Köşe Yazısı | Önizleme: Summerslam 2023


Yazan: Doğan "Beast Incarnate" Yavuzer

Yaz aylarının WrestleMania'sı, WWE'nin belki de konsept-uyum bakımından en hoşuma giden PPV'si Summerslam geldi çattı. Şova 4 gün kaldı ve %99 ihtimalle şovun maç kartı halihazırda açıklanan 8 maçtan ibaret olacak. Gelin bu maçlarda olabilecekleri, şovun havasını hep birlikte mercek altına alalım.

20230728_SSlam_Match_BattleRoyal_FC_Date--a66b2fe60637301b06c3fc166b89c911.jpg


Summerslam Battle Royal

Yani bu maça henüz bir isim de açıklanmadığı için üzerine konuşulabilecek pek bir şey de yok gibi. Kaldı ki bu tip battle royallerin üzerine konuşulacak bir şey de bulunamaz genellikle. Ama bu maçın karta eklenmesinin iki amacı olduğu açık. Birisi Slim Jim ile yapılan reklam anlaşmanın hakkını verip bu markanın sponsorluğunda bir maça Summerslam'e yer vermek, diğeri de maç kart planına yerleştirilemeyen ve gün geçtikçe yıldızı iyiden iyiye parlayan LA Knight'a bir Summerslam anı yaşatmak. Yani bu maçı LA Knight kazanacak gibi görünüyor, aslında LA Knight'ın ayrı bir segmentinin olacağı konuşuluyordu ama WWE'nin nedense LA Knight konusunda şimdilik o kadar da özenli davranacağını düşünmüyorum. Beni şaşırtırlarsa ne ala tabii ki ama ben bu battle royalin en azından LA Knight momentını da araya sokmak için yapıldığı görüşündeyim.

Tahmin: LA Knight kazanır.

20230724_SSlam_Match_LoganRiccochet_FC_Date--c23e2670dde5385484af94c82bb902ef.jpg


Logan Paul vs. Ricochet

Sizi bilmem ama ben Logan Paul'un performansından genel olarak gayet memnun kalanlardanım WWE özelinde. Segmentlerdeki performansları olsun, ring içinde sergilediği işler olsun hiç sırıtmıyor bence yani. Hadi segmentlerde zaten ekranlara alışkın bir adam olduğundan sırıtmasın bir zahmet ama buradaki ilk maçından beri ringde sırıtmaması bence değerli bir şey. WWE'nin böyle bir şirket olduğu ayan beyan ortada, şirketin politikaları ve gelir sağlamak için nelerin peşinden gitmeyi hedeflediği belli. O yüzden bu tarz influencer devşirmesi isimleri izlemeye katlanmak zorunda WWE takibi yapan arkadaşlar, bunu kabullenmek gerekiyor yani. Kaldı ki bu tip her isim Logan Paul gibi olacaksa ben asla karşı gelmem bu politikaya. Ricochet konusunda ise sanırım AJ Styles ile 2019'daki feudu haricinde ilk defa bu kadar göze batan, en azından orta potada bir feudda izliyoruz kendisini. Ring içindeki tarzının bana pek hitap ettiğini ve o yüzden pek sevdiğimi söyleyemem ama uzun zamandır ana kadroda ve kendisine verilen görevi her seferinde yerine getiren bir isim Ricochet, iş ahlakı bakımından beğendiğim bir isim. O yüzden böyle bir feudu hak ediyordu bence, ama kazanamayacağı da açık. Ki son 2 tekli maçından ve MITB'den de yenilgiyle ayrılan Logan Paul'a artık bu şovda bir mağlubiyet yazacaklarını kesinlikle düşünmüyorum. Logan Paul'un da çevikliği, Ricochet'nin de tarzını hesaba katarsak hafiften spotfest izleyeceğimiz, seyirciyi şenlendirip şova dahil etmek için açılış kartında kullanılacak bir maç olacaktır.

Tahmin: Logan Paul kazanır.

20230717_SSlam_Match_RondaShayna_FC_date--7424a3f869e381b3fd117dbc4eeabe34.jpg


MMA Rules - Ronda Rousey vs. Shayna Baszler

İkilinin takım olup şampiyonluğa gittikleri süreçten beri günün sonunda gelinecek raddenin bu olduğu hayli belliydi zaten. Hatta Ronda ve Shayna'nın WWE'ye adım attığı ilk günden beri yapılacağı gün gibi belliydi bu maçın. İki ismin de WWE'nin de uzun süredir sergilemeyi niyetlendiği bir eşleşme Ronda vs. Shayna. Doğrusunu söylemek gerekirse bu maç bende pek de büyük heyecanlar uyandırmıyor, ki 2-3 hafta önceki RAW şovundaki berbat brawlları heyecanımı iyiden iyiye sıfırladı. MMA Rules tarzı bir türün eklenmesi kesinlikle şarttı zaten bu maça can suyu olması adına ve nitekim WWE bu hamleyi yapmaktan çekinmedi. Ama MMA Rules'dan ne anlamamız gerektiğini işin açıkçası ben pek çözemedim, maçın MMA usulü çelik kafeste gerçekleşmesi tarzında bir şey geldi benim aklıma ilk aşamada ama WWE eğer şova kadar bilgilendirme yapmazsa neler olup biteceğini maç anında öğreneceğiz gibi görünüyor. Maçın galibi hakkında ise Ronda Rousey hakkında WWE'den ayrılacağına dair söylentiler çıkmıştı, sonrasında bunlar yalanlandı gibi oldu ama bilemiyorum. Ronda'nın bundan sonrası için WWE'deki geleceğini bayağı puslu görüyorum, bu feudun bitmesi ve şirkette kalması halinde neler yapar hiçbir fikrim yok. Shayna Baszler ise WWE'nin her zaman kullanmayı isteyeceğini, bunu planlamaktan keyif alacağı bir isim bence. Feudun sonrasında devam edip etmeyeceğini henüz kestiremediğimden ötürü bir tahmin yapmak da güç ama iki ismin şu anki statüsüne göre bir tahmin yürütmek gerekirse Shayna Baszler ihtimaline daha yakınım ben. Bu galibiyetle beraber kendisini yavaştan kemer potasına da atacağını düşünüyorum hatta, oy yüzden yakınım biraz da Shayna galibiyetine.

Tahmin: Shayna Baszler kazanır.

20230724_SSlam_Match_GuntherDrew_FC_Date--8cce470137a2f9b07f153f5631e7df17.jpg


Kıtalararası Şampiyonluğu - GUNTHER vs. Drew McIntyre

Güreş takibini azalttığım 2 senelik sürece dair en üzüldüğüm şey GUNTHER'in IC saltanatını kaçırmak oldu, tabii telafi etmeye çalışacağım ama canlı canlı izlemek kadar keyifli olmayacak elbette. GUNTHER, WWE'ye geldiği günden bu yana özellikle fizik açısından çok büyük bir gelişme kat etti. Ana kadrodaki vücudu ile NXT'deki vücudu arasında dahi inanılmaz bir fark var. İş ahlakını ve bu spora olan sevgisini de fazlasıyla takdir ettiğim bir isim. The Miz hegemonyasının bitişinin ardından deyim yerindeyse fetret devrine giren ve izleyenler için hiçbir anlam ifade etmeyen Kıtalararası Şampiyonluğu'nu eski seviyesine getiren, inanılmaz bir saltanat yürüttü şu ana kadar GUNTHER. Öyle ki, Drew McIntyre gibi bir adamın bu kemer için meydan okumasını yadırgamıyor bile hiç kimse. Ama GUNTHER'in artık bu potada miadını doldurduğuna inanıyorum, ki WWE de aynı şekilde düşünüyor bence ve artık Drew McIntyre gibi dişli, kağıt üzerinde GUNTHER'i yenebileceğine inanılan, yense gerçekçilikten uzak olmayacak bir ismi çıkardılar karşısına. Drew McIntyre penceresinde ise ortalık bir süredir karışıktı, MITB'de geri dönene kadar WWE ile kontrat konusunda anlaşamadığına ve şirketten ayrılacağına dair spekülasyonlar iyiden iyiye artmıştı. Ama görünen o ki WWE ile McIntyre arasındaki bu soğuk rüzgarlar dinmiş. Eğer dinmemiş olsaydı WWE, bu statüde bir adamı kim olursa olsun Summerslam'de kemer maçına hayatta sokmazdı. McIntyre'ın ayrılık haberlerinin arttığı dönemde haliyle kendisinin adı AEW ile yazılıp çizilmişti ciddi manada. WWE bu tarz spekülasyonlara mesajlar vermeyi sever, "bu adamın tapusu bizde" diyerek McIntyre'a kemeri vereceklerini düşünüyorum. GUNTHER'in ise artık üst potalara yükseleceğinin ilanı olacaktır bu yenilgi, ha bir ihtimal feud biraz daha sürebilir ama sürmesi bence GUNTHER'e zarar verecektir. Umarım bu topa girmezler.

Tahmin: Drew McIntyre kazanır.

20230714_SSlam_Match_AsukaBiancaChar_FC_Date--f2f0ace3870a1e5adc40591c2106526f.jpg


WWE Kadınlar Şampiyonluğu - Asuka vs. Bianca Belair vs. Charlotte Flair

WWE'deki en büyük zaafiyet, kadınlar divizyonunun birbirini tekrar etmesi. Yıllardır bu potalardaki isimler asla değişmiyor ne yazık ki. En az 5 senedir güreşi takip etmeyen bir izleyici bir süre sonra bu divizyonu açıp baktığında "yine mi aynı isimler yahu" diyerek bu kısmı geçiyordur kesinlikle. Hiçbir ilgi gösterilmiyor buraya gerçekten, haftalık şovlardaki segmentleri de öyle baştan savma gidiyor. Bu durumdan hiç memnun değilim. Maç hakkında da konuşulabilecek pek bir şey yok aslında. Benim basitçe öngörülerim: Summerslam modu açmış bir Charlotte Flair'ın asla yenilmeyeceği ve kemeri kazanacağı, akabinde Bianca ile feuda devam edecekleri yönünde. Asuka'ya dair ise kemeri kaybettikten sonra IYO Sky ile arasında iyiden iyiye bir gerilim yaratıp onları feuda sokma planları olduklarını düşünüyorum.

Tahmin: Charlotte Flair kazanır.

20230717_SSlam_Match_CodyBrock_FC_Date--406be8c5c8d572a96f7c1078edf7eb78.jpg


Cody Rhodes vs. Brock Lesnar

Şovun headline maçlarına geçiş yapalım ufak ufak... Cody Rhodes'a dair WWE içerisinde oluşturulan hikaye bayağı açık görünüyor zaten. Belgeselinin yayınlandığı süreç de hayli manidar. Brock Lesnar ile girdikleri bu inanılmaz sert çekişmenin final maçının da paralel sertlikte ilerleyeceğini öngörmek pek de zor değil. Rhodes'u yeniden RTWM dönemine hazırlayacak olan sürecin başlangıcı olacaktır bu maç, Lesnar'ı yenip akabinde Survivor Series için başlayacak olan brand savaşları hikayesinde RAW'a öncülük edeceğini düşünüyorum, burada bir sole survivorlık gelecektir Cody'den. Brock Lesnar için ise ilerisini hiç kestiremiyorum. Dönem ilerledikçe düşüşe geçiyor, tabii böyle bir süreç kaçınılmazdı Lesnar için. WWE ile ilişiğini tamamen koparır mı onu da bilemiyorum ama ben yeni tarzından bayağı memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama öngörülebilen bir şey var, ki o da RTWM'e kadar ortalıkta gözükmeyeceği fikrimce.

Tahmin: Cody Rhodes kazanır.

20230717_SSlam_Match_SethFinn_FC_Date--30e7db3fedbab5415cf9fd553a72d7e4.jpg


Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu - Seth Rollins vs. Finn Balor

Bu maç biraz şenlikli... İşin içinde bir stable ve bu stable'ın ihtiva ettiği bir challenger ile Mr. MITB var zira. Judgement Day'de halen fırtına öncesi bir sessizlik var, Dominik'in NXT macerasının ön plana çıkmasıyla beraber Balor & Priest arasındaki hafif gerilimi inanılmaz iyi unutturdular. Ama o gerilim voltajı patlatacak raddeye gelecektir, voltajın patlama aşamasına geleceği şov da bu şov olacaktır. Ben çok fazla Finn Balor tahmini ve Priest cash-in öngörüsüyle karşılaştım ama ben bu geceden karlı çıkacak tek ismin Seth Rollins olacağını düşünüyorum. Henüz mayısta kazandığı kemeri bu kadar erken bırakacağını düşünmüyorum kendisinin, ki başlı başına WWE'nin yüzü olduğu bir adamı her ne kadar şu an çok seviyor olsalar da Judgement Day kaoslarına değişeceklerini düşünmüyorum. Priest'in cash-in'i için erken olduğu görüşündeyim ayrıca, şampiyon bir Priest ile Balor arasında yazılacak hikaye bayağı kısır bir hikaye olur zira. Olayların bir miktar daha dallanıp budaklanması için Judgement Day'in buradan sağlam bir darbe alması şart, WWE de bunu sağlayacaktır bu maçta ve aynı zamanda Seth Rollins gibi bir şampiyonla da yola devam edecektir. WWE'nin yüzü olan bir adama karşı Finn Balor'a feud kaybettirmezler arkadaşlar, hayal dünyasından çıkın artık...

Tahmin: Seth Rollins kazanır.

20230706_SSlam_Match_RomanJey_FC_Date--253a89031d3335eb4601268878b3a4e9.jpg


Tribal Combat - Roman Reigns vs. Jey Uso

Ve geldik gecenin en çok beklenen maçına... Bloodline hikayesi inanılmaz epik bir hikaye ya, geriye dönüp bakıldığında izleyicinin ağzında uzun soluklu ve keyifli bir damak tadı bırakacak kesinlikle ve bilincinde olmanızı isterim ki, bu hikayenin bitişi bir çağın kapanıp bir çağın açılışına gebe olacak WWE içerisinde. Main Event Jey Uso'nun performansına paragraflar dolusu övgüler dizilir, Roman Reigns'in zaten 2020'deki dönüşüyle beraber evrildiği nokta, eleştirilen zaafiyetlerini bir bir kapatışı çok büyük işler gerçekten. Bugün hikayenin geldiği bu nokta, hikayenin başlangıcının aslında şerh koyulmuş hali. O dönemki Jey Uso yine yükselişteydi ama "acaba kemeri kazanır mı" düşüncesini aşılayacak kadar değildi, şimdiki Jey Uso izleyicilerin akıllarından bir anlık dahi olsa bu düşünceyi geçirebiliyor ve bunu yapabiliyorsa Jey Uso kesinlikle bir şeyleri başarmış demektir. HIAC 2020'deki maç son derece epikti, bu maçta o epiklik çıtasını bambaşka yerlere çıkaracakları açık. Hikayenin geldiği noktayı bu şekilde özetleyebilirim size. Ben bu maçtan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın ileride kötü bahsedeceğimi asla düşünmüyorum, çünkü Reigns'in de Jey'in de maç içerisindeki hikaye sunumlarını biliyorum. WWE'de bu konuda şu an en çok güvendiğim iki ismi tek bir maçta gördükten sonra olumsuz bir şey düşünmenin de pek bir imkanı kalmıyor. Bu maçtan sonra Roman Reigns'in bir süre ortalıkta görünmeyeceği konuşuluyor ama umarım öyle bir şey olmaz, PPV'lerde yer almamasını anlarım ama haftalık şovlarda bulunmaması kötü olur bence. Böyle bir hikayenin -muhtemel- bitişinin ardından ortalıkta görünmemesi o bitişin etkisini büyük ölçüde azaltır. Söylenecek başka bir söz kalmadı aslına bakarsanız, arkama yaslanıp bu maçın başlangıç zilinin çalındığı anı beklemeye koyuldum sadece. Başka bir derdim yok anlık olarak...

Tahmin: Roman Reigns kazanır.​
 
Son düzenleme:

Johnkorey

Quiet Quitting
Katılım
2 Tem 2023
Konular
519
Mesajlar
6,948
Beğeni sayısı
1,207
PG Nakit
1,205
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Buram buram cash-in kokuyor. Şu Allahın belası JD dağılsın diye Balor kazanmalı. Biraz da 2 dakikada kemer kaybettik diye ağlar Balor fanları. Eline sağlık yine enfes bir köşe yazısı daha.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Buram buram cash-in kokuyor. Şu Allahın belası JD dağılsın diye Balor kazanmalı. Biraz da 2 dakikada kemer kaybettik diye ağlar Balor fanları. Eline sağlık yine enfes bir köşe yazısı daha.
Ben cash-in olacağını düşünmüyorum açıkçası. Olayları bence biraz daha dallanıp budaklandırmaya ihtiyaçları var zira yazıda da belirttiğim gibi.

GUNTHER koruyacak bu arada IC reign rekorunu kırmadan bırakmaz, maçlar dışında SummerSlam her zaman sürprizlere gebe bir şov kim ne durumda hiç bilmiyorum ama return-debut şekli bişiler de görürsek şaşırmam. Orton en büyük aday.
Bence Gunther ve Finn Balor alacak ya maçlarını. Ki ben tam tersi sonuçlanmasını isterim. Ellerine sağlık baba, kral iş.
GUNTHER'in rekor işini hiç hesaba katmamışım ben ya, GUNTHER kazanabilir gerçekten. Ki sanırım çok da fazla kalmadı Ultimate Warrior'ı geçmesine, feudu devam ettirip sonrasında McIntyre'a kemeri vermek gibi bir hamle yapılabilir.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
günceli izlemeye başlamışken burayı boş geçmek olmaz. battle royal işini her zaman sevdik, seveceğiz. isterse dünyanın en boktan adamları olsun içinde benim için hep cazibesi var. geçen 2007 kadınlar battle royal izledik kusursuz.. la knight mantıklı tahmin, benim de aklıma çok birisi gelmedi. CHAD GABLE çaksa ve kaçsa keşke. logan paul için söylediklerine katılıyorum, şirkete katıldığından beri kötü bir anının olduğunu düşünmüyorum. her girdiği olayı, maçı güzelleştirdiği gözle görülüyor. bayılıyoruz kendisine. son raw’da segmentları çok iyiydi bence, güzel taşıdılar kendilerini buraya. şovun en iyi maçlarından birisi olacağını düşünüyorum.

eğer izlemeyen varsa ronda vs shayna için yayınlanan promoyu izlemelerini tavsiye ediyorum. bu iki kadının çocukluktan beri konumları, birliktelikleri ve duyguları çok güzel yansıtılmış. özellikle shayna neden saldırdığını, neden buna ihtiyacı olduğunu ve neler yapacağını muhteşem anlatmış. hiç beklentim olmayan bir şeyden inanılmaz beklentim olmaya başladı. shayna kesin alır diye düşünüyorum ben de, maç ne kadar çekecek bilmiyorum ama hikaye fazlasıyla cezbetti beni.

isim olarak şovun en kaliteli duran maçı bence. düşündüğümüz kadar da iyi bir maç olacaktır diye umuyorum. drew ring içinde en sevdiğim adamlardan, gunther de çok izlemesem de en iyi olarak tanımlanan birisi çoğunlukla. ben gunther’in devam edeceğini düşünüyorum sadece senin aksine, drew ne yapar devamında ben de hiç kestiremiyorum. umarım ayrılmaz şirketten. en merak etmediğim maç kadınlar maçı, dediğine %100 katılıyorum. acayip bi bıkkınlık var. yorum dahi yapmayacağım, izlemem maçı dahi muhtemelen.

bu feud sonucu belli olarak geliyor bence şova ama öyle güzel işlediler ki. cody’nin galibiyeti bin kat anlamlı hale gelecek kendisi için de şirket için de seyirciler için de. cody’nin geleceği için survivor çok mantıklı, nedense ben bu sene bir daha rumble alacak gibi hissediyorum. b2b yapması en rahatsız etmeyecek adam şu an hiç de yadırgamam. benim fikrim biraz daha ütopik tabii. lesnar baba her türlü sarıyor ya ben de sana katılıyorum yeni tarzı süper. bir noktada geri çekilecektir bence de dediğin gibi o döneme kadar. UMARIM BALOR KAZANMAZ. bu maça dair en büyük temenni. en belirsiz maç da bu bence. her şey olabilir, priest buradan kemerle bile çıkabilir. judgement day sevmediğim için priest vs balor daha cezbedici benim için stable içinde bulunmalarından ama o zaman da seth’i bir yere koyamıyorum. seth alsın gitsin ya buradan, meraklıyım çok bu maç için. dediğin şeyler genel olarak mantıklı gelecek için.

ve ana olay… böyle bir hikaye yok ya. jey uso’ya aşık etti bizi, cidden helal olsun. ben nedense jey uso’nun ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ya. bunu da sonuna kadar hak etti. roman kazanıp ortalıkta gözükmezse dediğin gibi rezillik bir olay olur, öyle bir durum olması da beni jey uso tarafına daha çok itiyor. aynı senin gibi yaslandık bekliyoruz, muhteşem bir hikaye muhteşem bir maç izleyeceğimize eminim. maç hikayesiyle şimdiden beni alıp götürüyor zaten, maç içinde hikaye kullanımını da bu uzun serüvende wwe çok iyi kullandı, kullanacaktır.

şovdan beklentim çok yüksek. en az 8 puan vereceğim bir şov bekliyorum sonunda. maç kart çok iyi, hikayeler çok iyi geliyor. sunulabilecek milyon tane şey var. son zamanların en iyi summerslam’i olacak bence. uso alırsa maçı tarihin en iyilerinden birisine aday olabilecek potansiyeli var. yazı da çok güzel olmuş, tertemiz akıyor gidiyor. keyif aldım fazlasıyla okurken. ellerine sağlık doğan.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
günceli izlemeye başlamışken burayı boş geçmek olmaz. battle royal işini her zaman sevdik, seveceğiz. isterse dünyanın en boktan adamları olsun içinde benim için hep cazibesi var. geçen 2007 kadınlar battle royal izledik kusursuz.. la knight mantıklı tahmin, benim de aklıma çok birisi gelmedi. CHAD GABLE çaksa ve kaçsa keşke. logan paul için söylediklerine katılıyorum, şirkete katıldığından beri kötü bir anının olduğunu düşünmüyorum. her girdiği olayı, maçı güzelleştirdiği gözle görülüyor. bayılıyoruz kendisine. son raw’da segmentları çok iyiydi bence, güzel taşıdılar kendilerini buraya. şovun en iyi maçlarından birisi olacağını düşünüyorum.

eğer izlemeyen varsa ronda vs shayna için yayınlanan promoyu izlemelerini tavsiye ediyorum. bu iki kadının çocukluktan beri konumları, birliktelikleri ve duyguları çok güzel yansıtılmış. özellikle shayna neden saldırdığını, neden buna ihtiyacı olduğunu ve neler yapacağını muhteşem anlatmış. hiç beklentim olmayan bir şeyden inanılmaz beklentim olmaya başladı. shayna kesin alır diye düşünüyorum ben de, maç ne kadar çekecek bilmiyorum ama hikaye fazlasıyla cezbetti beni.

isim olarak şovun en kaliteli duran maçı bence. düşündüğümüz kadar da iyi bir maç olacaktır diye umuyorum. drew ring içinde en sevdiğim adamlardan, gunther de çok izlemesem de en iyi olarak tanımlanan birisi çoğunlukla. ben gunther’in devam edeceğini düşünüyorum sadece senin aksine, drew ne yapar devamında ben de hiç kestiremiyorum. umarım ayrılmaz şirketten. en merak etmediğim maç kadınlar maçı, dediğine %100 katılıyorum. acayip bi bıkkınlık var. yorum dahi yapmayacağım, izlemem maçı dahi muhtemelen.

bu feud sonucu belli olarak geliyor bence şova ama öyle güzel işlediler ki. cody’nin galibiyeti bin kat anlamlı hale gelecek kendisi için de şirket için de seyirciler için de. cody’nin geleceği için survivor çok mantıklı, nedense ben bu sene bir daha rumble alacak gibi hissediyorum. b2b yapması en rahatsız etmeyecek adam şu an hiç de yadırgamam. benim fikrim biraz daha ütopik tabii. lesnar baba her türlü sarıyor ya ben de sana katılıyorum yeni tarzı süper. bir noktada geri çekilecektir bence de dediğin gibi o döneme kadar. UMARIM BALOR KAZANMAZ. bu maça dair en büyük temenni. en belirsiz maç da bu bence. her şey olabilir, priest buradan kemerle bile çıkabilir. judgement day sevmediğim için priest vs balor daha cezbedici benim için stable içinde bulunmalarından ama o zaman da seth’i bir yere koyamıyorum. seth alsın gitsin ya buradan, meraklıyım çok bu maç için. dediğin şeyler genel olarak mantıklı gelecek için.

ve ana olay… böyle bir hikaye yok ya. jey uso’ya aşık etti bizi, cidden helal olsun. ben nedense jey uso’nun ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ya. bunu da sonuna kadar hak etti. roman kazanıp ortalıkta gözükmezse dediğin gibi rezillik bir olay olur, öyle bir durum olması da beni jey uso tarafına daha çok itiyor. aynı senin gibi yaslandık bekliyoruz, muhteşem bir hikaye muhteşem bir maç izleyeceğimize eminim. maç hikayesiyle şimdiden beni alıp götürüyor zaten, maç içinde hikaye kullanımını da bu uzun serüvende wwe çok iyi kullandı, kullanacaktır.

şovdan beklentim çok yüksek. en az 8 puan vereceğim bir şov bekliyorum sonunda. maç kart çok iyi, hikayeler çok iyi geliyor. sunulabilecek milyon tane şey var. son zamanların en iyi summerslam’i olacak bence. uso alırsa maçı tarihin en iyilerinden birisine aday olabilecek potansiyeli var. yazı da çok güzel olmuş, tertemiz akıyor gidiyor. keyif aldım fazlasıyla okurken. ellerine sağlık doğan.
Ronda vs. Shayna promosundan haberim yoktu bak, şovdan önce bi izleyeyim bari o promoyu. Jey Uso hakkında farklı şeyler söylemişsin, galibiyet ihtimalini yüksek görmüşsün. Aslında yüksek ama Roman Reigns'in kaybetme ihtimalini düşük görüyorum ben ve senin gibi Rumble kazanacağını düşünüyorum yine Cody'nin, sonrasında geçen sene yapamadığını bu sene yaparak Roman'ın hegemonyasını sonlandıracak ismin olacağını düşünüyorum. Yorumların için çok teşekkürler.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: