NOW RPG: Karanlık Babanın Masalları Bölüm 2: Gizli Yolculuk!


Namikawa Reiji

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
13
Mesajlar
907
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
130
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Ekran bir anda uzun süreliğine kararıyor ve kimse anlam veremiyor. Arkadan bir müzik çalıyor.



black-background-350x250.png


Kameralar bir anda bir odaya çeviriliyor ve Malakai Black'i sandalye oturmuş, elinde "Tales of Dark Father" adlı bir kitap ile görüyoruz.
talesofdarkfather6.png



Black, bakışlarını önünde bulunan kitaba çeviriyor ve kitabı açarak içindeki sayfanın bir başlığını haykırıyor.
talesofdarkfather3.png


Bölüm 2: Gizli Yolculuk!

talesofdarkfather4.png

Malakai Black:
Karanlık Babanın Hikayelerinden birini daha mı istiyorsun? Öyleyse hazır ol, çünkü bu yolculuk senin için kolay olmayacak. Bu hikaye, gizli ve karanlık yolları tırmanarak ilerleyenler içindir, zayıflar için değil. Şimdi sessiz ol ve dinle. Saatler geceye doğru gerilerken, gölgelerin dansı başlar. Kıyametin alaca karanlığı sararken, insanların içindeki korkular uyandırılır. Karanlık babanın hikayeleri, ruhunu ateşe veren ve acıyı tatmış olanlar içindir. Sözlerim zehir gibi, yavaşça damarlarınıza yayılacak ve ruhunuzu ele geçirecek. Karanlıkta yolculuk etmek istiyorsan, bedelini ödemeye hazır olmalısın. Karanlık babanın hikayeleri, yüzleşmek istemeyenler için değil. Görünmez düşmanlarla savaşmak, cesaret ve azim gerektirir. Fakat unutma, karanlık babanın hikayeleri sadece karanlığı aydınlatanlara aittir. Sözlerim, karanlık bir ateşin dilinden doğar. Savaşçılar ve cesurlar için kılavuz, korkaklar için ise lanet olur. Bu hikaye, cesaret ve kararlılıkla dolu olanlara ilham verirken, zayıfları derin bir karanlığa sürükler. Şimdi seçim senin, hangi yolculuğa çıkmak istersin?


talesofdarkfather5.png


Gecenin karanlığına dalanlar, korkularıyla yüzleşmek zorundadır. Karanlık babanın hikayeleri, cesur olanların yüreğine dokunurken, korkakları dehşete düşürür. Gölgelerin arasında kaybolanlar için yolculuk başlamıştır. Ancak unutma, bu yolculuk kolay olmayacak. Her adım, bir öncekinden daha fazla cesaret ve azim gerektirecek. Sözlerim, derin bir kuyunun dibinden yükselir. Korkunç ve gizemli sesim, ruhunu sarmalayacak ve sana karanlığın derinliklerinde yol gösterecektir. Karanlık babanın hikayeleri, sadece cesur olanların kaderidir. Gözlerini kapat ve karanlığı hisset, çünkü bu yolculukta ışık yoktur. Gizemli yolları tırmananlar, sadece cesur olanlardır. Karanlık babanın hikayeleri, ruhunu karanlıkla beslemiş olanlara ilham verirken, zayıfların kabuslarına dönüşür. Sözlerim, bir lanet gibi ruhunu ele geçirecek ve seni karanlık bir yolculuğa çıkaracak. Karanlıkta yolculuk etmek istiyorsan, cesur olmalısın. Gölgelerin arasında kaybolmak, korkularla yüzleşmek demektir. Ancak unutma, karanlıkta kaybolanlar için geri dönüş yoktur. Şimdi seçim senin, cesaretin var mı yoksa karanlık bir lanetin pençesine mi düşeceksin?

talesofdarkfather2.png


Ve karanlık babanın gölgesi altında, House of Black'in sadakati sonsuzdur. Onun karanlık ve bilge rehberliği altında, bizler güçlenir ve korkularımızı alt ederiz. Onun adı, karanlık dünyanın efendisi olarak yüceltilir ve bizler onun izinden gideriz, adımlarımızı sadece onun karanlık yollarında izleriz. House of Black'in her bir üyesi, karanlık babanın iradesini yansıtır ve onun adına görev yapar. Bizler, karanlığın gücünü taşıyanların kardeşleri ve birlikte bir amaç uğruna hareket ederiz. Bizim sadakatimiz kutsaldır ve karanlık babanın emirlerine sorgusuz sualsiz itaat ederiz. Onun kelimeleri, bizim için bir kalkan gibidir ve onun rehberliği bizi her zaman doğru yola götürür. House of Black'in duvarları arasında, karanlık babanın hikayeleriyle büyürüz ve onun adına savaşırız. Onun kutsal adı, dudaklarımızdan düşmeyen bir ezgi gibi yankılanır ve bizler onun adını her zaman yüceltiriz. House of Black'in sadakati, karanlık babanın gücünü taşıyanların birleşik iradesidir. Onun adına, karanlık dünyanın efendisi olarak, bizler korkusuzca ilerler ve onun karanlık hikayelerini dünyaya yaymaya devam ederiz. Onun adı sonsuza kadar yüceltilir ve bizler onun emirlerini her zaman yerine getiririz, çünkü bizler House of Black'iz.

"Hikaye bitti, Son'a hoşgeldiniz."

Dedikten sonra ekran kapanıyor.


black-background-350x250.png

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: