Vince McMahon Bryan'ı Geri Getirmeye Çalışmış

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

Bryan Danielson, WWE ve Vince McMahon'ın AEW All Out 2021'den günler önce kendisini arayıp onu geri getirebileceklerini düşündüklerini söyledi.

“Gerçekten de sözleşmemi imzalamadan iki veya üç gün önceye kadar beklemiştim. ‘Her zaman plan buydu,’ Tony (Khan) bunu düşünüyor muydu? Aklının bir köşesinde var mıydı? Adam Cole’un o güne kadar imza atmadığını söylemek istiyorum. Belki gelmeyi kabul etti, ama ne olacağını asla bilemezsin. WWE benim henüz imza atmadığımı öğrendiğinde, ‘Yapabileceğimiz bir şey var mı?’ dediler. Ağustos başında Vince (McMahon) ile görüştüm çünkü gidip geliyordum. Ağustos başında Vince’i aradım ve ona, ‘Kararımı verdim. Bunu yapacağım,’ dedim. Bu arada bir kez beni aradı ve ‘Ya sana bunun yerine bunu teklif etsek,’ dedi. Henüz sözleşmemi imzalamamıştım, belki de PPV gününden beş gün önceydi ve beni aradı. Ona, ‘Beyefendi, ben bu konuda zaten anlaştım. Eğer buna geri dönersem, sizin benim için yeterince saygı duyduğunuzu hissediyorum. Beni saygı duyduğunuz şeylerden biri de sözümü tutmamdır,’ dedim. Harika bir konuşmaydı. O da, ‘Kahretsin, haklısın,’ dedi,” diye hatırladı Bryan.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi