'Ne Zaman, Nerede Olduğu Önemli Değil — Yakın Zamanda O Kemeri Zack'ten Almak İstiyorum.'

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
img_18620c032bcd696fc3f809083b4a8510124940.jpg

New Japan Pro-Wrestling'in, G1 Climax galibi Konosuke Takeshita (30), IWGP World Heavyweight şampiyonu Zack Sabre Jr. (38)’dan Championship’i almak için hırslı bir çıkış yaptı. Konosuke Takeshita, 17’sinde Ariake Arena’daki şovda EVIL ile yaptığı finali kazanarak zafere ulaştı. Çetin mücadeleden bir gece sonra düzenlenen basın toplantısında ilk dile getirdiği şey, gelecek yılki G1’e dair hedefleriydi.

"Bu G1’i kazanmış olmam, yani profesyonel güreş dünyasında en güçlü koltuğu elde etmiş olmam demek. Yani bundan sonra çıkacağım her maçta, 'G1 Climax’i kazanmış Takeshita' ibaresi yanımda gelecek. Kazandım madem, daha da güçlü olmam gerek. Daha güçlü kalmaya devam edip, sonra gelecek yılki G1’i karşılayacağım. Bu çok basit." diyerek şimdiden savaş moduna geçti.

Ayrıca sözlerini sürdürerek, gelecek yıl 4 Ocak’taki Tokyo Dome şovuna doğru yıl bitmeden en üst seviye Championship’i ele geçirme arzusunu dile getirdi. Mevcut şampiyon Zack Sabre Jr., 24’ünde İngiltere, Londra’da düzenlenecek All Elite Wrestling ortak etkinliği Forbidden Door'da Nigel McGuinness’e karşı ilk savunmasını yapmaya hazırlanıyor. "Rakibin kim olduğu fark etmez, ne zaman ya da nerede olduğu da önemli değil" derken, "Bir sonraki title match’te de Zack’in kemeri korumasını isterim. Çünkü içtenliğim şu ki, yakın zamanda IWGP kemerini Zack’ten almak istiyorum. Çünkü Zack’in en güçlü olduğunu düşünüyorum. Ve '4 Ocak' sahnesinde şampiyon olarak durmak istiyorum." diye dile getirdi.

Konosuke Takeshita, Zack Sabre Jr.'a G1 resmi maçında (30 Temmuz – Osaka) yenilmiş olsa da, yarı finalde (16 Ağustos – Ariake) rövanşı aldı. Şampiyonun gücüne dair iki karşılaşmadan sonra hissettiklerini şöyle dile getirdi: "Zack’in yalnızca kendisine özgü bir stili olması, onun en büyük gücü. Ben de her zaman öyle bir şey arıyorum. İşte öyle bir kişiliğe sahip, tek bir yolu en uç noktaya kadar götürmüş bir şampiyonla savaşmak istiyorum." dedi ve yumruğunu sıktı.

Tarihte ilk kez New Japan Pro-Wrestling, DDT Pro-Wrestling ve ABD'den All Elite Wrestling'e aynı anda bağlı bir güreşçi olarak, eşi benzeri olmayan bir G1 galibi oldu. Kendi konumu hakkında şunları söyledi: "(New Japan Pro-Wrestling'e) Bağlıyım ama dışarıdan gelen bir yabancı olarak görülmemde de sakınca yok, bence öyle olursa daha da ilginç olur. Altyapıdan gelen güreşçiler 'Sen New Japan’in dojosunda squat yapmadın, şınav çekmedin' diye düşünebilirler, bunda sorun yok. Ama ben de onların yapmadığı deneyimleri yaşadım. Benim de benim gururum var, altyapıdan yetişenlerin de kendi gururu var. Eğer bunları savaşın içinde eritip ortaya koyabilirsek, bu benim için büyük bir tatmin olur." diyerek gülümsedi.

Kaynak

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
G1 kazananı title shotunu Wkda almalı. Kaç yıllık geleneği bozmaya gerek yok bence.
Geçen sene bir, bu sene iki. Ben de G1 Climax kazananının Title Shot’ını Wrestle Kingdom’da almasından, kullanmasından yanayım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi