FM 26 Yenilikler & Çıkarılanlar

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
GyToEHhWkAU_QE4

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Gelen yeniliklerin hiçbiri iyi değil. Oyun motoru bi ihtimal bakacaz. Giden özellikler niye gidiyor onu da anlamış değilim. Gelen kutusu nası gidebiliyo oyundaki en önemli şey bu ayrıca aldığım forvetin kaç kilo olduğunu niye göremeyecem ben? Bide kadın futbolu hangi arzın talebi hiçkimse bir kere bile kadın futbolu kariyeri yapmayacak. Nerde aptal aptal iş var bayrak sallayarak koşan bi ekip var ortada. Hiçbir zaman fm'nin yeni çıkaracağı bi oyuna hypelanmadığım için kendimle gurur duydum tekrar. Oyun ya bi önceki sene ile aynı oluyor ya da daha kötüsünü yapıyorlar. İleri adım attığı en baba 1 2 tane oyun var onun dışında serideki bütün oyunların ilerleyişi vasat. Aynı örnekte görüldüğü gibi. Hypelanmasakta çıktığı an indiriyoruz o da sektördeki rekabetsizliğin bize yaşattırdığı çaresizliktir maalesef.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Oyunculara seslenme kullanmıyorduk zaten. Sosyal medya işlevsiz. Gelen kutusunu kaldırmak bir insanın damarlarını sökmek gibi olur ama nasıl olacak anlamadım orayı? Bayağı bir konfor kaçıracağı belli. Alışırsak iyidir. Oyuncu kilosunu niye kaldırıyorlar? Sjw kokusu alıyorum. Karı futbolunun adapte edildiği oyunla denk gelmesi? Oyun motoru en önemlisi. Bekliyoruz. Maç günü atmosferi vakit kaybettirecek tarzda bir şey değildir umarım transferin son günü zımbırtısı gibi. Karı futbolunu zorla seçilemez kılacaklar gibi de bir bok kokusu alıyorum. İnşallah öyle olmaz.

slade

unbesiegt
Konular
7
Beğeni sayısı
79
PG Nakit
500
Favori Güreşçi
Kevin Nash
Gelen kutusu ne diye kalktı acaba. Unity dışında yeni gelişmeler de beni alakadar etmiyor. Neyse yine de alacağız kaç senederi 24 oynaya oynaya sıkmıştı.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Oyunculara seslenme kullanmıyorduk zaten. Sosyal medya işlevsiz. Gelen kutusunu kaldırmak bir insanın damarlarını sökmek gibi olur ama nasıl olacak anlamadım orayı? Bayağı bir konfor kaçıracağı belli. Alışırsak iyidir. Oyuncu kilosunu niye kaldırıyorlar? Sjw kokusu alıyorum. Karı futbolunun adapte edildiği oyunla denk gelmesi? Oyun motoru en önemlisi. Bekliyoruz. Maç günü atmosferi vakit kaybettirecek tarzda bir şey değildir umarım transferin son günü zımbırtısı gibi. Karı futbolunu zorla seçilemez kılacaklar gibi de bir bok kokusu alıyorum. İnşallah öyle olmaz.
Kilo kaldırmak nedir cidden ya? İngiltere köy ligleri var, oyuncu kilosu yok. Realite ayarınıza balıklara atlayayım. Kadın futbolu eklenti olarak indirilmesi gerekiyordu. İsteyen indirsin isteyen indirmesin demeye bir götleri yememiş demek ki.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi