RPG Gizli İtalyan

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena

q477hpz.jpg

My Time Is Now eşliğinde John Cena'yı girişte görüyoruz. Seyircilerden yoğun cheer geliyor. Cena gülümseyerek tauntlarını atıyor ve ringe giriyor. Ortamı koklayıp seyirciyi selamladıktan sonra müzik kesiliyor, yandan bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

p0vym4z.jpg

John Cena: Bir soygun yapıldığında gerçek hırsızı bulamıyorsanız en çok kimin kazandığına bakın. Ben görebiliyorum, Maxwell Jacob Friedman... (boo geliyor). İzin verin sizi WrestleMania gecesine götüreyim. O gece Swerve'e karşı beklenen bir galibiyet elde ettikten sonra sakin bir şekilde evime döndüm ve sezonun kapanmasıyla birlikte ayaklarımı mutlulukla uzatıp televizyonun karşısına geçtim. Ben artık yaşlı bir adamım, biraz pineklemek benim de hakkım. (gülüyor). Oysa sezonun sonunda gelmem nedeniyle yorgun da değildim, ama yönetim bize uzun bir yaz sürecinin bizi beklediğini söylüyordu. Ben de kendimi buna hazırlamıştım. Ne yazık ki İtalyanlar'ın böyle bir fikri yoktu. Yeni yönetim yeni kararlar aldı. PAYBACK 75'i İtalya'da yapmak için sabırsızlanıyorlardı. Erkenden tüm roster'ı topladılar. Oyun yeniden başlıyordu. Kimilerinin arka alanda isyan ettiğini gördüm, dinlenemeden yeni bir maceraya başlamak istemiyorlardı. Kimileri ise neşeyle bu günün gelmesini bekliyordu. Onlardan biri de Maxwell idi. (boo geliyor). İki ayda iki kemer kazanabilmek PGW tarihinde zorlu bir başarıdır. Üstelik daha önce bunu yapabilmiş tek kişiyi yenerek bunu yapmak üst düzey bir başarıdır. Eğer hakkıyla kazanabilseydi, Maxwell'ı can-ı gönülden tebrik ederdim. Çünkü ben her zaman bu sektörü düşünen bir adamım ve genç güreşçilere ihtiyacımız olduğunu görebiliyorum. Ama Maxwell gibilerine değil! (cheer geliyor.) Eğer bir başarıyı alın teriyle elde etmiyorsanız birilerini karalamak ve/veya kendinizi yoktan yere yüceltmek için bunları kazanmışsınızdır. PGW'ye dair büyük bir karalama kampanyası görüyorum. İtalyanlar şovlara çıkıp baskın bir şekilde bu şirketi yönetmese de PAYBACK Grand Wrestling adını her yerde kullanıyorlar. Bu şirketi kökten değiştirmek demek. Arka alanda kendi güreşçilerini ön plana çıkartarak onlara başarı kazandırıyorlar. Maxwell gibi birisi mesela... Bu adam, adı PGW ile tarihe geçmiş isimleri teker teker karaladı. Önce Dark STG sonra da Will Ospreay... Elbette her maçta bir sebep buldular. Siz yaşananların başka nedenlerden olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat ben buradan baktığımda o olaylardan önce arka planda geçen konuşmaları görebiliyorum. İtalyanlar bu şirketi batırmadan önce bir açıklamaya ihtiyacımız var. Gel buraya MJF! O kemerleri kazanırken nasıl da Prestige'ini kaybettirdiğini bize anlat.

Seyircilerden yoğun cheer var. John Cena girişe dönüyor ve gelen isim...

@Hacken

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Herkesin duymaktan nefret ettiği o müzik çalıyor ve girişte elinde mikrofonuyla MJF görülüyor. Rampadan hızlı adımlarla ilerlerken konuşmaya başlıyor:

Maxwell Jacob Friedman: Müziğimi kesin!

GettyImages-1241139531-scaled.jpg

Rampanın bitişine doğru duruyor. Yuhlamalar bitiyor; Cena’yı ve seyircileri biraz süzdükten sonra devam ediyor:

Maxwell Jacob Friedman: Büyük oyunu görmüşsün John, yine zeka seviyene paralel olarak yaptığın bir çıkarımla karşımıza çıkmışsın... İşte, sen bu yüzden çocukların favori güreşçisisin. Aynı seviyede düşünüp aynı seviyede konuşuyorsunuz. Aslında başka bir faktör daha aklıma geldi. Sen, daima el üstünde tutulan bir adamdın. İlk günden beri her zaman arkanı kolladılar. Bunu çok yetenekli olduğun için mi yaptılar? Kariyeri 5 adet hareketten ibaret olan bir adam için çok olası değil. Evet John, sen seçilmiş kişiydin. Bir projeydin ve bunun hakkını verdin. Artık yaşlı olduğundan ötürü sana böyle teklifler ile gelmediklerinde sağa sola havlayarak dikkatleri bir şekilde üzerine çekmeye çalışıyorsun. Buna alıştık, bence seyirciler de alıştı ancak onları uyandıracak söylemlere ihtiyaç var, benim yaptığım gibi.

Maxwell Jacob Friedman: Dark STG’nin elinden aldığım kemer için bana teşekkür etmelisin John. Yoksa yenileceğini düşündüğün bir savaşa girmeyecektin ve bu kemer için maça çıkmayacaktın. Sonuçta hiçbir şey değişmeyecek. Ama sana cesaret veren şeyi de fark ediyorum; genç bir güreşçinin hata yapabilme ihtimalini göz önünde bulunduruyorsun. Ben, üstüne basarak kariyer inşa ettiğin gençlerden biri değilim John. Sektörü düşünen ve gençlere önem veren bir adammış, S*ktir oradan! Hayatın tepeye çıkmak için kafasını uzatan gençleri ezmekle geçti. Ring içinde ezemediğin zaman da arka taraftan destek aldın. Çünkü ürün sattırıyordun. Aynı şeyi Kurt Angle yapıyor olsaydı, şu an bir fitness salonunda antrenörlükten ileri gidememiş bir kariyerin vardı John. Sen bu sektörün gördüğü en büyük balonsun. Hep öyleydin.

Maxwell Jacob Friedman: Sizle benim aramdaki fark: Ben kötüyüm ve bunu biliyorum. Bile isteye yaptığım hiçbir şeyi inkâr etmiyorum. Siz ise kötülüklerinizi gizleyerek sahte yüzlerinizle, kimliklerinizle insanları etrafınızda toplayıp bütün destekleri almaya çalışıyorsunuz. Destekler benim umurumda değil, ne insanlar ne İtalyanlar ne de ittifaklar. Tek umursadığım şey bu kemerler. Bunları en doğru strateji ile kazandım. Karşıma çıkan herkesin aklına girdim. Her ihtimali hesapladım. Wyatt, Hardy... Zamanlamalarımı bunlara göre yaptım. Bu zaferler sayesinde kendimi fazlasıyla tatmin ettim. Ha, sektöre yaptığım iyiliği görmezden gelmek hata olur. Dark STG maymununu stilinin en tepesindeki adamla baş başa bıraktım. Ospreay’in herhangi bir yerde konuşmasının önüne geçtim. Şimdi bir iyilik daha yapacağım. Maskeyi düşüreceğim, en çok değer verdiğin şeyi elinden alacağım. İlgi manyaklığını doyuramayıp seni de ayrı bir ruhsal çöküntüye sürükleyeceğim John. Your time is DONE!

Ringe çıkıyor gibi yapan MJF, geri geri yürüyerek tekrar rampaya gidiyor. O sırada Cena mikrofonu ağza götürüyor...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi