RPG Şeytanın Oyunu

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
20 Ağustos 2025
Unknown

Kameralarımız, siyah bir odada açılıyor. Odanın ortasında duran sandalyede oturan MJF’in önünde genişçe bir sehpa var; sehpanın üzerinde ise kırmızı tabanlı bir altlık... İki bölmeden oluşan bu altlığın bir tanesinde Pure Şampiyonluğu’nu görüyoruz. Diğeri ise boş. Ne için boş kaldığıysa oldukça belli. MJF, orayı işaret ederek söze giriyor:

images

Maxwell Jacob Friedman:
Sol tarafta tüm ihtişamı ile duran Pure kemeri, yanına TV kemerini bekliyor. Ve bunun için kısa bir zaman kaldı. Ospreay, kaybetmenin provasını son şovda layığı ile yaptı. Will... Sana kimse adalet vadetmedi. Sen çifte şampiyon olduğunda da, kaybeden bir adama dönüştüğün durumda da düzen böyleydi. Hiçbir zaman bu düzeni sen belirlemedin. Önce Regal’in kuklasıydın, sonra da Rock’ın elinin tersiyle ittirdiği bir et parçası... Aslında her zaman olacak olanı yaşadın. Kafandaki tiyatronun bile başrolü değilsin. Baş kötü olarak belirlediğin ben, oranın da hakimiyim. Sadece daha bunu fark edemedin. Bu kemer, omzundan söküp alacağım diğer kemer gibi ışığını benden alıyor. Parlayan onlar değil, benim. Sektörün geleceği olan ben... Bu yüzden, TV kemerinin de böyle parlamasını izlemek zorunda kalacaksın. evde yayın açarken ya da şovları izlediğin esnada televizyonda adımı en üstte görürken bunu yaşayacaksın. Buna çok az kaldı.

mjf-dynamite-firm-attack-podcast.jpg

İç çeken MJF, bacak bacak üstüne atarak devam ediyor:

Maxwell Jacob Friedman:
Senle benim aramdaki temel fark şu Will: Ben, kötüyüm ve bunun bilincindeyim. Rol yapmıyorum, şeytani yönümü gizlemiyorum. Benim için en önemli şey bu somut başarılar, bunu gizlemiyorum. Sen ise tam tersi, yüzündeki maske ile girdiğin rolü gerçekmiş gibi yaşamaya çalışıyorsun. Çok yanlış... Sen ki kemer taşıma rekorun Alberto El Patron tarafından geçilmesin diye sürekli salladığın ve baş düşman ilan ettiğin Bryan Danielson’ın taşaklarını yalamadın mı? Sen ki fırsat elde etmek için herkese, her yöneticiye ağlamadın mı? Samimiyetsizsin Ospreay, her zaman öyleydin. Gençliğinden mütevellit insanlara verdiğin enerji ve onların yeni bir kahraman arayışı gibi sebeplerden en tepeye oturtuldun. Tercih edildin yani. Yani içinde bulunduğun durumlara sen girmedin, itildin. Gerçekleri görebilen herkes için bir kurbansın. Somut şeylere yönelmiş ancak bunlar için büyük bedeller ödemiş bir kurban. Çünkü gerçek değilsin Ospreay, kendini tanımıyorsun. Bu yüzden elindeki kemeri alıp seni karanlığa gönderdiğimde kendini tanımak için bol bol vaktin olacak. Umuyorum, elini tutan birini bulursun.

Maxwell Jacob Friedman: Son olarak, sinsice yine laf arasında geçirdiğin şeyi gerçekleştirip iki kemerin de ortada bulunduğu bir maç yapacağımızı görmüşsündür. Benim için bunda hiçbir beis yok (sırıtıyor). Yine çabalamadan, bir şey kazanmadan bu kemer için maça çıkacak olman uzun vadede sadece ve sadece sana zarar veriyor. Neyse, elinden oyuncağını alıp seni büyümeye zorladığımda, hayatın koca bir oyundan ibaret olduğunu göreceğini umuyorum. Bir şarlatanın sana yapacağı en önemli iyilik; senin de nasıl bir şarlatan olduğunu tüm dünyaya göstermek olacak. Hazırlan ve bekle, çünkü bu sefer başladığım iş yarım kalmayacak.

(Kameralar kapanır)

Oynadığınız Karakterin Adı
Maxwell Jacob Friedman
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi