıbın cilalı, pahalı versiyonu. Senin televizyonunda olmak için savaşmıyorum, senin o televizyonunun kendisini yakmak için savaşıyorum. Çünkü seni izleyen kalabalığın iki saniye sonra ne hissettiğini bilirim. Heyecandan çok memnuniyetsizlik, taklidi bir coşku, gerçek bir karşılık değil. Senin yaptığın şey, insanlara bir his satmaktan başka bir şey değil. Ben ise o hisleri çalındığı yerden geri alırım. Siz benden bir taş alırsanız tökezlerim, her zaman olduğu gibi. Fakat o taşı ben sizden alırsam herkesten hızlı düşersiniz. Nasıl bir menfaat içinde olduğunuzu bilmiyorum, belki sizde bilmiyorsunuz. İp üzerine bağlı hayatlar, planlar ama yolun sonuna gelmeden, işte, karşınızdayım. Bu yüzden ben hiç bir zaman unutulmayacağım. Sen ise yaptıklarını birilerine anlatırken bile unutacaksın. Çünkü bunlar sadece senin kafanın içerisinde olacak. Hayalleri olan, gerçek adamlar kazanacak. Şimdi gidebilirsin. Senin varlığın, deminden beri içtiğim bu bayat çayın ağzımda bıraktığı kötü tattan başka bir şey değil.

@jaques

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Zayn cümlesini bitirdikten sonra Dominik'in bir süre ona kitlendiğini görüyoruz. Sonrasında hiçbir şey demeden ayaklanıyor ve dışarıya bakıyor. Zeki Usta'nın tüm hesapları aldığını ve mekanda artık kimsenin kalmadığını fark ediyor. Perry de bu sırada kalkıp ağzına bir sigara yerleştiriyor ve hiç beklemeden mekandan çıkıp sigarasını yakıyor. Dominik de bir sigara çıkarıyor ancak ağzına yerleştirmeden önce duraksıyor, Zayn'in yüzüne bakmadan kafası eğik bir şekilde mırıldanıyor.

JgX7HsL.jpeg

Dirty Dom: Sürprizler Sami... Hayattaki tüm beklentilerimizi değiştirebilir.

Dominik, Zayn'in yüzüne bakmadan mekandan ayrılıyor ve sigarasını yakıyor. Perry ile ayaküstü bir şeyler konuşup arabalarına ilerliyorlar. Bu görüntülerle kayıt sonlanıyor.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi