- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Tony Khan, şu anda All Elite Wrestling ile ilgili en büyük yanlış anlamayı, All Elite Wrestling'deki hikayeler hakkında konuşuyor. All Elite Wrestling ile ilgili tartışma konularından biri her zaman ring içindeki hikaye anlatımı olmuştur; şirketin eleştirmenleri, All Elite Wrestling'in diğer güreş organizasyonlarıyla aynı şekilde hikayelere sahip olmadığını iddia eder. Ancak Tony Khan, bunun bir "yanlışlık" olduğunu düşünüyor. The Superstar Crossover’da konuşan Tony Khan’a, All Elite Wrestling ile ilgili en büyük yanlış anlamanın ne olduğunu düşündüğü soruldu ve Tony Khan, All Elite Wrestling'deki hikayeler etrafındaki bu anlatıdan bahsetti.
"Bence AEW’deki hikayeler her zamanki kadar güçlü. Güreş insanları, AEW’nun harika olduğunu söyleyecektir. Bence pek çok kişi, aksiyonun ve güreşin, atletik aksiyonun kesinlikle muhteşem olduğunu kabul eder. Buna herkes katılıyor. Ayrıca, eğer son zamanlarda şovu izlemediyseniz ya da sadece yanlış bir anlatıyı dinliyorsanız, buna katılıp katılmadığınızı bana dürüstçe söyleyebilirsin Josh, bence AEW’deki hikayeler bu yıl harika oldu ve biz uzun süredir AEW’deki bazı harika hikayeler hakkında konuşuyoruz. Sen bile, Jon Moxley’nin World Championship reign’inin etrafındaki bazı hikaye anlatımlarını ne kadar harika bulduğunu söyledin. İnsanlar bu yönünü bile sorguluyor ama bence bu doğru olduğu kanıtlandı. Ama kesinlikle, onları sevseniz de sevmeseniz de, kimse AEW’de çok fazla hikaye anlatımı olduğunu inkâr edemez. Bence bu harika ve gerçekten buna dikkat eden pek çok hayran bunun müthiş olduğunu düşünüyor. Ama şu insanlar var… Buna katılıyor musun bilmiyorum. AEW’de hikayelerin eksik olduğunu söyleyen insanlar var ve ben buna katılmıyorum, bunun doğru olmadığını düşünüyorum, bunun sadece yanlış bir anlamanın değil, insanların yaydığı bir yalanın da olduğunu düşünüyorum."
Kaynak