Avrupa’da LGBT Haklarına Önem Veren Ülkeler Arasında Sondan İkinciyiz

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
İlk defa bu konuda ki ciddi görüşümü belirteyim; kim kimle nerede ne yaşıyorsa beni ilgilendirmez, fakat ben LGBT oluşumunu desteklemiyorum, ama bu nefret beslediğim anlamına gelmiyor tabi ki, sadece desteklemiyorum yani gidipte sataşmam sen şöylesin böylesin diye. Ama çıkıp sokakta yürüyüş yapıp Kürdistan bayrağı falan açan tiplere gram saygım yok. Böyle sesimizi duyuracağız falan ayağına saçma sapan işlere girenlere saygım yok. Onun haricinde kendi halinde takılan kişiler de beni ilgilendirmez.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,986
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ama çıkıp sokakta yürüyüş yapıp Kürdistan bayrağı falan açan tiplere gram saygım yok.
Bunu zaten LGBTI+ com. yapmıyor. Bu tür eylemlerin içine dışarıdan sızıyorlar. Ben kendim bu kominite içindeyim. En yakın arkadaşlarımdan birisi pan. İki tane bi arkadaşım var. Gay tanıdığım var. Hatta bir dönem trans bir arkadaşım da olmuştu. Kimse kürdistan demiyor. Terör oluşumları bu eylemlerin içine sızıyor.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Bunu zaten LGBTI+ com. yapmıyor. Bu tür eylemlerin içine dışarıdan sızıyorlar. Ben kendim bu kominite içindeyim. En yakın arkadaşlarımdan birisi pan. İki tane bi arkadaşım var. Gay tanıdığım var. Hatta bir dönem trans bir arkadaşım da olmuştu. Kimse kürdistan demiyor. Terör oluşumları bu eylemlerin içine sızıyor.
Doğrudur öyledir bir şey diyemem, kendi görüşüm zaten üstte belirttim. Kimin neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığıyla pek ilgilenmiyorum ha destek verip vermediğimi soranlara da vermediğimi söylüyorum. Ucu bana zarar vermeyen şeyler pekte oramda olmaz açıkçası.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,014
PG Nakit
330
Şaka bir yana yorumlar baya komedi ya. "LGBT" adı altında çocuklara bulaşılmasını ve ya daha ütopik şeylerin yapılmasını/istenmesine sonuna kadar karşıyım fakat abi ovünülecek bir şey değil bu. Kimin elin kimin cebinde tabirini kullanalım kabaca bu kimseyi ilgilendirmez

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İlk defa bu konuda ki ciddi görüşümü belirteyim; kim kimle nerede ne yaşıyorsa beni ilgilendirmez, fakat ben LGBT oluşumunu desteklemiyorum, ama bu nefret beslediğim anlamına gelmiyor tabi ki, sadece desteklemiyorum yani gidipte sataşmam sen şöylesin böylesin diye. Ama çıkıp sokakta yürüyüş yapıp Kürdistan bayrağı falan açan tiplere gram saygım yok. Böyle sesimizi duyuracağız falan ayağına saçma sapan işlere girenlere saygım yok. Onun haricinde kendi halinde takılan kişiler de beni ilgilendirmez.
O eyleme katılanların çoğunun amacı halkı kışkırtmak ve iltica için done toplamak. Polisin bunlara karşı koyma şekli ve sosyal medyada yapılan linçler sayesinde iltica başvurusu yapıp güzel bir ülkeye kapak atabiliyorlar. Bir nevi homofobiklerin sayesinde kendilerine güzel bir gelecek kuruyorlar. Ülkede binlerce belki milyon tane LGBT bireyi var. Bir grubun toplanıp yaptığı eylemlerin bunca insana mal edilmesini kesmek gerekiyor önce.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: