Eric Bischoff: ''Punk Klas Adammış''

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk

Eric Bischoff, WWE'nin Hulk Hogan'ın ölümünün anısına gerçekleştirdiği RAW şovunda denk gelip tanıştığı ve sohbet etme şansını bulduğu Punk hakkında güzel sözler sarf etmiş.

Eric Bischoff: ''Klas adam. Onunla ilk kez geçen anma için gerçekleşen RAW'da tanıştım ve bir kaç sohbet etme şansı buldum. Şöyle söyleyeyim, yüzde yüz klas adam. Onunla konuşabilme şansını bulduğum için mutluyum.

Sadece benim ona ne söylediğimi söyleyebilirim. 'Adamım, seninle tanışmak bir zevkti. Bazı aptalca şeyler söylemiştim. Şunu bilmeni isterim ki seninle tanışma şansına ulaştığım için mutluyum.' bu benim söylediğim şeydi ona. Dediklerimle ne yapmak istiyorsa yapabilir. Reaksiyonu, yaklaşımı, dürüstlüğü... Bunlar beni CM Punk fanı yaptı. Çok dürüst biri.''​

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Herkes adam olup babaya biat edecek. Biz bile doğru yolu bulduk yıllar sonra. Babaya hate olunmaz ok.

Yalnız WWe ayrılması lazım. Dünyanın en kötü şirketi. Sapık mekanı.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
CM Punk AEW'dayken Kevin Nash onun hakkında bir ton kötü laf söylemişti. Punk WWE'ye dönünce "gündem olmak için yaptım" demişti. Şimdi Bischoff da aynı şekil kıvırıyor şirket değiştirdi diye. Nedense hiç kimse eleştirmiyor WWE'nin buruşuk ağız organlarını.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi