RPG Şeytanın Ta Kendisi

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
23.07.2025

Kameralarımız bir depoda açılıyor. Beyaz ışıkla aydınlatılmış bu boş deponun tam ortasında kimsenin oturmadığı beyaz bir sandalye duruyor. Sandalyenin üzerinde Crown yazısı göze çarparken deponun içi bir anda beyaz duman doluyor ve başka hiçbir şey görmüyoruz. Dumanın etkisi geçmeye başladığında fark ediyoruz ki sandalyede biri oturuyor. Duman iyice dağılınca bu kişinin MJF olduğunu görüyoruz. 32 diş sırıtan MJF’in kucağında PGW Pure kemeri duruyor. MJF, gülüşünü bozmadan konuşmaya başlıyor:

Film Star Furniture: The Role Of The Director's Chair - Solopress UK

Maxwell Jacob Friedman: Etkileyici bir giriş yaptım değil mi? (Alaycı bir tonla) Siz, PGW fanları(!) bunu seviyormuş. Dark STG gibi Crazzy Steve’den daha önemli olmayan bir güreşçi bile biraz gücüyle biraz da bu “şov”larıyla size karşı üstünlük kurmuş. Ya Bray, o adeta Tanrı muamelesi görüyor. Bunla hiçbir sorunum yok. Hatta kendisini seviyorum bile diyebilirim. Daha az yorularak kemer kazanmama sebep olduğu için. Hadi ama, biliyorsunuz ki o maçı kazanacaktım. Karşımdaki ucubeyi er ya da geç mağlup edecektim. Bazı şeyleri fazlasıyla göz ardı ediyorsunuz. Çakma şeytan, JD McDonagh’ı bile zihinsel olarak mağlup edemedi. Merak etmeyin, size bütün gerçekleri tek tek hatırlatacağım. Bunu yaparken de kendi “tier list”inizde en üste koyduğunuz balonları patlatacağım.

x1080

Atkısını düzeltiyor ve devam ediyor:

Maxwell Jacob Friedman:
Bu kemer, bir başlangıç. Bu işi sadece kendim için yapıyorum aslında. Dediklerimi başardığımda da siz üçüncü sınıf insanlar ve ikinci sınıf güreşçiler mutsuz uyuyacak. Bu da bana tatmin sağlayacak. Kemerleri ve maçları kazanmak benim yeteneğimde biri için oldukça kolay. Bunu sürekli yapabilirim. Özgüvensiz bunaklar gibi yalancı sakatlık araları vermeye, mental dirayeti sağlayamayarak uyuşturucuyla kafayı bulmaya veya farklı sektörlere geçip küstüm, oynamıyorum diyerek çakallık yapmaya da gerek duymayacağım. Basit bir şekilde gerekli fırsatları değerlendirerek burayı domine edeceğim. İtalyanlarla hiçbir sorunum yok, Bray Wyatt ile hiçbir sorunum yok, Wes Lee ve Del Rio ile de hiçbir sorunum yok; şimdilik. Ben, gerektiğinde iyi, gerektiğinde kötü adamım. Çoğu zaman haksızım, yalancıyım ve bunların hiçbiri sİkimde değil. Ben, burada kazanmak için varım. Bu ve bunun gibi şeylerle kendimi tatmin etmeye devam edeceğim. Sizin ve hayranlık duyduğunuz güreşçilerin tarafımdan yıkılacak umutları, benim mastürbasyon malzemem. Ciddiye alınması gerektiğini düşünen biri var ise, Saturday Night's Main Event’ta karşıma çıksın. Lakin o kişiye ufak bir uyarı; piçliklerle ve adil olmayacak her şeyle karşılaşmaya hazır olsun. Sizin aksinize ben ne olduğumun bilincindeyim. Yüzümü boyamama, ciddi görünmeme ya da deli taklidi yapmama gerek yok. Ben şeytanın ta kendisiyim. Bu ünvanı verdiğiniz kişilerin hepsini unutun, çünkü artık bu tanımı duyduğunuzda aklınıza (yüzünü işaret ederek) bu yüzden (parmağındaki yüzüğü göstererek) ve bu yüzükten başka bir şey gelmeyecek.

(Kameralar kapanır.)

Oynadığınız Karakterin Adı
Maxwell Jacob Friedman
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi