RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟐

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
9xqpzyh.png

PAYBACK #82
16 Eylül Salı, 22:00 - C
Amica Mutual Pavilion
Providence, Rhode Island

PAYBACK #82'Yİ TAKİP ETMEK İÇİN 5 NEDEN!

1- Açılış: Dustin Rhodes vs. Steve Gibki

2- Byron Saxton, mikrofonu Dirty Goats'a uzatıyor!

3- Will Ospreay, One Last Last Time'a karşı geliyor: "I don't want to wrestle him anymore!"

4- PGW Pure mu, PGW World Television mı— hayır, ikisi birden!

5- Tek taraflı No Disqualification maçı?— Main Event: Alberto Del Rio vs. Enzo Amore

qsnxq8a.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE SEYİRCİLERİN GÜRÜLTÜSÜYLE 82. PAYBACK ŞOVU RESMEN BAŞLIYOR! SEYİRCİLER YAKIN ÇEKİMDE GÖSTERİLİYOR, OLDUKÇA MUTLU VE ÇILGIN SEYİRCİLER ARENAYI DOLDURMUŞLAR! ÇEŞİT ÇEŞİT PANKARTLAR GÖRÜYORUZ, SPİKER MASASI VE ETRAFINDA DA HERKES YERİNİ ALMIŞ VAZİYETTE. HER ŞEY PAYBACK'İN BAŞLAMASI İÇİN HAZIR GÖRÜNÜYOR!

hq720.jpg

Dustin Rhodes girişte görünüyor. Seyircilerin desteği arkasında. Oldukça ciddi bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Ringe girdikten sonra ceketini çıkartıp dışarıya atıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

oubfig5.jpg

Steve Gibki girişte görünüyor. Oldukça sakin ve etkileyici görünüyor. Klasik hareketlerle ringe giriyor. Rakibinin gözünün içine baktıktan sonra maçın başlamasını bekliyor. Hakem de gerekli sinyali çakıyor.

Dustin Rhodes vs. Steve Gibki

dczkh89.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili ringin etrafında kısa bir süre döndükten sonra birbirlerine yaklaşıyor ve Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar. İkili güçlerini test ediyor. Gibki bir anda Rhodes'u öne doğru itiyor ve Rhodes takla atıp köşeye yuvarlanıyor. Ayaklanır ayaklanmaz tekrardan birbirlerini kilitliyorlar. Gibki tekrardan Rhodes'u itiyor ve Rhodes yine yerde! Rhodes tekrardan ayağa kalkıyor ve bu kez Headlock'a alıyor Gibki'yi. Gibki, Rhodes'u iplere doğru atıyor. Rhodes iplerden sekiyor ve bir Clothesline sallıyor fakat ıska geçiyor. Gibki hızlıca bir Shoulder Block patlatıyor ve Rhodes yere düşerek kendini ringin dışına yuvarlıyor. Rhodes aprona tutarak ayakta kalırken Gibki ise ringin ortasında poz keserek Rhodes'u beklemeye başlıyor. Rhodes tekrar ringe girmek için hamle yapacağı sırada Gibki kendisine yöneliyor. Rhodes bu esnada Gibki'yi yakalıyor ve boynunu iplere vuruyor. Gibki boynunu tutuyor ama yere düşmüyor. Rhodes bu esnada Gibki'yi bacağından yakalayıp ringin dışına çekiyor.

01hv4677m4788xzjxz4y.jpg

Rhodes, Gibki'yi çeker çekmez ona bir yumruk atıyor. Sonrasında kafasını tutup aprona vuruyor. Sonra spiker masasına doğru gidiyor ama Gibki bu esnada Rhodes'un kafasını tutuyor ve onun kafasını spiker masasına vuruyor. Rhodes kendine gelip Gibki'ye bir yumruk atıyor. Gibki kendisini yakalıyor ve basamaklara doğru fırlatıyor. Hakem bu sırada 5'i saymış durumda. Hakem saymaya devam ederken Gibki, Rhodes'u kaldırıyor ve ringe geri sokuyor. Rhodes iplere tutunarak ayaklanırken Gibki de ringe giriyor. Rhodes köşeye yerleşirken Gibki karşı köşeye gittikten sonra Corner Splash için koşuyor fakat Rhodes son anda sıyrılıyor ve Gibki köşeye çarpıyor. Rhodes hızlıca Gibki'nin üzerine çıkıyor ve onu yumruklamaya başlıyor. Seyirci her yumruğu sayıyor. 1-2-3-4-5-6-7-8-9- Rhodes onuncu yumruk için hazırlandığı sırada Gibki kendisini kaldırıyor ve köşeye bırakıyor. Rhodes kafasını köşeye çarptıktan sonra Gibki kendisini yakalıyor ve Belly To Belly Suplex!

hhe6mnd.jpg

Rhodes yere düşüyor fakat hareketten hiç etkilenmemiş gibi ayaklanıp iplerden sekiyor ve Gibki'ye bir Dropkick atıyor. Gibki de bu tekmeden etkilenmiyor ve iplerden sekiyor ve Rhodes ayağa kalkacağı sırada suratına bir Big Boot geçiriyor. Rhodes tekmenin etkisiyle ringin ortasına yuvarlanıyor. Gibki iplerden sekiyor ve Big Splash için atlıyor fakat Rhodes son anda çekiliyor ve Gibki boşa atlıyor. Gibki karnını tutarak ayaklanırken Rhodes iplerden sekiyor ve CANADIAN DESTROYER! Gibki hareketi yedikten sonra ayakta kalıyor fakat sonrasında bir anda iplerden sekiyor ve SPEAR! Rhodes hiç beklemediği bir anda Spear yiyor. Rhodes iplere doğru yuvarlanırken Gibki de karşı iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Rhodes ile Gibki aynı anda ayağa kalkıyor ve Rhodes ona doğru koşuyor fakat Gibki, Rhodes'u aniden yakalıyor ve Fallaway Slam! Rhodes köşeye yuvarlanıyor ve köşeye tutunarak ayaklanıyor. Gibki koşuyor ve Corner Splash! Ardından Biel Toss!

Dustin-Rhodes.jpg

Rhodes sırtını tutarak ayaklanıyor ve köşeye doğru gidiyor. Gibki üzerine koşacağı sırada Rhodes orta iplere çıkıp Gibki'nin üzerine atlıyor ve Double Axe Handle! Rhodes tuşa gitmek için hamle yapıyor ama Gibki hakem tuşu saymaya başlamadan kickout yapıyor. Rhodes hızlıca Gibki'yi ayağa kaldırıyor ama Gibki, Rhodes'un karnına bir yumruk atıyor sonrasında da aniden onu kaldırıyor ve Powerslam çakıyor. Gibki tuşa gidiyor fakat bu kez de Rhodes hakem saymaya başlamadan kickout yapıyor. Gibki onu hızlıca kaldırıyor ve Back Suplex için hamle yapıyor fakat Rhodes, Gibki'nin arkasına düşüyor ve Backstabber çakıyor. Gibki iplerden sekiyor ve Spear için atlıyor fakat Rhodes'tan bir Facebuster geliyor! Rhodes hızlıca tuşa gidiyor. 1-2- Kickout! Rhodes, Gibki'nin başında beklerken köşeye doğru bakmaya başlıyor.

hq720.jpg

Sonrasında da hızlıca Gibki'ye bakıyor. Rhodes köşeye çıkmaya başlıyor. Rhodes köşeye çıktığı sırada Gibki bir anda köşeye atlıyor ve Rhodes'u yumruklamaya başlıyor fakat Rhodes en sonunda yumruklara engel oluyor ve Gibki'yi ringe atıyor. Gibki ayaklanır ayaklanmaz üzerine atlıyor ve Crossbody! Fakat Gibki bir anda kucağında Rhodes ile ayağa kalkıyor. Sonrasında köşeye doğru Rhodes'u vuruyor. Ardından da Powerslam için Rhodes'u sırtına yüklüyor fakat tam koşmaya başlayacağı sırada Rhodes, Gibki'nin arkasına düşüyor ve Cross Rhodes pozisyonunda Gibki'yi yakalıyor!

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif

DERP!

d1wxvmf.png

Ekranda bazı görüntüler dönmeye başlıyor. İki koyunun bir adamı asmakta olduğunu görüyoruz. Bu koyunların birisi siyah iken diğeri beyaz... Onların, birinin koluna girdiğini ve haç şeklindeki ahşabın yukarısına doğru kaldırdıklarını görüyoruz! Bu— Goldust'a yönelik görüntüler... Dustin'e missilleme! Belki de aynısını Steve'e de yapabileceğini göstermek istediler! Bu çok karışık, kafa karıştırıcı... Görüntüler iyice içinden çıkılmaz bir hal almak üzereyken, ışıklar tamamen kapanıyor. Herkes dehşete kapılıyor çünkü bu görüntüler ile, Prestige Grand Wrestling'in en dehşet verici anlarından bir tanesine bir geri dönüş gerçekleştirildi!

EVENT_09092024SB_11789--d38c0f647bb97fd6fbc12bfc33223b91.JPG
hq720.jpg

Bu olaylar, dakikaya yakın bir süreyi işgal etti. Işıklar geri geldiğinde Erick Rowan ve Braun Strowman'in ring kenarında beklediğini Bray Wyatt'ın ise rampada sandalyesinde oturduğunu görüyoruz, fenerinden ışık gelmiyor. Ringin içine döndüğümüzde ise Dustin Rhodes'u yerde yatarken görüyoruz. Steve ise Dustin'in üzerinde baygın şekilde duruyor! Hakem durumu fark eder etmez tuşu saymaya gidiyor! 1-2-

3!

Kazanan: Steve Gibki

Bray-Wyatt-WWE-Rocking-Chair.webp

Maç bitti! Maçı Steve kazandı, ama ne şekilde bunu kimse bilmiyor! Sadece bunu yapanlar biliniyor! Her ne olursa olsun— Steve'in bu maçın galibi olduğu resmi kayıtlara geçiyor! Kendisinin bu maçın galibi olduğunun anonsu gerçekleştiriliyor ve girişi sırasında kullandığı tema müziği çalınmaya başlıyor. Lakin, bu durum fazla sürmüyor çünkü bu sürecin önüne geçen bir gelişme gerçekleşiyor. Elinde bir adet mikrofon barındıran Bray, onu ağzına doğru tutuyor ve konuşmaya başlıyor. Bray'in bir şeyler anlatmaya başlaması ile birlikte, tema müziğinin kesildiğini ve herkesin sessiz-dikkatli bir şekilde ona kulak verdiğini gözlemliyoruz.

lzci6sd.jpg

Bray Wyatt: Steve… Senin gözlerinin derinliklerinde karanlığın yankılarını duydum, ama bil ki Dark STG artık nefes almıyor, onun içindeki o aç, lanetli iblis benim elimle susturuldu— ben onun sonunu yazdım, ben onun gölgesini mezara çaktım ama bu sadece başlangıçtı, çünkü kötülük tek bir yüzle ölmez, her çığlık yeni bir formda geri döner… Tıpkı Goldust’ın iliklerine çivilerle işlediğimiz o an gibi, onu göğe asarken, kanı damla damla yere düşerken zaman durmuştu ve gökyüzü bile irkilmişti; işte Steve, senin için de aynı kader yaklaşmakta… Çivilenmiş ellerinle, taş duvarlara asılı bir bedende yankılanacak son nefesin. Senin sonunu ikinci kez getireceğim ama senden kan almak için Bad Blood'ı beklemeyeceğim. Bu evrenin çarkları merhametle değil, kurbanlarla dönüyor; ne kadar direnirsen diren, ne kadar "güçlüyüm" diye haykırırsan haykır, sonunda hepimiz aynı kapının önünde diz çökeriz. Sen kendini canlı sanıyorsun ama aslında çürümekte olan bir tohumdan farkın yok— ben o çürüyüşün koro sesiyim, acının ayiniyim ve sana söz veriyorum Steve (İyice öfkelenerek devam ediyor), benim elimde varlık ile yokluk arasındaki perde bir kez daha yırtılacak! Dark STG’nin mezar taşında yankılanan sessizlik, senin çivilerle delinmiş çığlığınla kutsanacak! Bunu anlıyor musun, huh?

2o2fur8.jpg

Steve bu konuşmanın bir kısmını ayakta dinlemişti fakat bu sefer ayakta olmanın da ötesinde bir şeylere ihtiyacı var! Braun ile Erick'in, ipi tutarak Apron'a tırmandıklarını ve vakit kaybetmeden iplerin üstünden geçerek ringe girdiklerini seyrediyoruz. Steve, direkt olarak ikiliye koşuyor ve onlara üst üste, art arda yumruklar atarak saldırıyor! Kavga kaçınılmazsa, ilk yumruk atan olma felsefesini güden Steve, girişiminde büyük bir oranda başarılı oluyor çünkü an itibarıyla ring içerisinde sersemlemiş bir şekilde durmakta olan iki 'dev adam' barınıyor. Steve iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve onlara Double Clothesline vuruyor!

nntob2a.jpg

Hayır, bu hareket gerçekleştirilmeden önce, Steve'in boğazına eş zamanlı olarak yapışıyorlar! İkisinin eli de, Steve'in boğazında sıkıyorlar ve ona birlikte Chokeslam yapıyorlar! Çok sert bir şekilde ring matıyla kavuşturuyorlar Steve'i. Steve acı içerisinde sırtını tutarken, ringin dışarısındaki Bray'in bu görüntüleri adeta zevkten dört köşe olarak seyrettiğini fark ediyoruz! Gülüyor, kahkaha atıyor! Sonrasında eliyle thump signal veriyor, emri veriyor ve— Braun ile Erick'in onun kollarına girmeye başladığını görüyoruz. Steve'in kollarına girerek onu yerden deadlift yaparmışçasına kaldırıyorlar ve onunla birlikte ringi terk ediyorlar! Bu, hayır, herkes çığlık atıyor, kimse bir vahşetin yaşanmasını daha istemiyor!

b8awaxv.png

Chair shot! Ne oluyor? Bu Dustin! Dustin, kendisine yaşatılanın, ona yapılanın bir başkasına daha yapılmasına göz yummadan saldırıya geçiyor! Sandalye ile önce Braun'un sonra da Erick'in sırtına vuruyor. Bununla yetinmiyor, kafalarına da doğrudan sandalyeyi geçiriyor. Ring dışarısından bunları seyreden Bray, moralmen oldukça düşüyor. Dustin, iki isme de sırasıyla sandalyeyi vurduktan sonra, sandalyeyi ringin ortasına kuruyor. Erick'i tuttuğunu, onu kaldırdığı ve boğazını sandalyeye getirecek şekilde Final Reckoning yaptığını görüyoruz! Bu inanılmazdı! Zor bir şekilde de olsa, onu kaldırdı ve sandalyeye korkunç bir şiddetle çarptı! Erick'in ensesini tutarak ringin dışarısına, Bray'in önüne doğru düştüğünü görüyoruz! Dustin ayağa kalkıyor ve PGW Championship'li Bray'e bakıyor uzun uzun...

7vuqtlq.jpg

Arkasındaki Braun'u unutuyor ama! Braun'dan, Dustin'e bir Running Powerslam geliyor—

gpqh6wv.jpg

Ne? Steve'den, omzunda Dustin'i taşıyan Braun'a bir Chop Block geliyor! Dustin, Braun'un omzundan düşüyor, Braun da acı içerisinde bacağının arkasını tutuyor. Braun kendisini doğrulttuğunda, Dustin'in ona bir Bionic Elbow yaptığını görüyoruz! Bu hareketin etkisiyle Braun iyice sersemliyor, Steve'in vurduğu Big Boot ise, Braun'un iplere kadar savrulmasını ve iplere yaslanmasına yol açıyor. Braun iplere yaslıyken, Steve ile Dustin'in göz göze geldiklerini ve bir bakışma ile anlaşma yaparak ona doğru koştuklarını ve aynı anda, birlikte Clothesline vurarak onu ringin dışarısına gönderdiklerini görüyoruz! Steve ile Dustin, birleşerek Wyatt Family'i ekarte ediyor! Bütün bu olanları, rampada oturarak izleyen Bray, oldukça huzursuz, sinirli bir şekilde izliyor. Steve ile Dustin, gözlerini ona dikerek bakıyorlar. Steve sanal bir şekilde kemer işareti yapıyor ve Bray'in üstündekini işaret ediyor. Bray öfkeyle onlara bakarken, kameralar kapanıyor, şovun yönü arka alan oluyor.

4hioqql.gif

Ring içerisinde gerçekleştirilen Dustin Rhodes vs. Steve Gibki maçı ve sonrasında yaşananların ardından kameraların çevrildiği yön arka alan oluyor, şovun gerçekleştirildiği United Center'ın arka alanı burası. Bizi karşılayan ve gülüşü ile içimizi ısıtan birisi var, bu Byron Saxton'dan başkası değil elbette! Kendisi bir gülümseme ile izleyicileri karşılıyor, kendisine arkadan verilen işaret ile birlikte. Sonrasında konuşmaya başladığını görüyoruz, açılışı gerçekleştiriyor. Bu arada belirtmek gerekir, yanında konukları var fakat an itibarıyla kendilerinin kimliğini belirleyemiyoruz çünkü kendileri şu anda kadrajda değil.

mep6pip.png

Byron Saxton: (Gülümseyerek konuşuyor) Hanımlar, beyler— Prestige Grand Wrestling severler, biliyorsunuz, Bad Blood 2025 gitgide yaklaşıyor. Herkesin sabırsızlıkla beklediği bu şov üzerine sorular yöneltmek üzere, iki konuk an itibarıyla karşımda duruyor. Bad Blood 2025 şovunda, Sami Zayn karşısında World Heavyweight Championship'ini korumaya çalışacak olan Jack Perry ile "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio— Dirty Goats tam olarak burada! (Kameralar, sadece yan yana duran Jack ile Dominik'i kadraja alacak şekilde dönüyor) Seyirciler, sabırsızlıkla bekliyorlar. Herkesin de aklında, bu şov özelinde şu soru var: Geçtiğimiz hafta Sami tarafından uğratılan yenilgi, seyircilerin gözünde momentumu kırdı mı yoksa bunu sadece bir geçiş anı olarak mı yorumluyorsunuz?

Byron, sorduğu ilk sorunun ardından mikrofonu ortaya uzatıyor. Jack'in yanıt vermek üzere mikrofona yaklaştığını gözlemliyoruz. O konuşuyor, yanıt veriyor.

k4gojch.png

Jack Perry: Biz bu yola olası tökezlemeleri göz önünde bulundurarak adım attık Byron, hiçbir yol dümdüz değildir. Ama biliyor musun, bazen bir tökezleme aslında rakibin dansına uydurduğun bir adım olur. Bir dal kayar, rüzgar savurur ama orman yine dimdik kalır. Bunu sen, arka alan çalışanları, diğer güreşçiler, yöneticiler, bütün seyirciler, herkes biliyor ki; biz bu ormanın en inatçı kökleriyiz! (Dominik onaylarcasına kafasını sallıyor) Geçen hafta yaşanan şey? Sadece bir yaprağın düşüşünden ibaretti, hatta belki de rüzgarın yaptığı bir şakaydı. Bizim için önemli olan tek şey, Bad Blood'da Sami Zayn'i karşımıza almak ve onu (World Heavyweight Championship'ini gösteriyor) bundan uzak tutmak. Orada olan herkes görecek ki, zamanın kahramanı sandıkları, PGW Originals ismi Sami aslında sadece bir masalın sayfalarına sıkışmış bir karakter. Biz ise masalı yırtan elleriz. (Kameraya doğrudan bakarak devam ediyor) Sami sen bizim seviyemize çıkmaya değil, bizim gölgemizde kaybolmaya yazgılısın ve ben, Jack Perry, o gölgeyi istersem güneşin önüne sererim, istersem ayın ışığını kapatırım. Sen ise hangisinin altında ezileceğini seçmek zorundasın.

Jack, verdiği cevapta kararlılığını gösteriyor. Byron aldığı cevabın sonrasında tekrardan, yeni bir soru ile devam ediyor bu röportaja.

w52r6d9.jpg

Byron Saxton: Peki... Bu takımın içindeki bağın gücünü herkes fazlasıyla merak ediyor. Dominik, sen Jack'in yanında duruyorsun ve izleyiciler şunun cevabını arıyor: Onun kararlılığına, onun hırsına— Bad Blood'da bu işi başarabileceğine güveniyor musun? Jack'i bu şampiyonluk reign'inde nasıl görüyorsun, onun yanında olmak ne hissettiriyor? Ayrıca geçen hafta mağlup olman, Sami'nin Bad Blood'daki Title Shot'ı kapması anlamına geldi. O anı bizzat yaşamış birisi olarak, Bad Blood öncesinde partnerine verebileceğin tavsiyeler var mı? O mağlubiyetin soğuk tadını hissetmiş biri olarak, Sami’nin psikolojisini nasıl çözümlemesi gerektiğini, Jack'e anlattın mı? Jack, PGW Originals'tan rakibini yenmek ve kemerini korumak için ne yapmalı?

ha8p99x.png

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio: (Gülümsüyor, hafif başını sallıyor) Bana güveni soruyorsun ama kaçırdığın bir nokta var, mesele aslında güven değil, hiç olmadı da, mesele inanç. Jack Perry’nin kararlılığına inanıyor muyum? Evet— yalnızca inanmakla kalmıyorum, onun bu işi başaracağına eminim. Ona bakıyorum ve omzunda o kemeri taşımasının vizyonunu görebiliyorum. Onun bir kararlılığı var ve bu kararlılığı sadece kazandığı kemeri, inatla korumak ve sonsuza kadar şampiyon olmakla ilgili değil, bu şirketin nabzını tutmakla ilgili. Bu ona bir yük değil, o bir kanatlı, bu da onunla olmak için gerekli motivasyonu sağlıyor. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Sami beni yendi mi? Evet. Ama o an bana çok şey öğretti. O kayıp, Jack'in kazanacağı zaferin tohumu oldu. Burada tavsiyeyi Sami'ye vermem gerektiğini hissediyorum. (Sırıtıyor, kameraya bakarak devam ediyor) Ringe çıktığında seyircilerin senin için attıkları çığlıklar seni kurtarmayacak ese. Cesaretin, kalabalığın gürültüsü son bulduğunda test edilecek. Jack’in yapması gereken şey belli: Sami’nin heyecanını avantaja çevirmek. Onun hızını, enerjisini kendi silahıymış gibi kullanmak. Benim düştüğüm yerde o düşmeyecek, çünkü benim hatalarımı gördü. Jack Perry bu Championship’i koruyacak çünkü Sami'nin bana yaptığını ona yapmasına izin vermeyecek! Ben bu konuda ona sonuna kadar güveniyorum Byron.

Jack ile Dominik'in göz göze geldiğini ve birbirlerine bakmaya devam ederek kafa salladıklarını görüyoruz. Bunu yaparak, birbirlerine olan güvenlerini bir kez daha sergilemiş konuma geliyorlar. Onlar bunu yaşarken, Byron sorularına hız kesmeden devam ediyor. Nitekim mikrofonu kendi ağzına doğru tutarak konuşuyor.

rhkhbx7.jpg

Byron Saxton: Son bir soru daha soruyor olacağım. Dominik, sen elindeki Money in the Bank Briefcase'yle birlikte "Mr. Money in the Bank" unvanını üzerinde bulunduruyorsun. Sence elinde bu çantayla birlikte, yanında durmakta olan Jack'e karşı bir tehlike barındırmıyor musun? Bu statü ile partner olmanız ne kadar mümkün? Bad Blood'da Jack Perry için en büyük tehdit belki de Sami değil, sen olabilirsin. Yani Jack’in en yakınındaki isim aynı zamanda onun World Heavyweight Championship'ini her an elinden alabilecek güçte. Jack için güveni zedeleyecek bir unsu—

Dominik, bu sorunun tamamlanmasına fırsat tanımadan araya giriyor. Direkt olarak konuşuyor, yanıt veriyor.

gT2lAQk.jpeg

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio: Bunu gerçekten soruyor musun cabrón, huh? Biz bu sınavı çoktan verdik. Ama senin sorduğun sorunun seviyesi o kadar aşağıda ki, insan düşünmeden edemiyor— acaba sen arka alanda bize sorular yöneltmekten çok kendi zeka seviyeni test mi ediyorsun? Çünkü biz ringde Sami’yle uğraşırken, senin derdin belli ki kahve molasında hangi süt tozunu seçeceğin gibi duruyor. Listen man, eğer ben onun yanında duruyorsam, o kemerini değil, kendisine uzatılan mikrofonu korumalı (Gülüyor)!

emv3gbg.jpg

Jack Perry: (Kalın bir sesle konuşuyor) Bunu bir daha deneme Byron. Buna harcayacak zamanımız yok. Bunu başaramazsın, başaramazsınız.

fixkk7m.jpg
5rrmvsh.jpg

World Heavyweight şampiyonu Jack ile "Mr. Money in the Bank" Dominik'in, bu sözlerinin ardından röportaj alanını terk ettiklerini görüyoruz. Kameralar çantaya fokuslanıyor. Birbirlerine bağlı, sımsıkı ve yan yana bir şekilde arka alanda ilerliyorlar ve oradan uzaklaşıyorlar. Byron'ın yüzünün düştüğünü ve bu şekilde onların gidişini seyrettiğini görüyoruz. Sonrasında kameranın lensine doğrudan bakarak bir süre donuk kalıyor. Bu görüntülerin sonrasında kameralar kapanıyor fakat bu sefer şovumuz yerini, reklamlara bırakıyor.

4hioqql.gif

Arka alandan, ringe dönüyor kameralar. John Bradshaw Layfield ile Michael Cole, az önce gerçekleşen olayı değerlendirirlerken, birkaç farklı seyirci ekrana getiriliyor. Bakıldığında rahat bir şekilde anlaşılıyor ki, seyirciler PAYBACK #82'nin bir an önce devam etmesini istiyorlar. Onların merakını giderecek bir gelişme gerçekleşiyor çünkü United Center boyunca, herkesin kulaklarında yankılanan bir şarkının çalmaya başladığını işitiyoruz! Bu şarkıyı, en son Saturday Night's Main Event 2025 şovunda duymuştuk! Bütün seyirciler, ayağa kalkıyorlar ve arka alandan gelecek kişiyi bekliyorlar.

capsa9a.jpg

Yaklaşık 2 ay sonra, Nic Nemeth tekrardan Prestige Grand Wrestling'de boy gösteriyor! Nic arka alandan, Stage'e gelirken; öncelikle maçın anonsu, sonra da Nic'in anonsu gerçekleştiriliyor. Nic, Stage'in tam ortasında durmasının sonrasında, vücudundaki hırsı ifade edecek bir şekilde bağırıyor ve yumruğunu sallayarak arkasını dönüyor. Kendisinin kalça dansını izlemeye başlıyoruz, sallıyor! Kalça dansını yaptıktan sonra yüzünü tekrardan ringe doğru dönüyor ve ringe doğru yol almaya başlıyor. Fazla sürmeden ringe varıyor, çelik basamakları kullanmak yerine ringin güney bölümüne doğru ilerliyor ve o noktaya geldikten sonra koşarak Apron'a atladığını görüyoruz. İpi tutarak Apron'a çıktıktan sonra, bacağını iplerin arasından geçiriyor fakat duruyor. Seyircilere doğru bağırıyor ve sonrasında ringe tam anlamıyla giriyor. Direkt olarak köşeye gittiğini, oraya çıktığını ve bütün ambiyansı izlediğini görüyoruz. Bir süre sonra oradan iniyor, hakem tarafından kendisine işaret edilen köşeye geçiyor ve rakibini bekliyor.

p7fnli1.jpg

Arenadaki bütün ışıklar kesiliyor, ortalık çok karanlık bir durumda. Stage'de duman yığını oluşturuluyor, yalnızca bir adet spot ışığının aydınlattığı yere çıkan Bron Breakker oluyor! Bron, gazlanmış bir şekilde bağırdıktan sonra ışıklar normal haline getiriliyor, Titantron'daki karartı da düzeltiliyor. Kendisi, anonsu eşliğinde ringe doğru ilerliyor. Onun ringe ilerlediği sırada, gözünü bir an bile olsun Nic'ten ayırmadığını fark ediyoruz. Kısa süre içerisinde ringe varan Bron, bir süre beklemesinin ardından çelik basamaklara doğru adımlıyor. Basamakları teker teker çıkarak Apron'a ulaşan Bron, Apron'da biraz ilerlemesinin ardından eğiliyor ve iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Ringe girdikten sonra, Nic'in üstüne yürümeye yelteniyor fakat hakem araya girerek gerginliği engelliyor. Bunun sonrasında Bron da ringin güney kenarının tam ortasında, iplerin önünde, konumlanarak Taunt'unu yapıyor! Şimdi de köşesine geçiyor, maçın başlatılmasını bekliyor.

Güreşçiler ring içerisindeki yerlerini aldılar, artık maçın başlaması için hiçbir engel söz konusu değil. Maçın hakemi, önce Nic'in yanına giderek onu kontrol ediyor. Akabinde vakit kaybetmeden Bron'a gidiyor, onu da kontrol ediyor. Kontrolleri tamamlamış olan hakem hiçbir sorunla karşılaşmamış olmalı ki, ringin ortasına geçiyor. Ringin ortasına geçer geçmez, elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Maçın başlangıcını ifade eden bu işaretle birlikte zil çalıyor!

Bron Breakker vs. Nic Nemeth

6ohmnms.jpg
qemkv6p.jpg

Güreşçiler, ringin merkezine doğru temkinli adımlarla ilerlemelerinin ardından Lock-up'a giriyorlar. Kısa süre sonra, Bron'ın üstün çıktığını ve rakibini Headlock'a alıyor. Nic kurtulmaya çalıştıkça, Bron iyice wrench'liyor fakat bu işin sonu da bir şekilde geliyor: Nic ters adımlarla rakibini iplere kadar götürdükten sonra, onun sırtını iplere yaslıyor ve karşı tarafa doğru ittirerek bu pozisyondan ayrılmalarını sağlıyor! Bron karşı taraftaki iplere giderken, Nic ringin ortasına konumlanıyor. Bron iplerden döndükten sonra hızlı bir Clothesline vuruyor! Hayır, Nic eğilerek kurtuluyor! Bron koşmaya devam etmek yerine, duruyor ve arkasına dönüyor— arkasına döner dönmez rakibinin yaptığı Dropkick ile yüzleşiyor! Bron, hızlı bir şekilde ayağa kalkıyor fakat karşılaştığı manzara aynı oluyor, bir Dropkick daha! Bron bunun sonrasında yere düştükten sonra köşeye atıveriyor kendisini, yaslıyor sırtını oraya ve dinleniyor. Bu sırada Nic'in gerildiğini ve ona doğru koştuğunu görüyoruz. Nic'ten Stinger Splash— ama bu kadar da değil, rakibini kendisiyle birlikte ringin ortasına kadar getiriyor ve bir de Swining Neckbreaker vuruyor! Bunun hemen üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, 1... KICKOUT! Nic yumruğunu ring matına vurarak ayağa kalkıyor ve köşeye geçiyor, bacağını sallayarak Bron'ın doğrulmasını, kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra, Bron'ın kalktığını ve eğilmiş bir pozisyonda durduğunu görüyoruz. Nic, ona doğru son hızla koşuyor ve Famouser yapıyor! Famouser tam anlamıyla başarılı! Nic direkt olarak Pinfall'u deniyor, hakem sayıyor. 1... 2...

fwl94re.jpg
h1x2jxz.jpg
e5kgtno.jpg

KICKOUT! Nic buna inanamıyor, hakeme giderek ona itiraz ediyor ve bu bağlamda belli bir vakit kaybı yaşıyor. Şimdi de, rakibine doğru gittiğini ve onun yanında durduğunu görüyoruz. Nic, kalça dansını yaptıktan sonra Heart Stopper'a başlıyor! Her Jumping Elbow Drop'ta, seyirciler bağırarak sayıyorlar! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10— hayır, Bron çekiliyor ve boş ring matına düşüyor Nic! Bu hareketin ardından iki isim de kendisini yerde buluyor. Seyirciler ritimli bir şekilde alkışlıyor, yerdeki iki ismi gazlayarak bir an önce ayağa kalkmalarını sağlamak adına. Bir süre sonra ayağa kalkan ikili, birbirine doğru koşuyorlar. Bron, Big Boot ile öne çıkıyor! Nic yüzünü tutarak ayağa kalkıyor, Bron onu tüm gücüyle köşeye gönderiyor! Sırtını sert bir şekilde köşeye çarpan Nic, sırtını oraya yaslayarak dinleniyor. Bu sırada gerilmiş olan Bron'ın, rakibine doğru koşmaya başladığını görüyoruz— Corner Clothesline vuruyor! Hayır, Back Elbow ile savuruşturuyor onu Nic! Bron yüzünü tutarak geriye savrulurken, Middle-rope'a çıkıyor Nic. Atlamak üzere hazırlanıyor... O da ne? Bron ani bir şekilde harekete geçiyor ve hızla Top-rope'a kadar çıkmasının ardından Avalanche Frankensteiner ile ring matına çarpıyor! Maçın temposu çok arttı! Bu harika hareketin ardından, sırtını tutarak ayağa kalkıyor Nic; Bron ayağa kalkıyor ve kolunu tam tur sallayarak iplere gidiyor. Bron, iplerden dönüyor ve HUGE LARIAT! Bu öyle bir Lariat'tı ki, Nic havada dönerek düşüyor ring matına! Hemen Pinfall'a gidiyor, hakem ring matına vurarak saymaya başlıyor. 1... 2...

lb1z70l.jpg
leupo1e.png

KICKOUT! BİTMEDİ, BİTMEDİ! Bron maçın yüksek temposunu korumak istiyor, öyle ki direkt olarak ayağa kalkıyor ve Nic'i ayağa kaldırıyor. Ona... Ona direkt olarak Military Press Powerslam yapıyor! Çok sert bir şekilde onun üstüne geçiyor, tek bacağını havaya kaldırıyor ve hakem bir kez daha saymak üzere eğiliyor. 1... 2... KICKOUT, BİR KICKOUT DAHA! Bron kafasını sağa-sola sallayarak bunu reddettiğini gösteriyor. Köşeye geçiyor, Taunt'unu yapıyor, Nic'in ayağa kalkmasını bekliyor. Nic bir süre sonra ayağa kalkıyor ve Bron'dan Spear geliyor! Speaaarrr! Ne— Nic havaya sıçrıyor ve dizini onun kafasına isabet ettiriyor, High Knee! Bron kafasını tutuyor yerde, bu sırada Nic dinlenme fırsatı buluyor. Şimdi de, Bron'ın iplerden destek alarak ayağa kalktığını görüyoruz. Ona arkadan, sinsi bir yılan gibi yaklaşan Nic, Danger Zone'u vuruyor! DANGER ZOOOONE!

p8rvlvx.jpg

İPLERİ TUTUYOR VE BUNA ENGEL OLUYOR! ARKAYA DOĞRU İTTİREREK, ONU SIRTINDAN İTTİREREK, SIRTINDAN DEFETMESİNİ BİLİYOR! ARKASINA DÖNÜYOR, DENGESİZ BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKAN NIC AYAĞA KALKIYOR, BRON KOŞUYA KALKIYOR... BRON BREAKKER'S SPEEEEARRRR! SPEAR GELDİ! BU SEFER OLDU! BRON, RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR VE HAKEM EĞİLEREK SAYMAYA BAŞLIYOR. HAKEM ELİNİ RİNG MATINA VURARKEN, RİNGİN ETRAFINI SARAN BARİYERİN ARKASINDAKİ BİNLERCE SEYİRCİ, TEK BİR AĞIZDAN SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: Bron Breakker

l4hqpdc.png
tn25yc0.jpg

Bu maç bitti! Maçın sonucu, Bron'ın galibiyetine işaret ediyor! Bron'ın galibiyetinin anonsu gerçekleştirilirken, girişi sırasında kullandığı tema müziğinin de çalmaya başladığını işitiyoruz. Hakem, Pinfall'un ardından hızla ayağa kalkan Bron'a gidiyor ve o ellerini yumruk yaparken, onun elini havaya kaldırıyor! Bron, diğer elini de havaya kaldırıyor, hakem işaret parmağıyla onu gösterirken. Bron, galibiyet sevincini sürdürüyor— bu sırada ring matı üzerinde acı içerisinde uzanan Nic dikkatimizi çekiyor. Yediği Spear'ın ardından karnını tutuyor ve öylece acısını hissediyor. Bron galibiyetini kutlarken ve hakem, Nic ile ilgilenirken; kameralar kapanıyor ve yönümüz arka alana çevriliyor.

4hioqql.gif

Reklamlardan dönüyoruz, şov tekrardan arka alandan devam ediyor. Karşımızda bizlere arkası dönük bir şekilde olan, arka alanda belli bir noktaya doğru ilerlemekte olan Will Ospreay var! Will, şovun en iyi şekilde ilerlemesi adına tüm gücüyle çalışan arka alan görevlilerinin yanından sıyrılarak, belli bir noktaya yürüyor. Kendisinin yürüdüğü sırada ellerinin yumruk olması yani sinirli olması dikkatimizden kaçmayacak nitelikte. Kendisine tuhafça bakan isimlere rağmen, sadece aklındaki yere doğru ilerliyor ve bir süre sonra duraksıyor. Gelmek istediği yerin tam önünde duruyor. Burası—

Burası The Family'e tahsil edilmiş bir yönetici odası! Will kapıyı açmaya çalışıyor ama kapı kilitlenmiş. Sonrasında kapıyı tıklatıyor, içeride birilerinin olup olmadığını teyit ediyor. İçeriden bir ses geliyor, Will içerinin dolu olduğunu anlıyor. Kısa süre içerisinde kapının açıldığını ve içerisinden birisinin çıktığını fark ediyoruz. İçeriden çıkan, The Family'nin "The Rizz"i olan Adriana Rizzo'dan başkası değil! Adriana, ne olduğunu anlamak adına Will'e bir soru yöneltiyor.

9bidz6t.png

Adriana Rizzo: Evet Will, şu anda seni dinliyorum. Bir sorun mu var?

Will, isteğini anlatmaya başlıyor.

a9ev6aw.png

Will Ospreay: Erm... Seninle karşılaşmayı beklemiyordum. Tony'le doğrudan bir görüşme gerçekleştirmem gerekmekte. Ben bu kısır döngünün bir parçası hâline gelmek istemiyorum— son bir kez daha son bir kez daha maçı yapmak istemiyorum. Aynı maçı, bir kez daha yapmak beni hiçbir yere götürmeyecek. Prestige Grand Wrestling'in daha farklı dinamiklere, maçlara ihtiyacı var. Aynı hikayeyi, aynı savaşı önümüze koymanız hem bana hem de seyircilere hakarettir. Bunu ona söylemem gerekiyor, I don't to wrestle him anymore bruv. Ben yeni meydan okumalar, yeni rakipler istiyorum. Bana ona en hızlı ne şekilde ulaşabileceğimi söyleyebilir misin?

Adriana'nın gerildiğini, daha katı durmaya başladığı fark ediliyor. Yanıt veriyor karşısındaki Will'e.

4pqalyl.jpg

Adriana Rizzo: Otorite arıyorsan tam olarak karşısındasın. Sanırım ne istediğini anladım fakat PAYBACK— PAYBACK Grand Wrestling bunu uygun gördü ve öyle olacak. Bu sadece basit bir eşleşme değil, uzun zamandır biriken hesapların, taraftarların görmek istediği o yüzleşmenin doğal sonucu. Jeff ile aranızdaki ilişkiler, dinamikler göz önünden geçirildi ve sağlıklı bir güreş gösterisine uygun hâle getirilmesi adına, danışmanlıklardan destek alındı. Kitle, sizin karşılaşmanızı bir kapanış, bir nihai hesaplaşma olarak görüyor. Yönetim de bu beklentiyi göz ardı edemez. Bunu sana söylememe gerek yok sanırım, Bad Blood 2025 şovunda, Jeff'le karşı karşıya geleceksiniz. Bu karar sadece benim değil, bütün bir ekibin, yapımcıların, sponsorların ve seyircilerin ortak beklentisinin sonucu. Üstelik bu maç için gerekli yönlendirmeler, Sotiris tarafından alındı. Onun raporları, önerileri ve analizleri yönetim kuruluna sunuldu ve karar bu doğrultuda kesinleşti. Sen istemesen bile, bu karşılaşma şirketin bütün yapısını ayakta tutan bir karar hâline geldi.

Sotiris lafı, Will'i çılgına döndürüyor! Hemen lafa atlıyor, hemen, hemen yanıt veriyor.

h7of8rq.jpg

Will Ospreay: (Aşırı öfkeleniyor) Sotiris mi, hadi ama, bu kadar kafayı yemiş olamazsınız! Aramızda keskin bir kırılma var; benim kariyerim, benim çizgim, benim yolum— siz bunu sadece sözleşmeli bir varlık olarak kullanmak istiyorsunuz! Ben ringde kan döken, her gece sınırları zorlayan bir adamım. Şimdi benim kaderim, asla o ringe adımını atmamış adamın ağzından çıkan sözlere mi bağlı? Hangi yüzle bunu izleyicilere açıklayacaksınız? Hangi gözle aynaya bakıp 'adalet sağlandı' diyeceksiniz? Susmayacağım, daha fazla da sessiz kalamayacağım. Bu maçın yapılmasını asla kabul etmiyorum, bir kez daha söylüyorum, asla! Danışmanların, bağlaşıklerin, arka plan oyunlarının gölgesinde bir tek perde arkası figür yüzünden kendi kaderim yazılamaz. Size söylüyorum, bu karşılaşma sahneye konmayacak. Ne danışmanlar, ne yönetim, ne de sahte kurallar bunu zorla yaptırabilecek! Benim adımı ve emeğimi pazarlık masasından fırlatıp atacak kadar cüretkar olanlara karşı duracağım. Eğer bu karar devam ederse, ben bu maça çıkmayacağım!

Will ciddi bir duruş sergiliyor, kararlılığını gösteriyor. Adriana ise profesyonelce bir yaklaşım ile yanıt vermeyi tercih ediyor Will'e, anlatıyor.

kyi3bj6.png

Adriana Rizzo: Will, önce bir profesyonel olarak konuşmama izin ver. Sen sözleşmeli bir güreşçisin ve PAYBACK Grand Wrestling ile imzalanmış yükümlülüklerin var— bu, sahaya çıkmanın yalnızca isteğe bağlı bir davranış olmadığı anlamına gelir. Yönetim, danışmanlar ve üretim ekibiyle birlikte şovun bütünlüğünü, sponsor ilişkilerini ve seyirci beklentilerini gözetmek zorundadır; bu sebeple Bad Blood kartı şu an için kesinleşmiştir ve seni bu karttan çekmek mümkün görünmüyor. Bu karar sadece senin kariyerini değil, binlerce bilet almış seyircinin, ekran başındaki milyonların ve bizimle iş birliği yapan sponsorların beklentilerini de ilgilendiriyor. Dolayısıyla senin bireysel isteğin bu noktada tüm yapıyı değiştiremez. Unutma Will, sözleşmen gereğince bu maça çıkmak zorundasın. Bu sadece bir talep değil, imza altına alınmış bir yükümlülük. Profesyonelliğin gereği budur; sahneye çıkacak, görevini yerine getirecek ve seyirciye vaad edilen karşılaşmayı gerçekleştireceksin. Bunu yapmalısın.

Will bu sözler karşısında şaşkınlığa uğruyor çünkü yükselişinde önemli bir katkısının bulunduğu şirketin üst mertebeleri tarafından, adeta rastgele bir adammış muamelesi görüyor adeta! Dişlerini sıkıyor, kendisini frenlemeye, öfkesini dizginlemeye çalışıyor. İçerisindeki öfkeyi bir şekilde tutarak, pasif agresif bir tavırla konuşuyor.

gjr2qt7.jpg

Will Ospreay: Ah, tamam, pekala Adriana, öyle olsun. Demek böyle, huh. Sen profesyonelce konuştun. (Bozulmuş, pasif agresif bir şekilde konuşuyor) Ben bunca yaptıklarımdan sonra sizin için sadece sözleşmeli bir güreşçiyi ifade ediyorum ve bu maça çıkmaktan başka bir şey yapamam. (Derin bir nefes veriyor, öfkesini kontrol altına almaya çalışıyor) Kabul ediyorum, Jeff'le bunu yapacağım. Ama bu maçı kabul etmiş olmam, isteklerimden vazgeçtiğim anlamına gelmiyor. En azından şunu yapmanızı istemeliyim ki, Ringside'ı tamamen temizleyelim. Tek bir gölge, tek bir ruh bile bu One Last Last Time'da (Birileri tarafından uydurulan aptalca tabire kendisi bile gülüyor) orada olmasın. Bunu kimi göz önünde bulundurarak söylediğimi anlıyor olmalısın— Matt Hardy. Onun hiçbir müdahalesine fırsat tanınmamasını istiyorum, karanlıktan hiçbir oyuncak sokmasın. Eğer Jeff’le yüzleşiyorsam, yalnızca onunla yüzleşeceğim. Onun gücüne karşı benim gücüm, onun iradesine karşı benim iradem... Başka hiçbir şey değil. Bunu yapın, en azından bunu bana borçlusunuz! Bunu bana borçlusunuz!

Ortamda bir süre sessizlik oluşuyor. Adriana kafasında bu senaryonun muhakemesini gerçekleştiriyor olmalı, öyle ki bir süre araya giriyor. Nihayetinde Adriana'nın bir şeyler söylediğini, Will'e bir yanıt verdiğini seyrediyoruz.

shuv4s2.jpeg

Adriana Rizzo: (İsteksiz bir şekilde görünerek konuşuyor) Pekala, en azından bunu yapabilirim. Ama bil ki bu karardan memnun değilim; bu, yönetimin genel prensiplerine aykırı bir ödün. Orada ringin etrafında kimse olmayacak— sadece sen ve Jeff. Hatırlatmakta fayda var, bu istisna bir daha tekrarlanmayacak.

Will, bu maça çıkmama isteğini gerçekleştiremedi ama en azından bu maçta olası bir dış müdahalenin önüne geçti. Bu, onun için oldukça pozitif bir gelişme olmalı ki, kafasını sallıyor ve sırıtarak oradan uzaklaşıyor. Will'in, Adriana'nın yanından uzaklaştığını seyrediyoruz. Adriana ona midesi bulanır bakışlarla bakıyor. Bu sırada, arka alandaki bir producer tarafından bir mektup uzatılıyor Adriana'ya. Adriana, üzerindeki Sotiris yazısını gördükten sonra mektubu hızla paramparça ediyor. Mektubu okuyarak odanın içerisine geri dönüyor. Bir süre sonra Will, tamamen görünmez bir hâle geliyor ve bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor. Kameralar ringe dönüyor.

4hioqql.gif

o33vsfg.png

Arka alandan gelen isim "Uncle" Steve Corino! Uzun zaman sonra tekrardan buralarda boy gösteriyor! Ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor, uzun süre içerisinde ringe varıyor. Apron'a çıkan bir hakemin, ipleri aşağıya doğru germesi ile rahatça ringe giriş yapıyor. Zaten elinde bir mikrofonu vardı, konuşmaya başlıyor direkt olarak.

r2hl0ah.png

"Uncle" Steve Corino: Burada yapacağımız şey belli. John Cena ile MJF'i karşı karşıya getireceğiz, bu sefer kimse uzaklaşmayacak. Onları buraya davet ediyorum.

dp6i2ya.jpg

İlk olarak John Cena arka alandan geliyor, hırsıyla bağırıyor. Sonrasında elindeki bezi açıyor ve kameraya gösteriyor. Sonrasında onun ringe doğru koşmaya başladığını görüyoruz. Saniyeler içerisinde ringe varıyor, iplerin altından kayarak ringe giriyor. Direkt olarak ayağa kalktıktan sonra ringin güneyine doğru Taunt'unu yapıyor. Bütün arenaya ayağa kalkıyor, destek gösteriyor. Kendisine ring dışarısından bir mikrofon uzatılıyor, bu sırada bir diğer isim de geliyor...

p58enph.jpg

Arka alandan gelen isim MJF oluyor! PGW Pure Championship ve PGW World Television Championship sahibi MJF geliyor! Arka alandan çıkagelmesi sonrasında yuhalamalar iyice büyüyor, tepkiler çığ gibi! MJF sinirli bir tavırla ringe ilerliyor, ters bakışlarla seyircileri yadırgıyor adeta. Kısa süre içerisinde ringe varıyor, çelik basamaklara yöneliyor. Basamakları teker teker çıkarak Apron'a çıkıyor, Apron'da bir müddet ilerliyor ve sonrasında iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Direkt olarak omzundaki kemerleri kaldırıyor. Şarkı kesilirken, John lafa giriyor, MJF de bu sırada bir mikrofon ediniyor.

p0vym4z.jpg

John Cena: "Uncle" Steve, şunu netleştirelim: Burada herhangi bir kontrata gerek yok. (Seyircilere dönüyor) Biliyorsunuz, hayatın garip bir tarafı var. Zaman akar, yüzler değişir. Belki de ekrandaki kahramanlar değişir, huh? Ama bu ring matının üzerinde duran gerçek hiçbir şekilde değişmez. Bu iş, kalpten gelir. Her darbe, her ter damlası, her nefes… Burada iz bırakanlar için birer imzadır ve ben o imzayı attığım günden beri bir şey hiç değişmedi. 'Sen yapamazsın' diyenlere inat, ben hep yaptım. Bu insanlar bana güvendi, ben de o güveni taşımaktan hiç çekinmedim. Sen, MJF, gelecektesin, değil mi? Ama sana sorayım, gelecek nedir? Gelecek, kendi kendine ortaya çıkan bir mucize midir yoksa bugünün sırtında taşınan bir sorumluluk mu? Çünkü benim gördüğüm gerçek şu ki, gelecek yalnızca bugünün teriyle, bugünün cesaretiyle, bugünün kalbiyle kazanılır. Eğer bugün ringin ortasına çıkıp yüzünü ışığa göstermiyorsan, yarının hiçbir anlamı kalmaz. Ben sana söyleyeyim Max, senin yarının yok çünkü sen bugün karşımda dururken bile yalnızca gölgelerle konuşuyorsun ve Bad Blood’da ben seni o barakandan çekip ışığın ortasına koyacağım. İşte o zaman, kameraların önünde, milyonların bakışı altında, maskelerin tek tek düştüğünde… Geriye sadece çıplak bir hakikat kalacak. Sen zekaysan, ben cesaretim. Sen geleceksen, ben bugünüme güveniyorum. Sen masal anlatıyorsun, ben ise gerçeği yaşıyorum, yansıtıyorum!

Seyirciler var güçleriyle Cheer'lıyorlar, desteklerini gösteriyorlar John'a. Bu reaksiyonlar, MJF'in kaşlarının çatılmasına ve bir süre sonra susamaz hâle getirerek konuşmasına yol açıyor! MJF, elindeki mikrofonu ağız seviyesine kadar kaldırdıktan sonra konuşma gerçekleştiriyor.

p8l62hz.png

MJF: Vay be! Hâlâ aynı şeylerle devam mı? Cesaret, kalp, ter damlaları, alkışlar... İnsanların yıllar boyunca senden istediği tek şey, çocuklarına posterlik bir kahraman olman. Sen de tam 20 yıl boyunca aynı CD’yi çalıp durdun. Sorun şu ki, CD artık çizik. İnsanlar aynı şarkıyı duymaktan sıkıldı. (Boo'lanıyor) Sana söyleyeyim, bugün dediğin şey benim çünkü sen bugün konuşurken, insanlar telefonlarını çıkarıp TikTok’a bakıyor! Ya ben konuştuğumda? O ekranlardan para akıyor, trend listeleri patlıyor! Sen bugünün değil, dünün sembolüsün. Ben ise yarının değil, şimdinin vücut bulmuş haliyim. Ama hadi bel altına inelim çünkü senin gerçek yüzün orada. Sen milyonlara asla pes etmeme dersi verdin, evet, ama aynı milyonlar senin Hollywood’da pes edip ringi terk ettiğini de gördü. Cesaret mi diyorsun? Cesaret, kontratına film maddesi ekleyip ayda iki kez gözükmek değildir! Cesaret, buraya gelip benim gibi her hafta, her duruşuyla, yaptıklarıyla kanıt vermektir!

Seyirciler şaşkınlıklarını koruyamıyorlar! MJF ise devam ediyor.

MJF: John, bir de şu var, senin halkım dediklerin… Onlar seni seviyor çünkü sen onların güvenli seçeneğisin. Çocukları gece yatağa huzurla gönderecek adam sensin. Ama ben? Ben onların kabusuyum. Ben onların kahramanlarının sonunu getiriyorum. Onların gözlerinin önünde posterlerini yakıyorum ve en önemlisi, senin gibi hayaller satmıyorum, gerçekliği suratlarına çarpıyorum! (Seyircilere dönerek, bağırmaya başlıyor) Hadi itiraf edin! Hepiniz, içinizden, John Cena’nın sonunda dizlerinin üzerine çöküp benim ayaklarımda yok oluşunu izlemek istiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz ki, kahramanlar eskir, kötü adamlar ise hükmeder!

ygs7ej2.jpg

John Cena: Tamam Max— sen çok zekasın, trendleri yönetiyorsun, ekranların efendisisin. Güzel laflar. Peki ya şimdi, biraz yerin dibine geçirecek bir gerçek söyleyeyim mi sana? Trend listeleriyle yaşanan bir şöhret; ışıklar söndüğünde, o "trend" dediğin şey seninle vedalaşır. Kamera kapandığında, takipçi sayıları büyümeye devam etmez ve işte tam o anda, gerçeğin tek rakibi kalır: Senin kendinle yüzleşmen. Sen halkı kandırdığını sanıyorsun çünkü onlar telefonlarına bakıyor. Haklısın, onlar telefonlarına bakıyor. Ama telefonu elinde olan insanla, gece yarısı elinde maskeyle dolaşan adamı ayırt etmek çok da zor değil. Çünkü telefonun o parıltısı, senin karakterinin aynası değil; sadece satın alabileceğin bir illüzyon. Sen o ışıkla parlıyorsun çünkü arka planda biri her zaman senin için ışık yakıyor. Peki ringde kim ışığı yakar? Ringde ışık seni değil, sen ışığı sınarsın. Senin "gerçekliği suratlarına çarpma" numaran çok havalı, ama yüzüne çarpacak yalnızca bir gerçek var. O da, bu ringde insanların suratına gerçekler değil, sonuçlar çarpar ve sonuçlar çok basit... Ya savaşmayı biliyorsun, ya da salonu terk edersin. Sen savaşmayı bilmiyorsun Max. Sen oynanacak oyuncak olmak için doğmuş bir dokunulmazlık hissiyle büyütülmüş bir çocuksun. Pahalı takım elbiselerin, sahte özgüvenin ve viral videoların hepsi o oyuncak kutusunun ambalajı. Ama ambalaj yırtıldığında içeride ne kalıyor? Boşluk. Hiçbir şey.

q7ku7si.png

"Uncle" Steve Corino: Beyler, bu iş çok fazla uzamamalı. Bir an önce maçı belirginleştirmemiz lazım.

ga002i6.jpg

MJF: Bad Blood'a gidiyoruz adamım— en kuralsız maçı seçin ve duyurun! Şimdi sen söyle John, hangisini istiyorsun? PGW Pure mu, PGW World Television mı?

jwz55df.jpg

John Cena:
İkisini birden! İkisini birden istiyorum!

p9n4u48.jpg
9j9ug03.png

MJF onaylama maksatlı kafasını sallıyor, bu fikre tam anlamıyla katıldığını gösteriyor. Şimdi bu iki isim, keçiler gibi kafa kafaya tokuşturuyorlar ve birbirlerine aşırı yakın bir mesafeden bakıyorlar. MJF'in, PGW Pure ve PGW World Television Championship'ini havaya kaldırıyor. "Uncle" Steve, gerginliğin yaşanmaması adına ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Bu sırada kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

4hioqql.gif

enzo-amore-entrance.png

Enzo Amore stage'de beliriyor. Tauntunu atıyor ve hızla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenden çıkıyor ve tauntunu atıyor yoğun boolara maruz kalıyor. Seyircilere orta parmak çekip ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

MV5BYTgwZTlhZjQtNDQzYS00NDdlLWFjZmQtMzNmMzZkNDFlMmI0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Alberto Del Rio stage'de beliriyor. Tauntunu atıyor ve ringe doğru yürüyor. Havlusunu çıkartıp attıktan sonra ringe giriyor. Sonrasında tauntunu atıyor. Enzo Amore hızla ringe dalıyor. İkili bir süre birbirlerini süzdükten sonra hakem zili çalıyor ve maç başlıyor.

Enzo Amore: No Disqualification Match Rules | Alberto Del Rio: Standard Singles Match Rules
Alberto Del Rio vs. Enzo Amore

mqdefault.jpg

Maç başladı. Enzo Amore direkt bir tekme sallıyor fakat Alberto Del Rio bu tekmeyi havada yakalıyor ve yumruğu geçiriyor! Enzo yerde acıyla kıvranıyor! Alberto, pis pis kameraya sırıtıyor sonra Enzo'yu yerde kıstırıp son sürat yumrukluyor. Bir süre sonra hakem Alberto'yu ayırıyor. Enzo bunu fırsat bilip dışarı kaçıyor. Alberto ipin üstüne çıkıyor ve Enzo'ya gel gel diye işaret veriyor. Hakem saymaya başlıyor! Enzo bir anda ringin altına giriyor ve bir kendo stick çıkartıyor! Kendo Stick'le ringe giriyor. Alberto hızla Enzo'ya doğru koşuyor fakat Enzo kendo stick'le sertçe geçiriyor! Alberto karnını tutarak yerde kıvranıyor! ENZO DİSKALİFİYE O.. HAYIR! Onun için diskalifiye yok!

g3fcxl6.jpg

Enzo kendo'yu tekrardan Alberto'nun sırtına geçiriyor! Ardından bir kez daha! Sonrasında bir kez daha! Fakat Alberto, bir anda Kendo Stick'i havada yakalıyor! Enzo'nun karnına bir tekmeyi geçiriyor! Sonrasında Kendo Stick'i ring dışına fırlatıyor! Enzo'yu kaldırıyor ve sertçe köşeye doğru fırlatıyor! Enzo sırtını çok sert bir şekilde çarpıyor ve yere yapışıyor! Alberto üst üste stomplarla devam ediyor. Ardından kaldırıyor ve Double Knee Armbreakerr! Enzo acıyla kolunu tutuyor ve ring dışına çekiliyor! Alberto, aprona geçiyor. Enzo hızla Çelik merdivenin yarısını kaldırmaya çalışıyor fakat başaramıyor! Alberto hızla üstüne Double Axe Handle ile atlıyor! Enzo kafasını çelik merdivene çarpıyor! Alberto Enzo'nun saçından tutuyor ve Enzo'nun kafasını çelik merdivene vurmaya başlıyor! Bir süre sonra Enzo'nun alnından kanlar aktığını görüyoruz! Alberto hızla Enzo'yu spiker masalarının oraya doğru fırlatıyor! Ardından ringe girip kendisi için Count outı sıfırlıyor. Sonrasında spiker masasının oraya doğru hareketleniyor fakat o da ne!? ENZO BULDUĞU SANDALYEYİ ALBERTO'NUN KAFASINA GEÇİRİYOR!

maxresdefault.jpg

Alberto acıyla yüzünü tutuyor! Enzo hızla spiker masasının üstüne çıkıyor! Sandalyeyi yere fırlatıyor. Alberto yüzünü tutarak ayaklanıyor. ENZO'DAN DDG! SANDALYENİN ÜSTÜNE DDG! ENZO HAKEM'E GELİP TUŞ SAYMASINI SÖYLÜYOR! HAKEM SORGUSUZ SUALSİZ RİNG DIŞINA FIRLAYIP TUŞ SAYIYOR! TUŞ! 1........2........ KICKOUT! Alberto acıyla kafasını tutuyor. Açtığındaysa Alberto'nun da kafasından kanlar aktığını görüyoruz! Enzo hızla Alberto'yu kaldırıyor ve ringe sokuyor. Ardından ringin altından bir Chain alıyor! Chain'le ringe dalıyor ve Alberto'nun sırtına Chain ile geçiriyor! Alberto acıyla yerde kıvranıyor! Enzo hızla vurmaya devam ediyor! Birkaç kez vurduktan sonra Chain ile Alberto'yu boğuyor! ALBERTO ACIYLA KIVRANIYOR! ALBERTO PES Mİ EDECEK!? ALBERTO DİRENMEYE ÇALIŞIYOR!

20130217_ADRShow2_642.jpg

ALBERTO BİR SÜRE SONRA AYAKLANIYOR VE CHAIN'İ BOĞAZINDAN ÇIKARTIYOR! CHAIN'İ TUTARAK KENDİNE DOĞRU ÇEKİYOR VE ENZO'YA BİR STEP UP ENZUIGIRI! Ardından ayaklanıyor ve Chain'i ring dışına fırlatıyor. Sonrasında Tuşa gidiyor. 1........2....... KICKOUT! Alberto sinirleniyor. O sırada Enzo kendisini hızla ring dışına atıyor. Alberto peşinden gidiyor. Enzo'yu kaldırıyor ve hızla bariyerlere doğru fırlatıyor! Ardından kaldırıyor ve Enzo'yu tutup birde çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Enzo acıyla yerde kıvranıyor! Alberto üst üste stomplarla Enzo'yu yerde dövmeye devam ediyor. Ardından boğazından tutarak kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Hızla Enzo'yu kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Ardından hazırlanıyor ve Step Up Enzuigiri! Enzo yeri öpüyor. Alberto Tuş sayıyor. 1........2.......

ENZO'NUN ELİ İPTE!

enzo-amore-kalisto.gif

Alberto sinirle yere tükürüyor. Ardından Enzo'yu kaldırıyor. Cross Armbreaker'a almak istiyor. FAKAT O DA NE!? ENZO ANİDEN LOW BLOWWWWWW!!!! ALBERTO HAYALARINI TUTUYOR! ENZO'DAN BİR ANDA JAWDANZOOOO!!! TUŞ! 1........2........

r110087_1296x729_16-9.jpg

KICKOUT! ENZO SİNİRDEN KAFAYI YİYOR! HIZLA RİNG DIŞINA ÇIKIYOR! RİNGİN ALTINDAN BİR YANGIN TÜPÜ ALIYOR! HIZLA RİNGE GİRİYOR! Alberto yavaşça kalkıyor. Enzo yangın tüpünü vurmaya hazırlanıyor. Alberto ipleri tutarak kalkıyor. ENZO HIZLA YANGIN TÜPÜYLE KOŞUYOR FAKAT HAYIR! Alberto kendini hazırlıyor ancak Enzo bir anda durup yangın tüpünü Alberto'ya sıkmaya başlıyor! Alberto sersemliyor! Enzo yangın tüpünü Alberto'ya sağlamca vuruyor! ARDINDAN ENZO, YANGIN TÜPÜNÜ HUNHARCA VURMAYA BAŞLIYOR! ALBERTO YERDE ACIYLA KIVRANIYOR! ENZO BİR SÜRE SONRA YANGIN TÜPÜNÜ FIRLATIP TUŞLUYOR! 1.........2........ KICKOUT!

ENZO İYİCE ÇILDIRIYOR! PANTOLONUNUN ALTINDAN MUŞTA ALIYOR! MUŞTAYI ELİNE GEÇİRİYOR VE HAZIRLANIYOR! MUŞTAYI ALBERTO'NUN SURATINA VURUYOR! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

KICKOUT! ENZO HIZLA RİNG DIŞINA ÇIKIYOR VE BİR KELEPÇE ALIYOR! ENZO'YA YOĞUN BOOLAR GELİYOR! KELEPÇEYLE RİNGE GİRİYOR. ALBERTO'NUN KALKMASINI BEKLİYOR. ALBERTO AYAKLANIYOR. ENZO, KELEPÇE'Yİ ALBERTO'NUN SURATINA GEÇİRİYOR!

hq720.jpg

HAYIR! ALBERTO ANİ BİR SUPERKICK! ENZO YERİ ÖPÜYOR! ALBERTO, ENZO'NUN ELİNDEN KELEPÇEYİ ALIYOR!! ENZO'YU KALDIRIYOR VE İPLERE KOYUP DİZİYLE BOĞUYOR! ARDINDAN ENZO'NUN KOLUNU İPLERE KELEPÇELİYOR! ENZO KALKMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT KALKAMIYOR! DİZLERİNİN ÜSTÜNDE! KALKMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT KALKAMIYOR!

FkQBiTG.gif

ALBERTO SAĞLAM BİR SUPERKICK! ENZO HAFİF BAYILIYOR. YERE BİLE DÜŞEMİYOR ÇÜNKÜ KOLUNDA KELEPÇE VAR!

ALBERTO'DAN BİR TANE DAHA!

ARDINDAN BİR TANE DAHA!

VE BİR TANE DAHA! BİR TANE DAHA VURACAKKEN HAKEM ALBERTO'YU TUTUYOR! ENZO İYİCE YERE YIĞILIYOR! FAKAT ALBERTO HAKEMİ ÜSTÜNDEN ÇEKİYOR VE BİR TANE DAHA VURUYOR! HAKEM ALBERTO'YA BAKIYOR VE ARDINDAN ENZO'YA DÖNÜP ENZO'NUN NABZINI KONTROL EDİYOR! HAKEM MAÇI DURDURUYOR! HAKEM MAÇI BİTİRİYOR! KAZANAN TEKNİK NAKAVT İLE ALBERTO DEL RIO OLUYOR!

0da8d8972242de279c5018dbe327ee1e

Kazanan: Alberto Del Rio

İnanılmaz bir galibiyet daha! Alberto haftalardır tüm engellere rağmen ayakta... Şimdi Top-rope'a çıkıyor ve zaferini kutluyor. Seyircilerden kendisine her zaman olduğu gibi yoğun destek geliyor...

tony-dangelo-july-2-a.jpg

Bu Don! Stage'de beliriyor! Keyfi kaçık gibi dursa da yüzünde bunu gizlemeye çalışan bir ifade var. Elindeki mikrofonla direkt konuşmasına başlıyor.

Tony D'Angelo: Congratulazioni Alberto! Congratulazioni! Haftalardır önüne koyduğum engelleri aştın ve kendini biraz olsun kanıtladın... Gerçekten güreşmeyi unutmamışsın. Fakat büyük sınavın bunu kanıtlamak değildi ve büyük sınavın henüz gelmedi. Asıl mevzu Bad Blood'da olacak. Bad Blood'da benim seçeceğim 10 güreşçiye karşı bir Handicap maçında savaşacaksın. PAYBACK vs. Alberto Del Rio... Kulağa çok iyi geliyor.

Tony arka alana dönecekken bir anda duruyor ve kafasını tekrar çeviriyor.

Tony D'Angelo: Ha, bu arada kontratın ortada olacak. (Gülüyor) Kaybedersen kovulursun!

del-rio-mitb.jpg

Tony D'Angelo gidiyor. Alberto sinirli ve şaşkın bir ifadeyle ona bakarken PAYBACK'in sonuna geliyoruz.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟐
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
One Last Last Last Last Time'da biter bu iş bak ben söyleyeyim. Geçen hafta şovun bir bölümünü canlı bir şekilde takip edememiştim, bu şov telafi edeceğim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi