- Konular
- 27
- Beğeni sayısı
- 769
- PG Nakit
- 165
- RPG Karakteri
- ''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Yarıda bırakmak üzücü oldu, ancak geriye kalan kısmına bir bakalım.. Big E vs. Shaw diye başlayan segmentin ortasında gitmiştim, sonuna bir maç duyurusu hazırlanmış. Zaten yaşanması bekleniyordu Shaw buradaki tek sürpriz elementi diyebiliriz, eğer bu hikaye devam edecekse solo bir düşmanlığa dönüşeceğini düşünüyorum. Shaw vs. Snitsky bile görebiliriz bir anda, bence bu feudun en ilgi çekici kısmı bu. Her yöne çekilebilir. Cody kendini biraz temize çıkarmak istemiş, hala Rhodes edebiyatı. Karşıma gelebilir ikinci kez, hazırız. Goldberg yaş edebiyatı yapmak istiyorsa Daniels 53 yaşında, sadece bilgilendirme. Cody'nin sondaki raconu fenaydı bu arada, Goldberg bunun da altında kalmaz ama bana kalırsa. Enzo bireysel şovunda, takılsın. Cathy'nin Cass'e sorusu yokmuş ama Rowan'ın çok fazla ünlemi varmış görünüşe bakılan. Oyuncular oyunda kalırsa çok fazla potansiyel feud var şovun burasında fark ettiğim şey bu oldu, umarım hikayeler erkenden kesilmez diye telkinlerde bulunuyorum en içten. Main Event cidden fenasal geçmiş yalnız, WALTER'ı tebrik ediyorum. Maçtan alınan keyif bir kenara ben spiker masasından da farklı bir keyif aldım, özellikle Enzo'nun Tuz Biber Stand-Up'tan bahsetmesine koptum awişlkfaw harika. Deniz Göktaş tribünü burada. Maç sonundaki kısımda köprüden önceki son atlayış zaten, herkes son ısınma turunu yapmış. SummerSlam için her şey hazır diyebiliriz..
Diyemedik, o son neydi öyle? İşleri cidden çok karıştırdı yalnız bu. Benim kendi teorim WALTER'ın SummerSlam'deki maçın sonuna kadar gözükmeyip en sonda bombayı patlatma ihtimali üzerine olacak. Meksika plakası da dikkatlerden kaçmadı, Chavo'nun işi olabileceği gibi biri bunun için manipülasyonda da bulunuyor olabilir. Cidden SummerSlam için bütün merak etmenleri tavan (Daniels dahi bilinmeyen bir rakiple mücadele edecek nasılsa), kısaca hazırız.
Canlı takip ettiğim kısım ayrı, banttan okuduğum kısım ayrı keyifliydi. Tamamını canlı takip edebilmeyi isterdim, SummerSlam'e bırakalım bu hevesi. Emeğinize sağlık keyifli bir şovdu.
Diyemedik, o son neydi öyle? İşleri cidden çok karıştırdı yalnız bu. Benim kendi teorim WALTER'ın SummerSlam'deki maçın sonuna kadar gözükmeyip en sonda bombayı patlatma ihtimali üzerine olacak. Meksika plakası da dikkatlerden kaçmadı, Chavo'nun işi olabileceği gibi biri bunun için manipülasyonda da bulunuyor olabilir. Cidden SummerSlam için bütün merak etmenleri tavan (Daniels dahi bilinmeyen bir rakiple mücadele edecek nasılsa), kısaca hazırız.
Canlı takip ettiğim kısım ayrı, banttan okuduğum kısım ayrı keyifliydi. Tamamını canlı takip edebilmeyi isterdim, SummerSlam'e bırakalım bu hevesi. Emeğinize sağlık keyifli bir şovdu.