RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑 "𝘚𝘪𝘺𝘢𝘩 𝘊𝘢𝘥𝘪𝘭𝘭𝘢𝘤"


PGW: Son Eklenen Parta Git

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,482
Beğeni sayısı
767
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Yarıda bırakmak üzücü oldu, ancak geriye kalan kısmına bir bakalım.. Big E vs. Shaw diye başlayan segmentin ortasında gitmiştim, sonuna bir maç duyurusu hazırlanmış. Zaten yaşanması bekleniyordu Shaw buradaki tek sürpriz elementi diyebiliriz, eğer bu hikaye devam edecekse solo bir düşmanlığa dönüşeceğini düşünüyorum. Shaw vs. Snitsky bile görebiliriz bir anda, bence bu feudun en ilgi çekici kısmı bu. Her yöne çekilebilir. Cody kendini biraz temize çıkarmak istemiş, hala Rhodes edebiyatı. Karşıma gelebilir ikinci kez, hazırız. Goldberg yaş edebiyatı yapmak istiyorsa Daniels 53 yaşında, sadece bilgilendirme. Cody'nin sondaki raconu fenaydı bu arada, Goldberg bunun da altında kalmaz ama bana kalırsa. Enzo bireysel şovunda, takılsın. Cathy'nin Cass'e sorusu yokmuş ama Rowan'ın çok fazla ünlemi varmış görünüşe bakılan. Oyuncular oyunda kalırsa çok fazla potansiyel feud var şovun burasında fark ettiğim şey bu oldu, umarım hikayeler erkenden kesilmez diye telkinlerde bulunuyorum en içten. Main Event cidden fenasal geçmiş yalnız, WALTER'ı tebrik ediyorum. Maçtan alınan keyif bir kenara ben spiker masasından da farklı bir keyif aldım, özellikle Enzo'nun Tuz Biber Stand-Up'tan bahsetmesine koptum awişlkfaw harika. Deniz Göktaş tribünü burada. Maç sonundaki kısımda köprüden önceki son atlayış zaten, herkes son ısınma turunu yapmış. SummerSlam için her şey hazır diyebiliriz..

Diyemedik, o son neydi öyle? İşleri cidden çok karıştırdı yalnız bu. Benim kendi teorim WALTER'ın SummerSlam'deki maçın sonuna kadar gözükmeyip en sonda bombayı patlatma ihtimali üzerine olacak. Meksika plakası da dikkatlerden kaçmadı, Chavo'nun işi olabileceği gibi biri bunun için manipülasyonda da bulunuyor olabilir. Cidden SummerSlam için bütün merak etmenleri tavan (Daniels dahi bilinmeyen bir rakiple mücadele edecek nasılsa), kısaca hazırız.

Canlı takip ettiğim kısım ayrı, banttan okuduğum kısım ayrı keyifliydi. Tamamını canlı takip edebilmeyi isterdim, SummerSlam'e bırakalım bu hevesi. Emeğinize sağlık keyifli bir şovdu.
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,634
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Paul Heyman
1
Şovun başını takip etmiştim sonra edemedik, edemediğim kısımlara şimdi bakma fırsatım oldu. Golberg babanın yaşına dair laf söylemiştik de şimdi yeni yeni karaktere ısınmaya başladık gelecekteki yerini ve karakterin senaryodaki gelişimini merak ediyorum artık. Samuel Shaw ve Snitsky ortaklığı patlattı fakat garip bir çekiciliği de var yalan yok. Ana olayı kaçırmak tadımı da kaçırdı yalnız onu diyim, bomba gibi geçmiş. Kaybetmek gram koymadı Doğanıma tebrikler. Rakipler çok sıkıntılı SS'de başa çıkmak zor olacak umarım kazanırız diyelim. Şov için emeklere sağlık, PPV öncesi ağır kaliteli bir şovu geride bıraktık.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ezekiel'ın olaylar neymiş öyle ya, adamı çıldırtmışlar resmen. Daniels'ın promosu çok iyi olmuş, drama işlerinden Cody'e de saplanmış sevdik bunu. Ooo Swagger gelmiş, sağlam kaymış o da. Buraya Hassan'ın damlayacağını tahmin edemeyen yoktur zaten. Hassan yine emperyalizm cart curttan girip drama kasmaya çalışmış, yapma be adam şu işleri... Ooo Swagger sağlam vermiş ağzının payını ve oracıkta kemer maçını da kapmış. Ama kazanamayacağı belliydi zaten, geçen haftaki galibiyetten sonra Daniels'ın en azından orta vadede kemeri kaybetme ihtimalini oldukça düşük buluyorum. Hassan da intikamını iyi almış. @keka tamam KPSS'ye giricen laaaa, mental breakdowna bak ne yordu herif ya. Arçelik no frost buzdolabı sırtlattı resmen. @pontiac bandit ZAYIF'ı da dahil olmuş mentiona, yandığımızın resmidir, bunların sıçtığı yere üç gün girilmez...

Oyyy Shaw, Big E'yi yok etmiş derken Ziggler alenen salça olup maçı olmadık yerde bitirmiş. Ulan zaten herif kazanacaktı her türlü şimdi DQ ile galibiyet yazdırdın ne mantığı vardı ki... Drogba'nın 2 tane tıkladığı JK derbisinde Çarşı'nın sahaya baskın atması gibi bir şey olmuş bu. Oooo Snitsky de damlamış, geçen haftadan sonra beklenen bir hamleydi ama. Snitsky & Shaw duosu sağlam duo, Ziggler'ın da dediği gibi iki SAPIK birbirini bulmuş diyoruz. Goldberg, Cody'e çok ağır girmiş ya. Boomer dede kasa bir adamın da boomer dede gibi ifrit edici konuşması gerekirdi zaten... Cody de daha fazla dayanamamış zaten. İlk gerilimden henüz bir aksiyon çıkmaması ise daha iyi olmuş. Enzo yine boş boş sıkmış ya, yok hak kazanmışmış yok bilmem neymiş. Biz sanki gökten zembille indik maça a, iyi ki 1 maç fazladan yaptı bu da. Oyyyy Rowan baskın basanındır diyerek zıplamış oraya, Cass'i fena mefta etmiş.

Puhahaahahaha maç içinde spikerlerin Enzo ile diyalogları aşırı iyi, Steiner'ın tavşan lafına fena gümledik. Olm bizim maç nolmuş öyle ya, @Caliph ile birbirimizi yemişiz resmen. Güzel de bir galibiyet almışız SS evvelinde, mutlu etti bizi. Ama hemen de zıplamış Enzo dallaması, 2 haftadır ne pressledi ya sinir olduk. Wyatt da gelir tabii durur mu anasını satayım. Oyyyyy şovu 4 kişi birden yerde kalarak kapatmışız, ne harika iş... İyice heyecanlandık bizim maça. @Caliph @Broken Dreams @Sepultura başarılar hepinize beyler, iyi olan kazansın.

Olm şovdan sonra nolmuş lan bize, bildiğin ölmüşüz anasını satayım. Bu halde maça çıkılır mı... Bal gibi çıkılır, beni daha da perçinlediniz şimdi.



Elinize sağlık ekip, SS öncesi olduğu için 1 gün önceye sektirilmesi ve nispeten kısa bir şovla SS öncesi ayak alıştırma işi çok iyi düşünülmüş. Oturduk Summerslam'i bekliyoruz heyecanla.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,662
Beğeni sayısı
798
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şaka maka güzel promo malzemesi çıktı benim segmentten. SS'de olmasakta ilerisi için promoyu salacağız yarın
 

Moxicity

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Ağu 2023
Konular
1
Mesajlar
72
Beğeni sayısı
4
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ara ara şova bakmaya çalıştım fakat belli bir yerden sonra koptum. Şovun sonu oldukça ilgi çekici daha olaylara hakim olmadığımdan ötürü yorum yapamıyorum fakat merakla bekliyor olacağım. Bakalım ben de karakteri aldım merakla diğer şovları bekliyorum.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
984
PG Nakit
325
Zeke'nin olayı bayağı hoşuma gitti. Çarın böyle kullanılması bence gayet iyi. Görünmesini istediğim çarlardan. Daniels bence TV kemerini ana kemerden öteye taşıyacak bir isim. Hatta şu andan itibaren bunun izlenimini veriyor. Benim çar ise beklediğim şekilde Owens ile yüzleşmiş. Bence bu ikili arasında güzel hikayeler gelişecek. Öte yandan SummerSlam'de nasıl bir segment yazılacağını çok merak etmekteyim. Shaw, Snitsky, Ziggler ve Big E cephesinde güzel bir hikaye ile başlanmıştı fakat çok uzun süreli olacağını sanmıyorum. SS'de bence bu iş biter. Cody-Goldberg olayı güzel. Cody'den ümitliyim. Ana kemere yürüyebilecek isimlerden görünüyor. Rowan da hikayesi güzel isimlerden eğer oyuncu daha aktif olursa bence çok potansiyeli var onun da. ME ise yine iyi iş olmuş. Payback, ana olaylarda çok başarılı. Aslında Mayhem'de öyle ama Payback'in ana olayları biraz daha göze batıyor. Elinize sağlık.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: