- Konular
- 24
- Beğeni sayısı
- 1,209
- PG Nakit
- 100
- RPG Karakteri
- John Cena
My Time Is Now eşliğinde John Cena'yı girişte görüyoruz. Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Cena gülümseyerek tauntlarını atıyor ve ringe giriyor. Ortamı koklayıp seyirciyi selamladıktan sonra müzik kesiliyor, yandan bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.
John Cena: Bir soygun yapıldığında gerçek hırsızı bulamıyorsanız en çok kimin kazandığına bakın. Ben görebiliyorum, Maxwell Jacob Friedman... (boo geliyor). İzin verin sizi WrestleMania gecesine götüreyim. O gece Swerve'e karşı beklenen bir galibiyet elde ettikten sonra sakin bir şekilde evime döndüm ve sezonun kapanmasıyla birlikte ayaklarımı mutlulukla uzatıp televizyonun karşısına geçtim. Ben artık yaşlı bir adamım, biraz pineklemek benim de hakkım. (gülüyor). Oysa sezonun sonunda gelmem nedeniyle yorgun da değildim, ama yönetim bize uzun bir yaz sürecinin bizi beklediğini söylüyordu. Ben de kendimi buna hazırlamıştım. Ne yazık ki İtalyanlar'ın böyle bir fikri yoktu. Yeni yönetim yeni kararlar aldı. PAYBACK 75'i İtalya'da yapmak için sabırsızlanıyorlardı. Erkenden tüm roster'ı topladılar. Oyun yeniden başlıyordu. Kimilerinin arka alanda isyan ettiğini gördüm, dinlenemeden yeni bir maceraya başlamak istemiyorlardı. Kimileri ise neşeyle bu günün gelmesini bekliyordu. Onlardan biri de Maxwell idi. (boo geliyor). İki ayda iki kemer kazanabilmek PGW tarihinde zorlu bir başarıdır. Üstelik daha önce bunu yapabilmiş tek kişiyi yenerek bunu yapmak üst düzey bir başarıdır. Eğer hakkıyla kazanabilseydi, Maxwell'ı can-ı gönülden tebrik ederdim. Çünkü ben her zaman bu sektörü düşünen bir adamım ve genç güreşçilere ihtiyacımız olduğunu görebiliyorum. Ama Maxwell gibilerine değil! (cheer geliyor.) Eğer bir başarıyı alın teriyle elde etmiyorsanız birilerini karalamak ve/veya kendinizi yoktan yere yüceltmek için bunları kazanmışsınızdır. PGW'ye dair büyük bir karalama kampanyası görüyorum. İtalyanlar şovlara çıkıp baskın bir şekilde bu şirketi yönetmese de PAYBACK Grand Wrestling adını her yerde kullanıyorlar. Bu şirketi kökten değiştirmek demek. Arka alanda kendi güreşçilerini ön plana çıkartarak onlara başarı kazandırıyorlar. Maxwell gibi birisi mesela... Bu adam, adı PGW ile tarihe geçmiş isimleri teker teker karaladı. Önce Dark STG sonra da Will Ospreay... Elbette her maçta bir sebep buldular. Siz yaşananların başka nedenlerden olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat ben buradan baktığımda o olaylardan önce arka planda geçen konuşmaları görebiliyorum. İtalyanlar bu şirketi batırmadan önce bir açıklamaya ihtiyacımız var. Gel buraya MJF! O kemerleri kazanırken nasıl da Prestige'ini kaybettirdiğini bize anlat.
Seyircilerden yoğun cheer var. John Cena girişe dönüyor ve gelen isim...
@Hacken
- Oynadığınız Karakterin Adı
- John Cena