RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟐

PGW: Son Eklenen Parta Git

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Yarın mutlaka bir değerlendirme atarım da ME’de bizim yaptığımız hayvanlık da on numaraymış. Poster de iyi. Artık Gibki de şu hasreti bitirsin.
Ne hasreti moruk ya
j5zynd3.gif

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Değerlendirme konusu bulamadığım için buradan değerlendirme yapacağım.

Maçta Steve'den net bir galibiyet bekliyordum böyle olmamasına rağmen. Ama Goldust'a yapılan flashback çok hoşuma gitti. Aslında Dustin'in oradan nasıl kurtulduğuna dair güzel bir olay örgüsü işlenebilir lakin neden işlenmediğini anlamak da güç değil. İki Wyatt düşmanı eski personalarıyla Bray'e karşı diş geçiremediler bakalım sade halleriyle bunu yapabilecekler mi? Bi Triple Threat görebiliriz; ama artık Gibki şu hasreti bitirsin.

Dominik, kudurtucu tarzı kenara bırakıp dinginlik sahibi birisi gibi, bir bilge gibi konuşmuş. Perry ise kendisine komplo kurulduğunu zanneden Perinçek gibi ara ara yükselse de güzel bir segment olmuş. Dominik güven vermenin yanı sıra ara ara öbür kemere de cash - in dener gibi yapsa sarabilir. Eddie - Benoit tarzı iki ana kemer sahibinin dostluğu da izlenebilir.

Bron, Nemeth'e tek atmış. Tadında ve güzel bir maçtı.

Rizzo, Corino ve Enzo'yu uzun bir süredir görmüyorduk. Hepsini çok güzel bir şekilde göstermişler. Will'in isteği aslında mantıklıydı niye öyle ayak yaptık adama ben de bilmiyom da herkesin her istediğini her zaman veremiyoruz. MJF ile Cena kontratı olaysız bitmiş hiç beklemediğim bir şekilde. Ama olaylı bitse de klişe diye düşünülürdü. Böylesi de güzel olmuş yani. MJF'in iki kemeri tekte savunmaya okey vermesi de onun korkmadığının güzel bir yansıması olmuş.

Patroniko herkesi üst üste koya koya gidiyor. Zengin kayınpeder fakir damat modunda adama her eziyet etmeye çalıştığımız da o da önündeki bütün engelleri aşıyor. Adamın karşısına 10 kişi koyma olayı feci bağırtsa da Patroniko kontratı böyle kolay vermez. Kazanamasa bile kontratı onda kalır. Bizim senaryo daha da ilgi çekici olmaya başladı iki tarafın da etrafında kimse kalmamasına rağmen. Şov güzeldi maalesef kimsenin ayak uyduramaması da üzücü. Ekibin eline emeğine sağlık. Değerlendirme konusu olsa tam puanı çakardık. Seviliyosunuz.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Geç oldu ama güç olmadı. Yoğun bir dönemden geçtim, tekrar aktifim. Elinize sağlık diyor kaldığım yerden devam ediyorum.

Muazzam bir birlik mesajı verilmiş. Bunun artısı, senaryonun gidişatını harlamak. Sami işi sürecek, ama kafaya çantayı yer gibi. Bu bir ihtimal ve Perry ile Dom arasında birliktelik bozulmayacak. uzun soluklu senaryoların hastasıyız.

Bron karakterine hoş geldin diyelim yeni sahibiyle. Önceden kısa bir dominasyonu oldu. Kaldığı yerden devam edecek gibi.

Harika bir yönetim örneği sergilemiş Rizzo. Ospreay de being Ospreay yani. Eğer bir şeylerin son olacağı kesinse en son istek gayet makul abi. Will'e de sözleşme hatırlatması hoş olmuş, benim promoları desteklemiş yalandan...

Geri adım yok abi sabaha kadar savunuruz. Yalnız iki karakterin de promolar muazzam. MJF özelinde söylersem ağzına geleni pat pat koyma işi harika gidiyor. Her şovda bunu fazlasıyla görüyoruz. Cena'ya da tam benim usül geçirmiş, bayıldım.

Del Rio'ya tebrikler. Bu yürüyüşün sonuna fena bir sürpriz göreceğiz gibi hissediyorum. Ha Alberto buradan da güçlenerek çıkacaktır. Arka planda çok uzun soluklu bir hikaye anlatımı var bence ama. Rock ile kesilmeyecek gibi. 10 kişiden sonuncuda fena bir ters köşe gelebilir. Beklemedeyiz.

Elinize sağlık tekrar, artık buradayız.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi