UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu | Panathinaikos - Samsunspor

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Yalnız Samsun hiç fena top oynamıyor, özellikte tribünlerin bu kadar baskın olduğu bir maçı böyle bitirirlerse evlerinde ibreyi tersine çevirebilirler.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Üst üste kalede görülen pozisyonlar, direkler ve sonrasında gelen gol. Gol geliyorum dedi adeta, topu kaleden uzaklaştırmak, bu baskıdan uzaklaşmak lazımdı. Sağlık olsun. Skor 1-1.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Bu Pana Shaktar'ı nasıl elemiş Arda Turan için berbat iş. Emreyle Zeki müthiş ortalar kestiler. Panalılar da Süper Lig dozunu fazla almış Samsun yanlarında Avrupa takımı gibi kaldı.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Rakibin yoğun baskı yaptığı anlarda Samsunspor dayanaksız kaldı diyebilirim. Ama uzun yıllar sonra Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımın, tribündeki 24.000 kişi önünde böyle bir duruma düşmesini anlayabiliyorum. İki gol de duran top organizasyonlarından geldi ve Samsunspor bu anlamda hiç güzel bir görüntü vermedi. Her şeye rağmen oyun anlayışından ödün vermeyen temsilcimizin, Panathinaikos'un karşılarında yenilmez olmadıklarını başta kendilerinin anladıklarını, sonra da herkese gösterdiğine inanıyorum. Bence skor üretme, şut üretme anlamında iyi olmamalarına rağmen; oyunun içerisinde gayet iyidiler. Türkiye'de oynanacak maça sıcak gözle bakıyorum, Samsunspor yoluna UEFA Avrupa Ligi ile devam edecektir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi