Süper Lig 2. Hafta | Göztepe - Fenerbahçe

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Kerem'le 1 ay oyalandın oyalandığın adam da adam olsa. Adam eksilten bir tane kanadın yok şişirme ortalarla skor yapmaya çalışıyorsun. Topu ileri götüren orta saha da alamadın hala. Mourinho'da Göztepe'den korkup forvet çıkarıyor vasıfsız İrfan'la Oğuz'u alıyor falan.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Şunu da yazayım beni tanımayan bile nasıl bir galatasaraylı olduğumu bilir az çok abi biraz top oynayın şu ahrazsaraylılar sussun kendi tuttuğum takımın taraftarlarından iğrenmeye başlıyorum

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Mou gece yastığa kafasını Talisca atsaydı kazanacaktık diye koyar. Taş gibi gelen Semedo'yu 2. maçtan sıfırlamayı nasıl becerdin sen onu anlatsana bi ya.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Cenk'in hakkıydı penaltı yoktan var etti baya da gri bir pozisyondu penaltı vermese neden vermedin demezdim yani, Feyenoord maçı 3 dakikada nefes nefese kalma işi, bu maç yine aynı, penaltı kaçtı hadi dönen topa ayağı bile kaldıramıyor. Talisca, Diego Carlos'dan da büyük bir transfer kazığı malesef, bu adamı yedek bırakınca da nasıl sızlanacak göreceğiz, bu adamı almakta direnen sayın Acun Ilıcalı, Hull'a götürse keşke bu adamı.

Hoca hala aynı hoca, bu adam bu ligin dinamiklerine uygun top oynayamaz, avrupa maçlarından sonra herkes över, haftasonu yine SAÇ çıkar abi bu adam bu der, bu döngüden devam. Rezillik ya.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi