Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off Yarı Final | Türkiye - Romanya

Finale Hangi Takım Yükselir?

• Türkiye

Oy: 2 100.0%
  • Romanya

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

20200801232548%21TFF_logo.png
Romanya_futbol_tak%C4%B1m%C4%B1.png

🗓️ 26 Mart 2026, Perşembe
🕗 20:00
🏟️ Tüpraş Stadyumu
🧭 François Letexier
📺 TV8

PG Nakit Ödüllü Skor Tahmin Yarışması | TÜR-ROU

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Bence bu maçta en kritik şey ilk dakikalar olacak. Romanya’nın başında Lucescu varken zaten ne oynayacakları az çok belli. Kapanan, oyunu yavaşlatan ve fırsat bulursa tek golle işi bitirmeye çalışan bir yapı. O yüzden Türkiye’nin burada kontrollü oynaması yerine maça direkt tempolu girip erken gol araması gerekiyor. Erken gol gelirse onların planı bozulur. Esas olan da gol yerine goller arayıp, bulmak gerekli zaten.

Bir de işin sertlik tarafı var, Lucescu takımlarını biliyoruz; maç kopmazsa oyun çirkinleşebilir. Bu yüzden eğer skor 2-0 gibi bir noktaya gelirse hem maçı hem turu garantiye alıp kilit oyuncuları korumak mantıklı olur. Oyundan almaj lazım yumurtayı kapıya getirmeden. "Tur bana yar olmadı, ayakları ellerine vereyim" diyip potansiyel bir Haziran öncesi fire/ler vermeyelim mazallah. Bunak munak ama bizi en iyi bilenlerden ve açıkçası sevmeyenlerden.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Başıma bir şey gelmeyecekse oynadığımız oyunu beğendim ben. Tabii böyle gözükmesinde Ferdi-Kenan kanadının muazzam işleri ve Arda’nın klasiklerinden birini ortaya koymasının da büyük etkisi var. Ama genel olarak takımın sahaya dizilişi ve neyi nerede yapması gerektiğini hissettirmesi hoşuma gitti. Görece iyi geçen bir Euro’dan ve Uluslar Ligi’nde yükselmemizin de sonunda artık takımda güzel bir uyum yakalanmış durumda gibi. Bugün bizi olması gerekenden kötü gösteren de final paslarını bir şekilde ulaştıramamak ve yine finalde hatalı kararlar vermekti. Zaten birinde doğru yapınca asistiyle, pası alışıyla, bitirişiyle ne kadar güzel bir gol olduğunu gördük. Eh Lucescu’nun bize iyi çalışması beklenen bir şeydi, nitekim öyle de yapmış ve en tehlikeli silahlarımız olan kanat bölgelerine yönelik muazzam bir pres şeması çizmiş; böyle bir faktör de olunca elle tutulur gol pozisyonuna girmemiz iyiden iyiye güçleşti. Her bir parçası kusursuza yakın olan takımın santrafor gibi kritik bir eksiğe sahip olması da bizim bahtsızlığımız. Bugün Kerem 1-2 aksiyon dışında pek bir varlık gösteremedi ama diyecek bir şey de yok, aşina olmadığı bir mevkide verebileceğinin en iyisini verdi Kerem bence. Ne olursa olsun oraya elimizde Deniz Gül gibi bir seçenek varken onu monte etmek gerekiyor. Porto’da da fena süre almıyor çocuk, Samu Omorodion’un sakatlığı kesinlikle en çok Deniz’e yaradı; sezonun kalanında da mutlaka süre alıp maç tecrübesi kazanacaktır. Dünya Kupası’na gidebildiğimiz senaryoda Deniz’in fazlaca süre alması gerektiğini düşünüyorum, hatta bugün de oyuna alınmalıydı bence.

Bugün Barış’ı beğenmedim, genel olarak etkisizdi. Bir de abi Montella’nın şu Samet evlatçılığından vazgeçmesi lazım. Savunmamızın en rahat maçlarından biriydi bu maç, o rahatlıkta bile yürekleri ağza getirecek 1-2 hareket yapmayı başardı yani. Gerçekten evlerden ırak. Merih var, artık Ozan da var yani hiç gerek yok bu herifin süre almasına. Rakibimiz de Kosova oldu, bize göre tek avantajları bir santraforları var ve o da Vedat Muriqi yani boru değil. Vedat’a dikkat edersek, bugünkü oyunumuza final kararlarında doğru farkındalıkları eklersek rahat rahat Dünya Kupası’na kendimizi atacağımıza inanıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi